Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Pokud je tento film podle některých kritiků americkým filmem roku, pak nechci vidět ty ostatní. Od filmu roku bych očekával poněkud silnější zážitek a originálnější scénář. Navic žánr filmu "komedie/drama" svědčí o tom, že ani tvůrci moc nevěděli, kterou cestou se mají pustit, a tak tu nemáme ani komedii ani drama. Z mého pohledu film táhne Alex Schaffer, od jehož objevení se ve filmu je hned vše na o stupeň vyšší úrovni.Celkově vzato ale průměr, který neurazí ani nenadchne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Win Win...co si pod filmem asi představit jiného, než fakt, že se bude točit kolem nějakého sportu. Tahle nezávislá americká produkce se ale pořád drží kolem nezávislého příběhu a vypráví to tak lidsky a přirozeně jak to jenom jde. Díky tomu všichni herci předvádí naprosto perfektní výkony, ve kterých se nejvíce zaskvěl právě Paul Giamatti, jeho praštěnej kámoš Bobby Cannavale nebo mladej a nadějenj Alex Shaffer. Bylo to super, nebudu říkat, že ne. Obyčejný příběh o obyčejných lidech vyprávěný naprosto přírozenou formou. Co víc si přát...Snad jen věřit v dobrý konec. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická americká nezávislárna s příjemně jemným humorem. Příběh sice není nic extra, ale díky výborné režii a skvěle napsaným postavám to šlape skvěle. Herecky je to taky fajn a kromě vždy výborného Giamattiho tu zaujme hlavně jeho vtipnej kámoš Bobby Cannavale je výbornej.. Ve vážných chvílích je to takový správně lidský a prostě celý to hodně příjemně uteče. Takovej ten film pro spravení nálady. 70% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Spíš drama než komedie, advokát vezme opatrovnictví dědy, jen pro peníze. Za dědou přijede vnuk, kterého se advokát ujme, zjistí že umí zápasit. Mimochodem se nejedná o wrestling, ale normální řecko-římský zápas. K tomu přijede jeho matka a je o zápletku postaráno. Je to sociální drama, které se snaží nabídnout to trochu odlehčenou formou, není to film, ke kterému bych se ještě někdy chtěl vrátit. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Celkem promakaný film. Hodně mě to překvapilo, všechny zápletky jsou výborné. Je zde vidět skvělý kontrast mezi vztahy a penězi a chtíčem lidí. Paul Giamatti zvládl svou roli skvěle stejně jako hodně zvláštní Alex Shaffer. Myslím, že jsem zatím neviděla ani jeden film o wrestlingu, takže originální námět, což je velké plus. Všichni herci hráli dobře a atmosféra je celkem poddajná, že vtáhne každého. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama