Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (1 574)

plakát

Vikingové - Samé změny (2020) (epizoda) 

Smrtí jedné z hlavních postav se tempo zase zpomalilo obrovským způsobem. Bratrská rivalita na východě mě už hrozně unavuje a v Kattegatu se děje hovno. Jediný Island se dá zkousnout, ale je potřeba probudit Kettila.

plakát

Vikingové - Smrt a had (2020) (epizoda) 

Spoilery. První polovina epizody byla fantastická, druhá už tak slavná nebyla vyjma závěru. Sice mohla Lagertha dokonat svou pouť ikonicky ve fightu, ale konečně jsem z epizody cítil ty pravé Vikingy z prvních sérií.

plakát

Vikingové - Valhala může počkat (2020) (epizoda) 

Jak řekl Frajer42. Hirst si namlel dobrý díl a teď z toho těží v několika dalších epizodách. Doufejme, že k tomu nebude muset docházet a takových úderných epizod bude víc, ale moc se mi tomu nechce věřit.

plakát

Vikingové - Zmrtvýchvstání (2020) (epizoda) 

Epizoda o ničem nevypovídající. Maximálně, abychom viděli tu tisícovku ruských vojáků. Yikes.

plakát

Vikingové - Znamení (2020) (epizoda) 

Ano, máme tu akci. Ale něco mi říká, že to bude v příštím dílu na deset minut a pak zase kecačky a šukačky. Nejsem schopný se rozhodnout, jestli návrat Haralda, je dobrý nebo ne. Mám v tom už takový guláš, že se fakt těším na konec seriálu.

plakát

Vikingové - Ztracené duše (2020) (epizoda) 

Sračkoidní a nikam nevedoucí kecání v hlavní roli (jak už jsme si v šesté sérii zvykli). Skaneho osud byl až moc předvídatelný. A ta velryba na konci? Nesmyslné scifi.

plakát

Volejte Saulovi - JMM (2020) (epizoda) 

Asi nejslabší epizoda páté série. Líčení ukazující schopnosti spolupráce Saula a Mikea nadchlo. Stejně tak řádění u Kuřecích bratrů, ale děj se zkrátka nějak extra neposunul. I tak je to víc než obstojné.

plakát

Volejte Saulovi - Mág (2020) (epizoda) 

Hned ze startu série mi Gilligan připomněl, že všechny dějové linky jsou napnuté jak trenky a každá minuta bude dobrá. Bude sice těžké v tomhle pokračovat. ale dá se to zvládnout.

plakát

Volejte Saulovi - Namasté (2020) (epizoda) 

Opět menší pokles hodnocení. Chování Jimmyho (no dobře, už mu radši říkejme Saul) u scény s koulema úplně nepochopilo asi víc lidí. Opět ale musím pochválit Esposita, z jehož postavy jde obrovský strach jako v BrBa. Pro jistotu bych ten dřez umýval do rána.

plakát

Volejte Saulovi - Neodpustitelné (2020) (epizoda) 

Pouze lahodná tečka za několik po sobě jdoucích fenomenálních epizodách. A plánování Kim už je spíš strašlivé a temné než povzbuzující.