Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Příšera (2004) (TV film) odpad!

Má cenu to komentovat ? Vykrádačka Predátora a Vetřelce, to by mi ani tak nevadilo, kdyby to celý nebylo úplně stupidní... Na druhou stranu, člověk by to asi vidět měl, protože něco takového už nikdy neuvidí...

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Vlastně ani nevím proč jsem se začal na Vlčí mládě(uvádím to takhle záměrně, protože překlad názvu je debilní jako vždy), po prvních pár dílech jsem zjistil přesně co jsem čekal seriál je hlavně pro dívku ve věku 15 let, dokoukal jsem první série(50% - hlavně za Stilese) a z nějakého zvráceného důvodu jsem šel na druhou sérii a pak třetí atd... Ve druhé sérii se to začne lámat a ve třetí se to definitivně zlomí a vy pochopíte že to není seriál jen pro dívky ve věku 15 let. Ano seriál je cílený hlavně na teenagery,ale to mi nevadí, protože jedním stále jsem a proto 75%

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jsem trochu na rozpacích , ač to nebyl špatný film, tak nebyl ani dobrý, triky a všechno kolem vypadalo opravdu dobře,ale po chvilce vám dojde že je to vlastně převlečený první díl do nového kabátku, který mu ani nesluší.. A to jsem se na tento film opravdu těšil, o to větší zklamaní to bylo. Suchých 60 % za nostalgickou vzpomínku, teď mám strach z třetího dílu, aby to nebylo ještě horší

plakát

Kung Fu Panda 3 (2016) 

Pobavilo a svůj účel naprosto splnilo. První polovina filmu, je sice trošku slabší a pomalejší,ale o to víc je druhá půlka filmu strhující a hodina a půl, utekla opravdu rychle. - 75%

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Dvě slova: Radek Zelenka. 1)ZELENKA: "What did you touch?" [AARON?]: "Nothing. I didn’t touch anything." ZELENKA: "Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat!" 2)ZELENKA: "Do prdele, to je na hovno tohle to. Kdo to vymyslel, že budeme pod vodou tentokrát?" SHEPPARD: "I think my Czech’s getting better, ’cause I know what you mean." 3)CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire." LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!" ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!" 4)ZELENKA: "Eh, co to je? Co to je? Co se to děje? Is your terminal... Co to je, sakra?" 5)ZELENKA: "The navigation system is off." SHEPPARD: "Why? ZELENKA: "I don't know. It could be any of a number of reasons, you know – clock drift, the fluctuations in the magnetosphere from the sunspots..." SHEPPARD: "There it is." ZELENKA: "Zaplať pánbu!" SHEPPARD: "See?" 6)McKAY: "You're jealous." ZELENKA: "That is ridiculous! You should be working with me trying to figure out what is happening to you. Instead, you're here burying your head in the sand." McKAY: "That is not true. My head – which happens to be housing my ever-evolving brain – is actually being better utilised here doing important things that will affect everybody." ZELENKA: "Já... já s ním nebudu dělat! Já už se na to můžu vysrat! To je úplně... stojí za..." McKAY: "He tries to hide it, but deep down, I'm the wind beneath his wings." 7)ZELENKA: "That's it. Já ho zabiju! To je magor, naprostej idiot!!" a další....... Ale SGA není jenom o Radkovi, všechny postavy jsou výborné. Hlavně Rodney Mckay v podaní Davida Hewletta,který mě doslova očaroval. Nebyl to děj , nebo vizuální efekty co mě nakonec přesvědčilo že SGA je lepší než původní SG-1 ,ale právě postavy, které se vám zaryjí pod kůži tak hluboko, že je budete cítit i druhý den po flámu.

plakát

Star Trek: Enterprise (2001) (seriál) 

Původně mi to přišlo jako klasický Star Trek s lepšími triky. Ovšem v okamžiku , kdy se první Enterprise ve třetí serii stěhuje do Delfské oblasti dostává seriál koňskou dávku hormonů a válcuje většinu svých předchůdců. Pár dílů to trvá, ale nakonec se z toho vyklube alespoň pro mě nejlepší seriál ze světa Star Treku. Kde vás je vytáčí jen nespočet fillerů. Tušili jste, že suchej zip vynalezli na Vulcanu?

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Jak popsat Firefly ? Jako zatraceně dobrou milenku s kterou budete s radostí podvádět manželku,ovšem po pár strávených chvílích vás opustí a vám nezbyde nic jiného než ta Marfuša co jste si vzali a rozhodně nedosahuje kvalit vaší milované Firefly. "Mám loď plnou lidí, kteří můj život dělají zajímavější, než mám rád." Kapitán Reynolds nabízí suché hlášky v provedení "ultrasuchý ksicht". Prostě každou postavu ze seriálu si oblíbíte a v díle "Jaynestown" se přistihnete jak si tu zatracenou písničku "The Hero of Canton" - Stejně pobrukujete.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Vždy když se mě někdo zeptá o čem vlastně Doctor Who je ? Říkám si jak to podat abych nevypadal jako úplný šílenec. Netradiční sci-fi seriál, u kterého pokud vydržíte dokoukat první sérii, nebudete zaručeně litovat, ponoříte se do děje a Tennant jakožto desátý doctor ve druhé sérii Vás bude nadmíru bavit.. Poté se budete nešťastně dívat na jeho výměnu za Matta Smithe jakožto jedenáctého doctora v páté sérii, aby jste následně zjistili, že je to vlastně ještě lepší. Na doctora v podání Petera Capaldiho jsem se těšil jako malé dítě na Vánoční dárek ,ale jediné co jsem dostal byl "měkký dárek". 8.série (První v podání Capaldiho , je úsměvná , kde nic tu nic .. ) Ovšem 9.série Capaldi ukazuje že je geniální herec a vše se opět obrací a seriál se vrací do kolejí pro seriály s nadprůměrnou kvalitou. 1. série: 70%, 2.série: 85%, 3.série 90%, 4.série: 85% , 5. série: 95%, 6.série: 90%, 7.série: 85%. 8. série: 60%, 9. série 85%.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

"Yo bitch!" Naprosto geniální počin , netušil jsem co v sobě Bryan Cranston a Aaron Paul mají , hlavně druhý jmenovaný mě překvapil a chvilkami svým hereckým umem dostával i do kolen (ovšem kdybych neseděl). "Je to umění , ne jen obyčejná chemie". Skvělé dialogy , neskutečné vývoje postav , kdy si chvilkami říkáte zda je vám postava Waltera Whita stále ještě vůbec sympatická, "I am not in danger, Skyler. I am the danger." " I am the one who knocks!" 1. série - 80%, 2. série - 85%, 3. série - 90%, 4. série - 95%, 5. série - 100% - Připadá mi, že tvůrci seriálu natočili čtyři série jenom proto, aby se mohla natočit finální pátá, která svojí kvalitou odrovnala všechny předchozí.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Všichni jsme to viděli na vlastní oči. Reno přijel do nějaké vesničky, vyřešil tam za všechny potíže, zamiloval se do nejhezčí svobodné matky a na konci odjel do zapadajícího slunce.Všichni jsme to viděli minimálně stokrát ,ale dříve mě to i tak dokázalo každý den zabavit a taky proč sakra ne ?! Sympatický hrdina s dlouhými vlasy a ještě k tomu jezdí na Harleyi , jaký malý kluk by se netěšil na každé jeho dobrodružství , ať bylo stále se opakujíci..... Když jsem na to nedávno narazil v televizi, nechápal jsem co mě na tom mohlo tak bavit,ale tehdy když nebylo nic lepšího... I dnes bych tomu dal krásnou trojku.