Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (929)

plakát

Tokarev (2014) 

Tak, že ti kostlivci ve skříni jsou zavření, ještě neznamená, že nevylezou, když to nejméně potřebujeme. Jinak žádná akční jízda se nekonala, spíše děravej scénář ve stylu, už nesmíš zlobit Paule, ale detektiv John to za tebe zalepí. Jinak pokud jste úspěšný podnikatel a vážený občan, tak si stačí vzít kožený sáčko a hned jste drsný a můžete vzpomínat na starý dobrý časy.

plakát

Brána temnoty (2015) 

Ze začátku se to jeví, jako neslaný nemastný. Potom tam vklouzne pár hororových prvků, ale celkově se to pořád potácí pod průměrem. Spíše než horor bych to zařadil mezi mysteriózní patlaninu, kde je konec strašně přestřelený.

plakát

Modrý zázrak (2021) 

Tak s tímto jsem měl trošku problém. Když se to má tvářit, jako drama o závodění a zároveň to být dobrodružný, nemůže to zase moc polemizovat o tom co je v životě důležitý a jak moc hezky poctivý být musíme, protože potom už je to výchovný a drama je fuč a zbývá jenom nudný ponaučení…

plakát

Gentlemani (2019) 

Za mě hodně dobrý překvápko, který mě potěšilo. Nemám rád moc překombinovaný děje ve kterých se ztrácím, ale tady to bylo tak nádherně odvyprávěno, že jsem byl spokojený. No oni problémy mafie, nemůžou být jednoduchý, že.

plakát

SAS: Zrození Černé labutě (2021) 

Tak, jako zabiják času, proč ne. Dokonce sem byl i poučen co je to vlastně psychopat. Jasný béčko co nemá šanci něčím překvapit.

plakát

Brahms: Chlapec 2 (2020) 

Tak už z jedničky jsem nebyl bůhví jak nadšený, ale tohle to zazdilo ještě mnohem hlouběji. Vážení, pokud máte chuť na horor, tak si tohle opravdu nepouštějte. Nechci nějak zásadně spoilerovat, ale to, že panenka dvakrát za celý film otočí hlavou snad nemůže nikoho opravdu uspokojit…

plakát

Smrt ve tmě 2 (2021) 

Málokdy je pokračování úspěšnější než předchozí počin. Za mě je to na stejný úrovni, takže mohu být spokojený. Snímek je hodně drsný a temný. Některý bitky jsou vyloženě „chuťovky“. Ale taky co čekat od bývalého vojáka, který už ztratil veškeré životní iluze.

plakát

Poslední hranice (2020) 

Mam rád válečné filmy, kde je hodně parádní akce a málo politiky. Tenhle snímek to splňuje beze zbytku. Když se k tomu ještě přidá první naivní láska, je velkofilm na spadnutí. Rusové nezapadají do žánrových klišé, jako v Americe, tudíž za mě naprostá spokojenost.

plakát

Ava: Bez soucitu (2020) 

Tak obsazení filmu ujde. Tím to bohužel za mě, ale celkem rychle končí, protože to dosahuje jenom na průměr, a to ještě s odřenýma ušima, takže nemá smysl rozpitvávat proč, no můžete posoudit sami…

plakát

Sweet Girl (2021) 

Za mě by to měl být větší fofr, na to, že se chce pomstít. Děj hodně sráží nereálnost scén, kde se jeho asi osmnáctiletá dcera pere s profesionálním zabijákem a v pohodě mu stačí, no je od dětství trénovaná tatínkem...A pak to jede uvidíte sami další bludy. Třeba je super, že metro odjíždí podle toho až se borci poperou a skončí s bitkou. Vypadá to, jako maličkosti, ale ve finále to hodně brzdí celkový dojem.