Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 031)

plakát

Accident Man (2018) 

Mám rád čokoládu, a podobný sladký hovadiny, mám rád stejky, pivo, mám rád vlastně úplně všechno dobrý papání. Tak nějak ideálně od všeho to nejlepší. A jak jsem se tak dostal k Acidenťákovi, přemýšlím jak to popsat... kterej je schrnuto do jedný kostky: Výcuc toho nejlepšího nenásilně narvaný do jednoho... jednoduše povedenýho filmu.

plakát

A co třeba Adolf? (2018) 

Těžko soudit jestli je lepší žabožroutská nebo typicky kariwurštová verze. Každopádně je to super vokecávačka, která mi dokázala, že i z totálního hovna se dá vymáčknout voňavej dijamant. A hnedle ve dvouch verzích.

plakát

Ad Astra (2019) 

Blbost. To je taková bezduše předuševnělá píčovina, až to volá do nebe. Do slova. Já měl chvílema pocit, že se tam někde zjeví sám Všemohoucí a vysvětlí mi důvod, proč na to čumím až do konce. Táta syna - jako Breda neboli Roye, kterej je přemoudřelej a moc šokovnej (jako Roj) tak ten táta - ( TLJ) tak ten táta je megakokot, kterej by v rámci hledání nové inteligence, nejradši vyvraždil celou lidskou rasu. No a Roy ho chce nejdřív napravit, pak sejmout, a pak když ten táta vodletí jen tak ve skafandru do prdele, tak syn (Roy) se jako prd, vrací skrz celou Galaxy, přesněji z Neptuna na Zeměkouli, je to jen pár milijard kilometrů, .. no a zjišťuje, že celej život vlastně je úplně vo hovně, a nikde nic jinýho není, žádná láska, žádný šukání, hekání, prostě nic. Jsme tady sami. Jo a ještě jsou v tom prima Vopice, pak jsou supr bitky ve vesmíru, šplhání na vodstartovanou kosmickou rachejtli, pak mě bavila ta honička na vodvrácený straně měsíce / taky pěkná blbost, a to je asi tak všechno. Doufám, že jsem Vám ten děj polopaticky vosvětlil. Kurwa. Je to blbost, a nebejt v tom Prad Pytlík, tak mě to ani nenapadlo sledovat. Pa.

plakát

Aféra Concorde (1979) 

Viděno kdys v bijografu, silný pocity. Dnes, po tisíci letech, pořád film, kterej mě dokáže posadit na prdel, jakousi nostalgicko hlubokou atmoškou, a jasně, v hlavní roli je tady vlastně to éro, který bylo jak ..spadlý z nebe :-)

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Top film, kterej ve mě nezanechává takový ty wow pocity, ale přesto se na něj kdykoli rád podívám. Osvědčená klasika.

plakát

Afghánistán (2007) odpad!

Začátek: magor na práškách slyší duchy a neví jestli se má oddělat či ne. Kdyby se na začátku zastřelil, udělal by mi radost. Nestalo se a děj se děje dál. Přesun na Mars. Asi. Tam jsou jen Marťani s turbanama a všichni mě srali. Bum, a parta těžkejch vypatlenejch drasticky drsnejch drsoňů bloudí tunelama, hledá cestu ven, a postupně jeden po druhým natahujou bačkory. Na okamžik se zableskne, a dozvídáme se že je vše jinak, a ty duchové co tam pořád poletujou, dostávají reálné vysvětlení. Neva. Stejně nechápu.. Závěr. Na závěr přichází konec, záchrana, spása, hlavní zloduch je potrestán za to že je debil, a Hlavní magor je zachráněn a patrně dopajdá zpět do svý zasraný zavšivený americký chatrče. Konec. Otázky však zůstávají...PROČ?! Proč jsem to musel protrpět v zoufalé naději že se to nějak probere..

plakát

After: Polibek (2019) 

No, a todleto je taky pěkná blbost :-)

plakát

Agatha a podstata vraždy (2018) (TV film) 

Začátek je nesnesitelně Agátoidní.. Jak se však nasypou všici podezřelý do tý chaloupky, a začnou se dít věci, tak to má děj, má to cíl, a mě to trefilo přímo do černýho. (nebo do hnědýho?) to je fuk. Rozuzlení bylo, výstřik vzteku se nekonal, pro jedno skouknutí se to dá i někomu doporučit.

plakát

Agent na útěku (2012) 

V podstatě agentská sračka, která mě přivábila Kurwilenkovou. Jinak nevím co ktomu dodat.