Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Africká Královna (1951) 

Romantika a dobrodružství v pravém smyslu slova.. Kdybych se na to koukal znovu, tak bych chtěl spočítat kolikrát Rosie řekla "pane Allnutte".. To bylo snad za každým slovem:-)

plakát

Alfa a Omega (2010) 

Tento animák by snesl trochu lepší hodnocení pouze v případě, že by byl uveden na plátna tak před 15 lety.. A k příběhu se ani není třeba vyjadřovat.. Tu jednu hvězdu jsem dal jenom proto, že jsem u toho úplně neusnul a vydržel to dokoukat až do konce.. Škoda peněz a času na takovéto pokusy..

plakát

Amadeus (1984) 

Naprosto grandiózní podívaná, to co se povedlo "panu režiséru" - Miloš Forman v tomto filmu je naprosto úchvatné.. Dokonalé spojení dobových kostýmů a vůbec všeho co patřilo kdysi k císařskému dvoru s hudbou malého génia.. Když jsem zjistil že má Amadeus 3hodiny, tak jsem si říkal aby to nebylo zbytečně dlouhé a nudné, ale opak je pravdou, za celé tři hodiny jsem si na čas vůbec nevzpomněl a hltal jsem film až do konce..

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Hodně nepovedený pokus o další zfilmování Spider-mana. Cele to působilo hodně lacině a natočeno pouze pro teenagery.. Bohužel, já už se k nim neřadím, tak se mě to nelíbilo.. A ten kokos co byl v hlavní roli byl fakt k nakousnutí, nebo spíše k nakopnutí .... do prdele..

plakát

Amerika, jak ji neznáte: Prohřešky proti desateru (2003) 

A že prej je Amerika zemí neomezených možností:-)))) Když tam může jakejkoliv sádelník hrajícího si na brutálního cajta, kterej má nabouchanejch patnáct dětí buzerovat mladý děvčata za to že nosí bokovky, takto pardon, ale to je asi ta druhá tvář spousty lidí vysněná tvář Ameriky.. A další nářezová záležitost z tohoto dokumentu je vedení evidence sexuálních delikventů na internetu, včetně popisu bydliště.. No když demence, tak maximální..

plakát

Ani mě nehne (1998) 

Naprosto nic, bez hereckých výkonů, vlastně i bez herců, bez nápadu, bez napětí, příběh na úrovni nudného seriálu.. Co je to za blbost, když někdo uprostřed města rozbíjí výlohy, pak tam střílí do výloh brokovnicí a nevzbudí to jednoho jediného občana.. Možná že to bylo město mrtvých a nebo hluchých.. Jednu hvězdu za to, že bylo poukázáno jak jsou policisté hloupý:-))

plakát

Appaloosa (2008) 

Hodně marný pokus o natočení westernu.. Pořád samé nudné dialogy, u kterých jsem pomalu a jistě usínal a akce nikde nic.. Vrchol tomu nasadila role Renée, no to byl ale humus. Hnusná, blbá a ještě ke všemu dávačka každému kdo šel zrovna okolo.. Nechápu co na ní ty dva viděli.. V Appaloose asi byla hodně velká nouze o ženy, takže se bralo co zrovna přišlo pod ruku:-) S takovým obsazením, natočit takovou nudu, to snad není možné:-(

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Jasný důkaz toho, že animovaného Asterixe nikdo ztvárnit ani natočit nedokáže.. Jediný pozitivum pro mě byly počítačem vytvořené exteriéry a účast Michaela Schumachera jako germánského závodníka:-)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Delší dobu jsem se odhodlával pustit se tento kousek.. Když jsem se konečně odhodlal a pustil si ho, tak jsem si začal vyčítat, že jsem se tak dlouho odhodlával.. To byla jízda.. I s pocitem občasného ztracení v ději jsem se vždy dokázal vrátit na správnou časovou linii. Hodně nadčasový snímek, který jen tak nezestárne. U vím co budu v zimě číst..

plakát

Austrálie (2008) 

Hezký romantický příběh zasazen do nádherných scenérií Austrálie.. Ale trošku zbytečně dlouhý, zhruba od poloviny filmu se to celé naklání do trochu nudné polohy a až ve finále se to zase trochu narovnalo.. Na to že je to velkofilm který měl rozpočet 120 milionů dolarů tak digitální efekty jsou až moc viditelné a neslučitelné s takovou nádherou která je v Austrálii k vidění.. Stručně řečeno efekty někdy působily jako pěst na oko:-) Jinak příběh dvou zamilovaných cukrátek podle přesně zavedeného klišé musel samozřejmě dopadnou stylem "Zazvonil zvonec a pohádky je konec, a jestli neumřeli tak žijí dodnes":-) Film jsem sledoval se svou přítelkyní takže proto je moje hodnocení tak vysoké:-))