Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Kmotr 

všechny recenze uživatele

Film z Hollywoodské továrny na lidské a milé filmy, které dokáží unudit a uspat. Šablona byla střižená přesně podle pravítka, bez jediné odchylky, která by mě posadila do sedačky nebo roztáhla pusu od ucha k uchu. Film o morálním poklesu společnosti, ekonomické krizi a boji o vlastní místo na slunci v paměti příliš dlouho nezůstane. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh o obyčejných lidech z obyčejného života.. Naprosto přirozeně natočeno (jako bych se dívala k sousedům za záclonkou).. Skvělý výběr hlavních rolí - jako vždy perfektní Paul Giamatti, překvapivě krásná Amy Ryan, kupodivu vtipný Bobby Cannavale a objev roku 2011 mladíček Alex Shaffer. Ps: Jsem ženská a jsem laik, ale řekla bych, že nejde o wresling (viz. popis filmu), ale o řecko-římský zápas.. ()

Reklama

EvAnSiT 

všechny recenze uživatele

Aj "vďaka" PFL som zhliadol trailer k tomuto snímku snáď 18 krát, avšak zakaždým som sa schuti zasmial. Mnohokrát sa stáva, že po videní ukážky k filmu si povieme, toto bude bomba. Navštívime kino, ale odchádzame sklamaní, niekedy až rozhorčení. Toto bol presne opačný prípad, kedy s malými očakávaniami zažijeme obrovské prekvapenie a spokojnosť. Skutočne zábavné od začiatku do konca, skvelé výkony všetkých zúčastnených (Bobby Cannavale prekypoval vtipnými hláškami, často aj na vlastný úkor, aj keď si to očividne neuvedomoval :-D ), proste sympatická komédia, ktorú stojí za to vidieť :-) ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Obyčejnost příběhu je jeho největší předností jenže zároveň i nemilosrdným katem. Všechno se zde děje přirozeně, neříkáte si každou chvíli co je zase tohle za scénáristický či jiný úlet. Ruku v ruce s tím jde ale to, že v celém průběhu vám to přijde (nebo alespoň pokud mám mluvit sám za sebe) fádní. Když si to probírám zpětně, tak z letargie mě vytrhla jen ta obrovská náhoda, že jako na potvoru ten kluk zrovna super zápasí a právník/kouč trénuje zápas a ne třeba baseball. No dobře, to jsem ochoten odpustit, alespoň trochu vzruchu do klidných vod. Ještě chci pochválit výtečnou závěrečnou (titulkovou) skladbu, ale naprosto upřímně povím, že znovu to vidět nepotřebuju. 70 % Oblíbená část- dialog při zandávání a vyndávání petlice na dveřích ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Výborný Paul Giamatti, tahoun celého filmu, jehož kvality jsem zaregistrovala už ve filmu Barneyho ženy. Jinak nelze nesrovnat tento režijní snímek Thomase McCarthyho s jeho druhými dvěma filmy Přednosta a Nezvaný host a tady půjdu v hodnocením přece jen trochu níž. Jinak to byl velmi příjemný oddechový film s předvídatelným dějem, potažmo i koncem. Co já osobně považuju za velké plus, je celkem neotřelý námět. Ále co, já tu jednu hvězdu musím přihodit za tu poslední písničku a myslete si co chcete. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama