Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Osciluju na hraně 4 a 5 hvězd, poslední půlhodina trochu kazí předchozí pocit, kdy jsem se většinu času tetelil blahem a nenapadlo mě podívat se na hodinky. Závěr je bohužel klišoidní a předvídatelný, ale asi jim to odpustím, hlavně díky Emily Blunt, která je prostě skvělá. A kočka ofc:). 90%

plakát

The Bridge (2013) (seriál) 

Původní severský seriál neznám, takže nemůžu porovnávat, ale americká verze mě hned chytla a bavila. Všechno už bylo napsáno a já nemám moc co vytknout, jen slabší poslední dva díly. Snad druhá série naváže lépe, než jak první skončila. 90%.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Po druhým shlédnutí přidávám hvězdičku, nejde jinak. Jedinejma malejma výhradama jsou slabší záporák oproti minukým dílům a to, že Zimmer pouze zrecykloval hudbu z jedničky a dvojky a nepřidal nic novýho. 90%.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

I já jsem nakonec podlehl.

plakát

Win Win (2011) 

Není to čistých pět hvězd, ale v kontextu většiny varských existencionálních/zenbudhistickejch/židozednářskejch/kryptofašistickejch filmů musím přidat.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Pátou hvězdičku pravděpodobně přihodím po druhém zhlédnutí.

plakát

Zelená zóna (2010) 

stále platí, že Greengrass + Damon + hudba Powella = nemůžu být zklamán. Kdyby tyhle tři předváděli loutkový divadlo, asi by se mi to líbilo taky. Ale chápu, že u tohohle filmu budu v menšině.

plakát

Kick-Ass (2010) 

neskutečnej mix teenagerskýho filmu, regulérního komiksovýho filmu, jeho parodie i pocty a ještě spousty dalšího. A to všechno funguje, ač se tomu nechce věřit. Někdy se film přeladí třikrát během minuty, a přesto to není trapný. Nevěřil jsem, že je to možný, ale je. Hodně se asi bude vyzvdihovat Hit-Girl, ale u mě vyhrál Cageův Big Daddy. Jediný, co mě trošku mrzelo, že vrchol pro mě přišel příliš brzo, akcí cca v polovině filmu do který hraje Banana Splits od Dickies. Ale je zbytečný něco psát, prostě na to běžte, pokud máte rádi za a) jedenáctiletý holčičky, co vystřelujou mozky, za b) komiksy a za c) bazuky.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Kdybych nevěděl, že to je od Disneyho, tak bych si myslel, že je pixarovka, která ještě chtěla trošku doladit, což se mi zatím u žádnýho animáku nestalo. A hele v titulcích executive producer John Lasseter. Je opravdu málo toho, co bych vytknul, příběh připomíná v tom nejlepším pixarovky, všechny postavy (pes, kočka a křeček v plastový(?) kouli) se chovaj vzhledem k svý motivaci logicky, film nenudí, animace je téměř dokonalá, holubi jsou správně ujetý a "poselství" vůbec nevyzní trapně. I já jsem byl v poslední době potěšenej z How to Train a Dragon, ale Bolt je ještě o třídu výš.