Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (105)

plakát

Metanol (2018) (TV film) 

Jedním slovem - VYNIKAJÍCÍ!

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Dávám čtyři hvězdy za nápad natočit seriál o tak silném a dramatickém tématu a skvělé výkony herců Javorského, Dlouhého, Plesla, Stacha. O seriálu asi nejvíc vypovídá věta Jaroslava Marvana: Jsem herec, chci hrát. A o tom to všechno je. Za všech dob, za všech režimů...

plakát

Deadpool (2016) 

Bylo to vtipné.

plakát

Modrá krev (2016) (seriál) 

Skvělý seriál. Z každého dílu je cítit elegance a sounáležitost s historií a českou zemí. Jen rodina Karla Schwarzenberga je nějaká prapodivná. František Kinský je skvělý, hlas Miroslava Etzlera dokonalý, hudební doprovod Johanna Pachelbela a jeho Kánon v D dur krásný. Jen mi neměli sahat na Rumcajze. Aspoň jsem zjistil, že zlotřilý knížepán z Jíčína byl Kinský. Už vím, odkud pochází slovo šlechetnost. A jak spáchat elegantní ekonomickou sebevraždu - koupit zámek.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Za mě - skvělé. Šedivé, drsné. Pochutnal jsem si. Přesně podle mého vkusu. Takhle si představuju pořádného kriminalistu. Kdo zná Jáchymov a Krušné hory, tak si užil obvzlášť. Vysoko ční nad českýma kriminálkama. Jen ten vozový park policajtů je trochu hodně mimo. Díky pane Pachle. Poprvé se mi u seriálu stalo, že jsem nechtěl, aby skončil.

plakát

Snowden (2016) 

Obdiv k Edwardu Snowdenovi a klobouk dolů před Oliverem Stonem a Josephem Gordon-Levittem.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Skvělý Michael Fassbender, který ostatní svým výkonem strčí do kapsy a krásná Olivia Munn.

plakát

Americký sniper (2014) 

Ani by mi nevadil americký patriotismus jako spíš nesmyslnost boje a údajná obrana amerických rodin zabíjením v Iráku. Stejně tak likvidování dětí, žen v cizí zemi z úkrytu na dálku u mě obdiv nebudí. To spíš mají obdiv obyčejní vojáci v ulicích. Pro mě byl největší zážitek skutečné záběry při závěrečných titulcích. Ta sounáležitost obyčejných Američanů se svými vojáky. Neuvěřitelné. A krásné.

plakát

Dárce (2014) odpad!

To je ale pitomost. Propaganda o emocích, které jsou naprosto o ničem.