Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ivar a Hvitserk mezi sebou vystupňují napětí natolik, že dojde ke rvačce. To vše je zapříčiněno politikou knížete Olega, ten umí Hvitserka uklidit pod vliv drog a Ivara tak izolovat. Je jasné, že se snaží oba bratry rozkmotřit, může z toho pak těžit. Je ale nutné zachovat chladnou hlavu pro důležitější věci, například aby se podařilo dostat Igora z města a úspěšně Olegovi uzmout jeho moc. Bratři se tak musí znovu spřátelit a naplánovat útěk. Katia, jak se zdá, má stejné zájmy a oběma bratrům je odhodlána pomoci. Ubbe pluje z Islandu, rozbouřené moře si ale vezme oběť, malou Asu, kterou smete vlna. Kattegat stojí před novou volbou nástupce. Po smrti Bjorna se o trůn přihlásí obě jeho ženy. Obě si u těla drží Erik, zdá se, že chce mít z nové volby také svůj prospěch. Během samotné volby, do které se nakonec nikdo jiný nepřihlásil, ale do Kattegatu přichází Harald. Právoplatný král celého Norska, tedy i Kattegatu. Převezme moc a slíbí obyvatelům, že se nemají čeho bát. Uznává kult Bjorna a chce jít v jeho šlépějích společně s jeho ženami. Dá se mu ale věřit? Ivar a Hvitserk nakonec naplánují útěk Igora, dojde k němu při křesťanském svátku, kterého je Oleg účasten. Ivar a Hvitserk se dostanou za brány paláce a utíkají v přestrojení na koňském povoze. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna nebo dvě dobré scény prostě nemohou vyvážit množství odpadu, které nám je servírováno. A už vůbec nemohu pochopit, proč je nám neustále předhazován Harald. Postava která už měla být několikrát mrtvá a dávno nemá seriálu co nabídnout. Tvůrci ho slepě zachraňují i za vysokou cenu výskytu dalších nelogičností a děr ve scénáři. PS: Co Torvi čekala, že se stane, když vezme malinké děti na nejnebezpečnější výpravu jakou si lze představit. ()

Marissa33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť kráľ Harald, je ako šváb prežije všetko. Nechápem prečo sa tej postavy tak držia, akékoľvek sympatie stratil už dávno. Ďalšia vec, ktorej nerozumiem, je že deti sa v tomto seriáli nedožijú ani puberty. Kde v keli sa potom berú nový a nový vojaci? Bjorn už vlastne nemá následníka, pretože splodil 4 deti a už nežije ani jedno. Flokiho dcéra a Ragnarova dopadli rovnako. Ak tvorcovia chcú týmto šokovať tak sa to moc nedarí pretože už sa to očakáva. Ako náhle sa objaví dieťa je jasné, že dlho neprežije. Čo je tiež zaujímavé, že na Islande sa osadníci dosť rozmnožili tam je asi lepší vzduch. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Have you heard of the time the mighty Thor went fishing? He baited his hook with the head of an ox, and cast his line down into the dark water. Jormungandr took the bait. The serpent lashed the sea into a frenzy but the thunder god did not loosen his grip. No. He dragged the monster up under the keel and began to haul it over the gunwale. He took out his hammer and it sung a grisly song on the hairy head of that terrible monster. Jormungandr roared. Midgard shuddered. And, at last, with a great tearing of flesh, it set itself free. The serpent sunk once more to the bottom of the sea." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Já jsem po předchozí uspávačce teda docela spokojený. Už dávno bylo třeba se smířit s tím, že se seriál kvalitou druhé či třetí sérii nepřiblíží. Nicméně jsem rád za každé díly jako je tento, kde se něco děje. V tomto případě dokonce na všech frontách. Ano, i na Islandu. Návštěva v Kattegatu, kde se dva perou a třetí se směje byla skvělým osvěžením a pokus o ruský převrat taky. Že by se seriál takhle rychle rozjel? Kdyby si udržoval v nadcházejících dílech alespoň tuhle kvalitu, tak bych byl spokojený. [80 %] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na budoucí převraty. Nic nového, nic objevného, žádný skutečně šokující, či jakkoliv překvapivý moment. Harald je zpět, díky bohu, alespoň bude zase trochu komedie. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama