Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Horor ve stylu zkoušení lidí jestli si váží svého života nebo ne, což nám ukázal tento velmi psychologický a zapletený film. Hodnotím *****, jelikož se jedná o můj nejoblíbenější a není divu, protože to co nám nabídl tento speciální druh pozorování Tobin Bell (John Kreamer) je prvotřídní a jen tak se nikde neobjevil a myslím že ani dlouho neobjeví než-li v pokračovaní. Velmi nápadité hry a zpracování samotných pastí tomuto filmu dodává jiskru a šmrnc. Už se těším na pokračování zápletky, jelikož toho je hodně co vysvětlovat. Spokojenost na mé straně hlavně díky vysvětlení celého toho neznámého, ke konci filmu. Úplné v žití do děje nechybělo, a pokles pozornosti tařka nemožný, myslím si že se jedná o díru do světa a uvidíme jak si s tím poradí režiséři v následujících dílech. V tomto případě jsem spokojen i s překladem do češtiny, jelikož se vše podobalo tomu zahraničnímu a to je jedině plus. Díky režisérům za skvěle prožitých 99 minut u filmu.

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Sci-fi ve stylu jednoho z posledních přeživších ve světě po vypuknutí “transformální” epidemie, což nám ukázal tento špičkově zpracovaný film. Hodnotím ***** už jen proto že se řadí do mích nejoblíbenějších. Věřím že zpracování ve velkoměstě New York City muselo být dosti náročné a finančně vytížené. Ohledně příběhu nemám žádné výhrady a můžu jen pochválit. Byl jsem dojat u scény, když Robert Neville (Will Smith) ztratil svého nejlepšího přítele v podobě svého psa, který mu po celé době dodával odvahu a sílu stále žít a vyřešit tento druh nákazy. U finální scény jsem stále věřil že se Robert rozhodne jinak ale bohužel, i tak jsem si film náramně užil a neztratil jsem pozornost. Jsem rád že v tomto případě nám český překlad nezkazil duch filmu a zůstal s tím zahraničním. Děkuji za skvěle užitých něco přes 100 minut.

Pach krve

Pach krve (2003)

Horor ve stylu krvavých her v lesích, což nám nabízi tento dobře zpracovaný film. Hodnotím na **** už jen kvůli dobrým kostýmům ve stylu “zmutovaných” monster kteří se usídlili v lesích západní Virginie. Příběh mi nepříjde že by někde kolísal a realnost taky dobrá. Zápletka a úmrtnost v časové linii taky fájn až na pár vroubků, rozmanitost ohledně zabíjení jednotlivých postav velmi působivá, až do posledních chvil jsem váhal kdo tento masakr přežije a rozdá si to “face to face” s incestními stvůrami. Na konci nesměl chybět románek což se taky nestalo a s celkovým filmem jsem byl spokojen, po celý film jsem neztratil pozornost.To co mě mrzí že náš překlad opět zkazili z Wrong Turn na Pach Krve což vůbec nedává smysl a v celém filmu občas tak též, ale i přes to hodnotím jak hodnotím. Díky za dobře strávených 84 minut.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Komedie a zároveň tvorba české režie ve stylu ukázky moderních českých rodin za těžkého režimu u nás v České republice s velkou dávkou humoru, což nám ukázal tento dobře zpracovaný film od režiséra pana Hřebejka. Hodnotím *****, jelikož jsem si všechny scény náramně užil, humor na místě a žádná z scén mi nepřišla tak zvaně “suchá” což k mému hodnocení taky dost přidalo, ten kdo má jiný názor tak nejspíše nepochopil a nebo mu chybí určitá dávka humoru, Výborný příběh a zápletka, “Love Story” tu také nechyběla ale až na to že to bohužel bylo dosti smutné pro jednu ze stran. O pozornost nebylo obavy a jen můžu doporučit všem ve středním věku. Škoda je že nepřišlo pokračování ale i tak spokojenost na mé straně. O překlad jsme se starat nemuseli což je dostačující. Díky panu Hřebejkovi za necelé dvě hodiny strávené u tohoto představení ve stylu filmu.