Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (39)

plakát

Adventures of Aladdin (2019) 

Americký pohled na Alddina. No je to moderní je to sranda, ale kdyby se to nejmenovalo Alddin asi by to bylo lepší. Takhle to odkazuje na původní příběh a člověk očekává notoricky známí příběh. Ne každý se od toho dokáže odpoutat.

plakát

Atrakce švédského zájezdu (1989) 

Ten film je geniální od scénáře po režii.Pestrý kaleidoskop osudů které se proplétají okolo projíždějícího autobusu švédských důchodců, pro které byla navíc východní Evropa něco mezi skanzenem a zoologickou. Z dnešního pohledu je třeba si toto připomenout. A pro ty co tu dobu nepamatují je oříšek aby z toho filmu měli stejný zážitek jako pamětníci.

plakát

Autopohádky (2011) 

Michal Žabka super loutková animace. František Váša skvělé kreativně vymyšleno, vidím v tom odkaz k české animaci. Libor Pixa - proč si hrajeme na Pixar když víme že Pixar nejsme a nebudeme obravská škoda.

plakát

Beatles: Perná léta (2016) 

Včerejší projekce mi ještě duní v hlavě. Díky Howardovi se ze mě snad stane ještě fanda Beatles musím si pustit Help :) Opravdu skvěle udělaný film.

plakát

Druhá míza (2015) 

Režijní debut Dana Fogelmana se jednoznačně povedl, určitě je to záslouhou i Al Pacína, který hraje stárnoucího rockera. Tahle role mu opravdu sedne . Co me dostalo je celková atmosféra filmu je to taková náladovka , která člověka naladí , připomíná mi to filmy Woodyho Alena ty mají podobný náboj.

plakát

Dvojníci (2016) 

chacha, ano baví mě ty komentáře "zainteresovaných" možná zaplacených co dávají více jak 3 hvězdičky. Pokud tento film hodnotíte sejně jako Pelíšky, Nedotknutelní, S tebou mě baví svět, tak je mi vás opravdu líto protože, zjevně je to buď první film co jste kdy viděli a nebo jste ho neviděli. Prostě ten film je horší než Martin a Venuše co točil Chlumský(předchozí film), je horší než Pelíšky, je horší než Okresní přebor a můžu pokračovat. Zabalit to do toho že málo davají lidé co milují Art je blbost. Malo dávaji leide co mají rádi Pelíšky, Musíme si pomáhat, Okresní přebor, Obecnou školu atd...

plakát

Fotograf (2015) odpad!

Tak to nééé. Co to má jako být. Saudek patří bez pochyby mezi nejkreativnější naše fotografy. Proč ten film je točenej jako porno z NDR a ještě to má 130 minut abychom se v to jó vyrochnili. Pokud čekáte něco výtvarně pojaté tak se nedočkáte je to spíš něco jako 13 komnata Jana Saudka točená v ČT okořeněná přitroublím humorem. S tím že Saudek není Saudek. Nejbrutálnější jsou nahé sekvence, které na Saudkových fotografiích májí krásu, ladnost a erotickou poetiku, ale ve filmu je to něco tak asexuálního, že si cestou z kina musite koupit Playboye aby jste si zpravili chuť.

plakát

Ghoul (2015) 

Žádná bomba to tedy neni je to "standardni" béčkový horor, kterých tu jsou stovky. Skupina lidí na samotě kde je něco zabijí. Muže se to odehrávat kdekolikv, kdykoliv. Ten film nepřináší nic co by někde už nebylo.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Tento film mi udělal obrovskou radost. Konečně normální plnotučná komedie! Nepodbízí se trapným humorem ani se nesnaží si hrát na něco více. Čistý komediální příběh v podání opravdu skvělé čtyřky herců. Zajímalo by mě jak je tvůrci dali dohromady, Jsou neuvěřitelně sehraní tak jako opravdoví dlouholetí přátelé. Absolutně mě dostala scéna Bolka a Davida Mataska na lanovce. Je to tak banalni ale tek zahrané prostě se musím i teď smát. A ještě na jedné věci tvurci dost zapracovali a to je hudba. Port Less pecka 5:15 vám bude ještě dlouho znít v uších. Co opravdu oceňuji je žánrová čistota a to v našich končinách tedy není zvykem. 4 hvězdičky za film a pata k tomu že tvurci udrželi komediální žánr a nepodlehli svodům zamotat do toho "řešení všech problémů světa".

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Film, je velmi průměrný,je z něj cítit nostalgie. Bohužel co film opravdu ničí jsou sponzoři, kteří jsou řekl bych velmi necitlivě do filmu vloženy. A to tak, že to tahá za uši. Nevím jestli je to pro značky dobré. Je zde cítit snaha k navázání na původní 3 díly a to se asi povedlo lépe než u předchozích.