Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Déšť (2018) (seriál) 

A mně se to líbí. Vcelku nechápu některé extrémně negativní komentáře, ale ok, 100 lidí, 100 chutí. Chytlo mě to hned a těším se na třetí sérii. Samozřejmě, že to má nějaké chybičky, ale rozhodně to není nic tragického, a můj zážitek ze seriálu to neovlivnilo. Jsou tedy mnohem, mnohem horší seriály. Za mě 4 hvězdy.

plakát

Toy Boy (2019) (seriál) 

Konec zklamal, kdyby to tim nepos...dala bych 5 hvězd.

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Tohle je jeden z mých nej seriálů. Málokdy se mi stává, že bych se těšila, až si pustim další díl a je to přesně ten případ, kvůli kterému jdete spát ve 3 v noci, i když v 6 vstáváte do práce 🤣 prostě za mě 💜

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

Já tenhle film zbožňuju (právě proto, jaká je to kravina u který můžu vypnout, 103 minut se prostě smát), a všichni tady rádoby filmoví kritici se můžou jít třeba bodnout. :D Rozhodně nejlepší ze všech dílů. Ave Sízr.

plakát

To (2017) 

Jsem rozmazlená horory od Jamese Wana (a to, že hodně), ale i přes to se mi film líbil. Jenže jsem se nebála. Spíš naopak - byla to opravdu sranda. Takhle jsem se naposledy pobavila u komedie ,,Proč zrovna on?"... Monstra byla graficky docela odfláknuta - opravdu to jde lépe! Pořádná lekačka prakticky žádná (spíš jsem se lekala dvou blbek sedících za námi a komentujících každou scénu rádoby vtipnými hláškami). Ovšem, co se týče děje a obsazení, nenudila jsem se ani minutu a určitě jsou mé dojmy jinak velmi pozitivní...jen to prostě nebyl horor, spíše hororová pohádka, chcete-li. :-)

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Upřímně, nechápu jednu věc, proč na to někdo jde, když ví o čem to je/bude, že ho to neláká, dokonce se mu/jí třeba ani nelíbil první díl a už dopředu na to nadává.....takže shlédne film, aby pak mohl nadávat znovu a napsat na to nějakou tu "krutopřísnou" recenzi? Celkově kolem tohoto filmu i knihy byl jeden velký BUM, který si vždy, chtě-nechtě, najde své příznivce i odpůrce. Ale stejně jako to bylo například u Stmívání, mi připadá, že to spousta lidí nesnáší už jen z principu. "Protože kamarád mýho kamaráda říkal, že je to totální blbost, tak to budu říkat taky, abych byl hustej a vůbec, je to teďka in, ne?" No, zpátky k mému názoru na film. Mně se tento film líbí, ovšem nic převratného to také není (né tolik, co bych od toho mediálního mega "BUMu" čekala), ale vždy se na to ráda podívám...je to taková "romanťárna" pro ženský, tak se nám do toho, chlapi, nemíchejte, nerozumíte tomu, chichi. :-)) jediné, co mi tam nesedělo byla ta scéna s vrtulníkem... :-D

plakát

Horší než smrt (2010) 

Nevim, co proti tomuto filmu vsichni maji, ale mne se opravdu libil, hlavne James Marsden "sjety valiem". Asi me proste na blbosti uzije a tohle je jedna z mojich oblibenych komedii.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Příjde mi, že na tento film si spousta lidí "zasedlo". Možná je to tím, že okolo toho bylo takové hrozné haló, ačkoliv nevím proč. Možná proto, že to byla taková "první" slavnější knížka, tak všichni čekali hrozné BUM i okolo filmu...ovšem zas takové bum se nekonalo, ale film je to hezký, alespoň mně se líbil a opravdu nechápu jedince, kteří to hodnotí, jako odpad jen na základě toho, že to takhle hodnotí ostatní a je že je to IN (třeba jako tady jistý verbal se svým ultradlouhým rádoby "vtipným" komentářem, chichi). Já bych to prostě popsala jako romantický film s nádechem erotiky a sem tam sprostý slovo. Ovšem, kdo čekal, že to bude nějaké Hard porno, tak bude zklamaný. Občas jsem se i zasmála a určitě je to film, ke kterému se budu ráda vracet.

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Upřímně? Byl to jeden z nejlepších hororů, který jsem viděla, neboť SPOILER vylézající "strýček ze sklepa" byl opravdu hodně strašidelný a celá ta napínavá scéna, kdy byla Annie schovaná pouze za závěsem...no fuj! Ještě teď mám husí kůži.

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Je to opravdu krásný příběh, ALE jelikož jsem četla knížku, tak nemohu dát 5 hvězdiček... film mě sice nezklamal, ale právě jsem pochopila, proč všichni nadávají, že je film jiný, než byla knížka. Spousta věcí tam chyběla (což je pochopitelné, asi nelze "nacpat" celý knižní příběh do 110 minut na plátně), a také bylo pár věcí jinak, ale to už byly detaily - i přes to mi to trochu vadilo. Naopak některé postavy naprosto splnili mé očekávání (např. paní Traynorovou jsem si představovala hodně podobně). I když tam tedy bylo pár nedokonalostí (minimálně), tak Emilia Clarke i Sam Claflin to zahráli naprosto bravůrně. Bavila jsem se celou dobu, i slzička ukápla (i když ne tolik, jak jsem čekala, u knížky to bylo horší :-D ). Nenechte se ovšem zmýlit tím, že filmů na podobná témata tu už bylo opravdu "hafo" a že to tedy bude zase to stejné ubrečené klišé. Není to tak. Příběh Vás ohromí nejen vtipnou a praštěnou Lou (Emilií), ale i cynickým a ironickým Willem, který je, i přes své vážné zranění, velmi okouzlující muž. Prostě je to krásný film na který se určitě podívám znovu!