Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (293)

plakát

Kajínek (2010) 

Na české filmové poměry posledních let, hodně nadstandardní snímek..

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Celkem solidní průůůůda.. "Kravičku" (Rashida Jones) obklopenou hromadou totálních vymaštěných pipn, požádá o ruku "trouba"(Paul Rudd), který pro změnu nemá kolem sebe ani jediného kámoše.. A tak začíná zběsilý hon o nějakého rádoby kamaráda, který "trouboj" půjde za svědka.. Samozřejmě, že po spoustě předchozích nezdarů naráží na "týpka" (Jason Segel), který mu fuck sedí.. Celou dobu "troubu" v hledání podporuje ta jeho "kravička", až do té chvíle kdy se ten její "trouba" začne chovat stejně jako ona.. Mezi kamrádama se říkají věci o kterých ten druhý ve vztahu vědět nemusí, že je ví i někdo jiný.. No a to najednou "kravička" přestává chápat a najednou dojde skoro k rozchodu.. Jenomže "trouba" je přece jen posedlí láskou a pustí k vodě svého nejlepšího kámoše, jenom aby "kravička" byla spokojená.. To jak to nakonec dopadne se radši podívejte sami... Přeci tady nenapíšu úplně všechno:-)) Toto téma mě bohužel absolutně nesedlo.. A předem se omlouvám za hanlivé pojmenování dvou hlavních protagonistů, není v tom nic negativního vůči nim, ale je to vyjádřen můj pocit z nich, při sledování tohoto snímku:-))

plakát

Karate Kid (2010) 

Vyměnit bojové umění Kung fu za karate oproti původnímu snímku byl jednoznačně výborný nápad (kung fu je přeci jen živější styl).. Osa filmu zůstala víceméně stejná, ale vše ostatní bylo lepší než původní snímek. Kromě jakýchsi drama úletů kamsi do jejich minulosti.. Díky tomu se to vše dost protahovalo a brzdilo v plynulosti děje.. Kupodivu mě ani moc nevadil rozmazlenej fracek Jaden, který zde předvedl, že by se z něj snad mohl někdy v budoucnosti stát dobrej herec jako tatínek:-)

plakát

Kazatel (2011) 

Na tento snímek jsem se celkem dost těšil, ale dle zdejšího hodnocení jsem byl trochu rozčarován, takže jsem byl velice zvědav, co nakonec bude nakonec mít větší váhu. No a když jsem se tedy na snímek podíval, tak jsem moc nechápal, "PROČ" to má tak zatraceně málo!! Nechápu jak tento snímek někdo může srovnávat s Legií.. No jasně, šlo tam o dost podobné téma (post apokalyptický), které je poslední dobou docela v kurzu, takže snímků se natáčí poměrně hodně.. Ale to je právě ten důvod, že mezi slabší kousky (např. Legie) se také občas podaří vykouzlit něco, co za něco stojí.. Ale pokud to někdo hází všechno do jednoho pytle, protože je to stejná tématika kterou už viděl 100x předtím, tak už znám odpověď na svou předchozí otázku PROČ.. Většina se tady vyjadřuje, že je to totálně béčková podívaná.. No asi máte pravdu, žádné pokoukáníčko pro intelektuály to není, to se musí nechat, ale pro pořádný "vidláky":-) je to celkem povedená podívaná, která nešetří akcí, masivním zvukem a digitálně zpracovaným futuristickým světem.. Jsem rád, že patřím do druhé skupiny, která si dokáže užit i takto podprůměrnou podívanou.. Už se těším na druhý díl:-)) Peace..

plakát

Kick-Ass (2010) 

No panečku, Nicolas Cage jako Big Daddy a jeho dcerunka Hit Girl byli obzvláště dobře vypečená rodinka:-)) Jejich byteček od podlahy až po strop nadupanej arzenálem všeho kalibru, jen si vybrat:-)) Mladej záporák si nechá od tatínka koupit řádně potuněnýho "mustanga" (moje srdeční záležitost).. Prostě paráda.. Bohužel co mě tam celou dobu tak nějak vadilo, bylo to, že hlavní hrdina byl skoro celej film takovej tupec, co neumí do pěti napočítat.. Ale naštěstí konečná scéna s rotačníma kulometama na ramenou mu jeho náplast "dementa" sundala..

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Velice příjemná komedie, která potěší celou rodinu.. Každý si tam najde to svoje.. Veliké překvapení pro mě byl výkon Matta, protože já si ho pamatuji především z trochu akčnějších rolích.. Tady se ukázala i jeho druhá stránka.. A fakt dobrý..

plakát

Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) 

Celou dobu mě to připadalo, jako bych hrál adventuru cca před deseti možná patnácti lety.. Příšerná animace, holt naši grafici jsou pořád hodně pozadu za ostatními.. Samotný příběh, taky nebyl žádný zázrak.. Občas absolutně ustřeleno do morbidnosti.. No a kozatá Máca tomu všemu nasadila klobouk..

plakát

Král a pták (1980) 

Nechápu jak mě mohla až doposud unikat takováto parádní Francouzská podívaná.. Skoro se ptám, jak to že ještě nikdo nenatočil hraný film.. Tomu nechybělo snad vůbec nic..Pro mě jasných 5*..

plakát

Králova řeč (2010) 

Neskutečně pozitivní a motivující snímek.. Nejlepší herecký výkon roku v hlavní roli, po právu oceněný Oskarem.. K tomuto snímku není třeba dalších slov.. To se musí vidět, ale hlavně v originálním znění!!

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Na to že je toto dílo prezetováno jako romantická komedie, tak mě občas děj filmu vyděsil svou morbidností.. Kdo mě tady absolutně rozsekal svým hereckým výkonem byl Jiří Schmitzer, no tak to byla paráda.. Ten toho slizouna vůbec nehrál, ten se v něm maximálně vyžíval:-))