Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Lidé zítřka (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Barbie, Kenové, 3tele a slovní průjem. To, co v Heroes fungovalo, tady nefunguje a co bylo v Heroes špatně, tady je dvakrát horší. Další skvost pro teenagery od CW. 30%.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Silné, temné, a velmi dobré. Jakmile se ale na obrazovce objeví Mads Mikkelsen, tak si celý seriál ukradne jen pro sebe a z ostatních - i z podobně psychopatického Hugha Dancyho - udělá jen statisty. 70%.

plakát

Sean Saves the World (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Tak tohle je skoro úplný dno. Od odpadu to zachránily dvě uchechtnutí.10%.

plakát

The Michael J. Fox Show (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Další klasickej rodinnej americkej seriál, zaplaťpánbůh že díky Michaelu J. Foxovi alespoň průměrnej. Ale víc pozitivního se o tom říct nedá. Bohužel. 50%.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Jednička byla blbá, ale neuvěřitelně zábavná a tudíž koukatelná. Dvojka je ještě hloupější, ale zábava se někam vytratila. Akce je bombastičtější, traumata větší a děj nesmyslnější, takže to bohužel nakonec nefunguje jako jednička a ani Bruce Willis to nezachrání. Škoda. 40%.

plakát

Trophy Wife (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Tahle dysfunkční rodinka by mohla fungovat, takže tomu dám jeste pár dílů šanci, což dělám teprve u druhého letošního sitcomu. 60%.

plakát

Goldbergovi (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Z pilotů z poslední doby to patří mezi ty lepší kousky, ale na mě je toho buranství příliš. 50%.

plakát

Millerovi (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Neoriginální, nezábavné, nekoukatelné. 20%.

plakát

The Crazy Ones (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Ani Robin Williams nevytáhne tenhle sitcom z vod průměrnosti, sice neurazí, ale ani moc nepobaví. 40%.

plakát

Super Fun Night (2013) (seriál) 

Hodnocení pilotu: První 10 minut za 0%, druhých deset za 20% (jeden fór ušel), celkově tedy pěkných 10%! Proboha proč...?!