Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Zpívá celá rodina (2015) (pořad) odpad!

Hrůza. Nejvíce mě štve porota. Každého hodnotí kladně, i přes ohlušující výkony některých soutěžících. Chápu, že nechtějí být krutí, ale pokud je to soutěž o zpívání, měla by se hodnotit kvalita zpívání...potom je to soutěž o ničem.

plakát

Ledové království (2013) 

Nezajímavý příběh...prostě americký pohádkový stereotyp. Hudba (celkově) byla fajn. Píseň "Let it go" (Najednou) má v sobě sílu, ale píseň film nedělá. Mimochodem česká verze, přezpívaná Monikou Absolonovou, je mnohem lepší než anglická... Pro nepříznivce překladu Let it go na Najednou, vždy jde o celkový dojem a celkový smysl překladu, nikoliv o překlad každého slova.

plakát

Exkluziv! (2013) (pořad) odpad!

Ubohý pořad s falešně se usmívající moderátorkou...Tv barrandov už by mohla vytvořit něco, na co se bude dát dívat.

plakát

Týden v ringu (2014) (pořad) odpad!

Moderátor je velice nepříjemný - nenechá hosty domluvit, skáče jim do řeči, upřednostňuje vždy jednu stranu...dám přednost raději Otázkám Václava Moravce nebo Partii.

plakát

To (1990) (TV film) 

Dobře propracovaný scénář a skvělý T. Curry, ale konec mě velice zklamal.

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Film, u kterého se člověk vždy upřímně zasměje, a odpočine si u něj. Podle mě nejlepší dvě komedie M. Poledňákové (Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny), které jsou určitě lepší než "komedie století" S tebou mě baví svět nebo Líbáš jako...

plakát

Ti druzí (2001) 

Velmi zvláštní film, který mě nadmíru překvapil (hlavně konec!). A Nicole Kidman je naprosto báječná.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Seriál, který neomrzí. Většinou ho mám spíše jako zvukovou kulisu, ale je skvělý...Jedna hvězda dolů za několik trapných scén a druhá za ty "typické americké usmiřovací" okamžiky, kdy se všichni dohodnou a všichni se mají rádi, kterých je na můj vkus až moc.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Nejvíce se mi líbila 2. série (Asylum) - až na ty mimozemšťany. Jinak 1. série také dobrá, ale na 2. sérii, která Vám naskytne pohled do amerického blázince, jehož vedoucí sestra má vášeň ve fyzických trestech a kde doktor provádí drastické pokusy na pacientech, prostě nemá. 3. série - zajímavé téma, ale čarodějnice, které proti sobě vedou boj o žezlo nad covenem moc strašidelné nebyly. Velmi se mi na tomto seriálu líbí, že kombinuje vymyšlený hororový scénář s osobnostmi daného prostření (Am. horror story: Coven - děsivé osobnosti historie New Orleans - vražedkyně D. LaLaurieová a sériový vrah "sekerník").

plakát

Glee (2009) (seriál) odpad!

Další americká kravina pro (většinou) pubertální dívky. Vždyť tu není nic nového - Pár, který se hrozně miluje a vždy se usmíří. Dívka, která je naprostý záporák, ale nakonec se z ní stane hodná kamarádka. Učitel, který je v pohodě, a drží s žáky. Učitelka, která není v pohodě, a kuje pikle, ale nakonec je z ní normální ženská, která má nějaký problém. Homosexuál, kterému každý ubližuje, ale nakonec se s ním každý kamarádí...Prostě odpad na druhou.