Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Tohle má být pro děti? :D Tragická nezodpovědnost zodpovědných.....Bez hlavy a paty, kostýmy šlapek, výraz herců nulový, hlavně že jsme koprodukční.....Snad z toho někdy vyvodí důsledky, když už to bylo v prime time....

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Smíchanina Počátku, Stokrát a stále znovu, Hvězdné pěchoty...nevím čeho všeho ještě. Vše už to bylo, někdy možná lépe, někdy možná hůře. Nerozumím tak skvělému hodnocení které zde film dostává. Cruis je ve formě, ale to je tak asi vše. Zničený Londýn??? Tak to už tu bylo milionkrát a jednou a to i v Harry Potterovi a o mnoho efektněji! A závěr v Paříži??? Proč si vybrala OMEGA takovéto podzemní sídlo? :D Komedie a ještě slabá!!!!

plakát

Čas hrdinů (2011) 

Po všech stránkách plochý film...vše už tu někdy bylo, vše už se někdy odehrálo, vše už bylo lépe vyprávěno, ani mi nevadil nízký rozpočet, o to hezčí záběry na těch pár míst mohlo být nalezeno....Nicméně za shlédnutí tento film nestojí...Konec film má....jen to rozloučení se Seanem Beanem mohlo být důstojnější....a to že se mu narodila dcera?????

plakát

Gallipoli (1981) 

Dobrý film, kvalitně zpracovaný...jen už je nám od začátku jasné co se vlastně stane...prostě mne tak neoslovil, jak bych si nadšený po všech těch množstvích recenzí přál....za podívání ale rozhodně stojí!!!!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Lepší z naší české tvorby....romantická komedie mající vše, co romantické komedie mít mají...opravdu krásná Eva Josefíková, dobře hrající Mádl (ač ho rád nemám). Chyběly mi pouze ,,vypjatější,, režimové věci...myslím, že tam se ještě dalo zabrat, ale má to být romantika a romantika to je :D jestli se chcete krapet uvolnit a naladit se na happy end - pak je to dobrá volba.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

První díl tragedie - přesně jako předešlé komentáře i já postrádám jakoukoli pravou Moravskost v podání pražáků...Maximálně pan Junák vypadá autenticky. Zakopali dokonce i přesvědčivost p. Navrátila, kdy z jeho doktora udělali jen ,,držte hubu pane doktore,, kreaturu. Moravština všech Čechů vypadá i po nadabování stejně hrozně. Místo toho měli přijet k nám na jih....ale ono i v Hošticích by měli oproti Slunce seno co do nářečí dohánět, aby je Doudlebané nevyhodili... Zkrátka místo známých tváří měli zapojit Brněnskou ekipu a místo laciného humoru dvou idiotských policistů třeba i trochu vážna... Druhý díl i když žádná pecka lepší než předchozí seznamovací, mladí ,,novoherci,, přesvědčivější než Postránecký a spol. Pakliže se bude seriál podobně zlepšovat s každou epizodou, dotáhne to u mne i na 3 hvězdy...ale nechvalme dne před večerem...

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Výborný seriál pro nás všechny, co už Naruto svět známe, všichni jsou dospělejší - dívky vyvinutější :) že Hinato :D a chlapci mají stále hustější techniky! Jen kdyby nebylo těch strašlivých zdlouhavých retrospektiv a nekonečných zdržovacích fillerů! Zde vidím největší rezervoár zásob - dát dohromady pořádné příběhy i do fillerů je obrovská výzva všem scenaristům! Hlavní příběh je silný, domakaný, jen mně osobně úplně nesedí propojovací 3 generační část - 1.Hokage - Madara, Kakashi - Obito, Naruto - Sasuke...vždyť je tam ještě Itachi...všichni to přece chápeme, že souboj klanu se táhne generace :D Ale má to tak být tak to tak je :) I tak je to dokonalé. A souboje mezi ,,Konoháky,, a Peinem či ostatními členy AKATSUKI se staly legendárními. výborné je, že se daleko více setkáme i s ninji z jiných vesnic a některým dílům i vévodí... Zkoukněte!