Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Čas hrdinů (2011) 

Po všech stránkách plochý film...vše už tu někdy bylo, vše už se někdy odehrálo, vše už bylo lépe vyprávěno, ani mi nevadil nízký rozpočet, o to hezčí záběry na těch pár míst mohlo být nalezeno....Nicméně za shlédnutí tento film nestojí...Konec film má....jen to rozloučení se Seanem Beanem mohlo být důstojnější....a to že se mu narodila dcera?????

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Expendables 3: Nejhorší z trojice Expendables - akční scény liché, hlášky které byly stokrát převyprávěny a v minulých dílech fungují jsou zde absolutně mimo. Milé znovuobjevení Snipese. Celkově si pojďme počkat na čtyřku - výhodou Expendables je, že staví na tom, co se může opakovat stále a nezevšední...Jen jako v případě trojky to může být zkrátka horší díl než ostatní :)

plakát

Gallipoli (1981) 

Dobrý film, kvalitně zpracovaný...jen už je nám od začátku jasné co se vlastně stane...prostě mne tak neoslovil, jak bych si nadšený po všech těch množstvích recenzí přál....za podívání ale rozhodně stojí!!!!

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Po sté a stále kvalitní - první potterovský díl je oproti předloze svižnější, nicméně co do kvality si s ní nezadá - poprvé nás zavede do graficky úžasných Bradavic a poprvé nám poodhalí příběhy hlavních charakterů. Herci byli přepečlivě vybíráni a je to poznat, do svých postav prostě pasují! za výčitku snad stojí některé slabší dekorace ,,studiovky,, a v některých pasážích zrychlený děj oproti předloze - ale to by bylo na dlouhé debaty. První díl ságy je výborný!

plakát

Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 

Oproti jedničce méně zajímavý díl, možná proto, že všecko už tak nějak známe. tím ale nelze říct, že to není pecka! Pecka to totiž je! Harry, Ron i Hermiona jsou opět výteční, nemůžu si pomoci, ale měli by být na dvojku stále ještě krapet menší a vyjukanější (působí dost dospěle), nicméně výteční. Zjednodušování příběhu je zde daleko patrnější než v jedničce, i proto možná nedosahuje kvalit předchozího dílu. Graficky opět úžasné, exteriéry bohaté! rozhodně si nenechte ujít!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Smíchanina Počátku, Stokrát a stále znovu, Hvězdné pěchoty...nevím čeho všeho ještě. Vše už to bylo, někdy možná lépe, někdy možná hůře. Nerozumím tak skvělému hodnocení které zde film dostává. Cruis je ve formě, ale to je tak asi vše. Zničený Londýn??? Tak to už tu bylo milionkrát a jednou a to i v Harry Potterovi a o mnoho efektněji! A závěr v Paříži??? Proč si vybrala OMEGA takovéto podzemní sídlo? :D Komedie a ještě slabá!!!!

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Výborný seriál pro nás všechny, co už Naruto svět známe, všichni jsou dospělejší - dívky vyvinutější :) že Hinato :D a chlapci mají stále hustější techniky! Jen kdyby nebylo těch strašlivých zdlouhavých retrospektiv a nekonečných zdržovacích fillerů! Zde vidím největší rezervoár zásob - dát dohromady pořádné příběhy i do fillerů je obrovská výzva všem scenaristům! Hlavní příběh je silný, domakaný, jen mně osobně úplně nesedí propojovací 3 generační část - 1.Hokage - Madara, Kakashi - Obito, Naruto - Sasuke...vždyť je tam ještě Itachi...všichni to přece chápeme, že souboj klanu se táhne generace :D Ale má to tak být tak to tak je :) I tak je to dokonalé. A souboje mezi ,,Konoháky,, a Peinem či ostatními členy AKATSUKI se staly legendárními. výborné je, že se daleko více setkáme i s ninji z jiných vesnic a některým dílům i vévodí... Zkoukněte!

plakát

O poklad Anežky České (1993) (pořad) 

O poklad Anežky České - soutěžní série s Markem Ebenem ukazující nám hrady a zámky naší vlasti mne celkem zaujala - nejen zajímavými místy, ale i osobitým projevem pana Ebena. Tento inteligentní pán se ukázal jako velice vtipný průvodce a jako doplněk má u sebe krásnou Kláru Doležalovou. Ani scénky sehrané v přepychových interiérech a exteriérech po letech nepůsobí hloupě. Technika a oblečení soutěžících po letech působí velice úsměvně. Pro tohle vše doporučuji před návštěvou nějakého z našich klenotů daný díl shlédnout.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Lepší z naší české tvorby....romantická komedie mající vše, co romantické komedie mít mají...opravdu krásná Eva Josefíková, dobře hrající Mádl (ač ho rád nemám). Chyběly mi pouze ,,vypjatější,, režimové věci...myslím, že tam se ještě dalo zabrat, ale má to být romantika a romantika to je :D jestli se chcete krapet uvolnit a naladit se na happy end - pak je to dobrá volba.