Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (318)

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) 

Tak musím říct, že mě to velice příjemně překvapilo. Nevyhledávám asijské filmy, a tohle jsem koukla jen abych měla komplet Marvel filmotéku a pecka. Po druhé půlce se to rozjede co se triků týče, za sebe jsem byla spoko s různýma "zvířátkama". Hlavně drak, u toho se mi až zatajil dech. Obsazení se mi také líbilo, ač asijské herce neznám, neměla jsem problém. Osobně jsem hodně fixovaná na původní postavy a tady mi novej origin přišel k duhu. Rozhodně bych tu čekala lepší hodnocení.

plakát

Devadesátky - Král diskoték (2022) (epizoda) 

Opravdu to tu někdo srovnává s polskou tvorbou?😁 Ti jsou dlouhodobě co se filmů a seriálů o pár levelů výš, takže dám s klidem tomuhle 5*. Po těch tunách krávovin co se u nás točí, je tohle totiž konečně zase věc, co mě přitáhla k obrazovce😉 A i když chyby to má, já jsem nadšená.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Sjíždím teď Benedicta, musím říct, že asociálové a mešuge mu opravdu jdou😉 Film mě bavil, vypravěčský styl super, Ben se krásně i jen poslouchá. Jediné co mi vadilo, byla Keira, pro mě to nikdy nebude nějak extra herečka.

plakát

Rodiče - Bez spánku (2020) (epizoda) 

Děti nemám, takže jsem myslela, že mě to nezabaví. Ale když se řešilo, že rodiče dali vnuka spát, hned mi vyběhla scéna u nás se synovcem :-D Takže jo, ale trošku víc vulgarit než bych u dětí čekala...

plakát

Sherlock - Prázdný pohřebák (2014) (epizoda) 

Po druhém shlédnutí musím dát plný počet. Návrat jak má být. Sama jsem byla zvědavá jak ten konec druhé série vysvětlí, a byla jsem spokojena😁 Je to vysvětleno a natočeno prostě geniálně. Top to bylo pak v té restauraci, i s Mary, to opravdu pobavilo. Finále super. Za mne velká spokojenost.

plakát

Sherlock - Studie v růžové (2010) (epizoda) 

Konečně jsem dostála kamarádčiným pobídkám a pustila to...a už to jede😁 Perfektní, rychlé až šílené, vtipné, nenechá vás to vydechnout. Herecky naprosto excelentní. Nikdy bych nevěřila, že se mi bude líbit britské krimi až tak moc.

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Jo, jo, jo...skvělej díl. Perfektní konec. Zvedlo mi to náladu i úroveň, jenž po druhé sérce poklesla.  Naplno se projeví charaktery hlavních postav. Krásně se mi to celé propojilo. Boží rozuzlení, a zas mě to bavilo jak první série. Napínavý jak kšandy, Monte Christo řízlej únikovkou, a psycho ségra. Za mě vynikající zakončení. Asi hodně lidí nebude rádo, ale proč ne 5.sérku?😁👌PS: Doufám, že Molly S.H. řádně profackovala😁

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Není to top a pro mne to pravé ořechové, ale spojení nového a starého S.H. se mi vcelku líbil😉

plakát

Sherlock - Šest Železných dam (2017) (epizoda) 

Zatím jsem nehodnotila seriál díl po díle, ale tady nějak musím....SPOILERY:  Jak jsem byla z Mary vcelku nadšená a překvapená vývojem, tak zde mne již neskutečně lezla krkem, takže její ehm...vyloučení z děje jsem kvitovala s povděkem. Hodně lidí tuhle sérii hodnotí jako sračku, s prominutím...jo je to tak o level níž, ale za mě pořád slušná úroveň. Trošku přeplácané a Sherlock už není tolik "asperger", což ubírá na atraktivitě, ale lepší tři si to zaslouží a uvidím dál😁 PS:Hlavně ať tam moc nefiguruje to mimino s Sherlockem dohromady.

plakát

Síla psa (2021) 

Váhala jsem mezi 3 a 4. Nakonec ubírám, ta první půlka mě vcelku nudila. Western jsem snad ani nečekala, je to vcelku hutné, drhnoucí psycho se skvělými hereckými výkony. Jen pořád čekáte a čekáte, že se někde něco zbortí a pořád nic...