Reklama

Reklama

Millerovi

(seriál)
Ukázka z filmu 12
USA, (2013–2015), 11 h 50 min (Minutáž: 20–21 min)

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

J.B. Smoove, Nelson Franklin, Margo Martindale, Will Arnett, Jayma Mays, Beau Bridges, Lulu Wilson, Alexis Krause, Garrett Ryan, Austin Mahone, Ginger Gonzaga (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Millerovi jsou normální americká rodina. Promiňte, ne tak normální. Babička je trochu dost panovačná a manipulativní a strýček je zase, no jak to říct, exot. Millerovi jsou relativně normální rodinka. Debbie žije se svou dcerou a manželem Adamem v domě, který si pronajímá od svých rodičů, a její bratr Nathan je televizní reportér, který si nedávno prošel rozvodem. Jejich rodiče Carol a Tom jedou na pár dní k Debbie, protože mají vyplavený sklep, ale nakonec skončí u Nathana, který jim sdělí, že už je čtvrt roku rozvedený. Tom si postaví hlavu a rozhodne se odejít od Carol, protože má přeci také právo být sám. Dopadne to tak, že Tom zatím žije s Debbie, zatímco Carol se nastěhuje k Nathanovi, a oba rodiče svým dětem začnou notně znepříjemňovat život. (TV Nova)

(více)

Videa (42)

Ukázka z filmu 12

Recenze (28)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Rodinka Millerových a věčné rodinné trable. Malinko mi chybí větší vtipné chvilky, ale na průměr pobavení a zahnání čekání na další oblíbenější seriál dostačující. / Viděné epizody z 1-2 série *34.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 5/10) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděla jen jeden díl, ale i tak jsem se výborně bavila. Další z vtipných sitcomů. Je pravda, že v dnešní době jich je docela hodně, ale mě stále baví. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál. Dávám zatím lepší průměr - 65%. Edit po pár dílech: Další díly už bohužel nejsou tak dobrý jako ten první. Vtipy mi nepřijdou moc vtipný. A hlavní herci mi začali být protivný. 40%. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak toto je dost špatné. V podstatě bez vtipu, nesympatičtí herci, bez nápadu. Nejen, že jsou ti herci nesympatičtí, ale někteří až otravní. Nevím, co bych k tomu více napsal. Dokonce jsem se přistihl, že se tomuto seriálu vyloženě vyhýbám. Prostě špatné - postrádá to vše, co by měl alespoň průměrně kvalitní sitcom mít. Howgh! ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Zase jedna uřvaná sitcomová rodinka, co sází na hrubozrnné vtípky, které nefungují. A takhle znuděné herce jsem už dlouho neviděla. Chce se mi plakat. Pilot - 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jedním z důsledků současné uspěchané doby je i to, že denní televizní čas, kterým disponuji mi málo kdy dovolí celovečerní film a tak po večerech sjíždím komediální seriály.........díky tomuto faktu se mi začíná zdát, že přestávám být objektivní, ale pro mne Millerovi svoje poslání splnili a od CBS měli dostat další šanci. Když to vezmu do důsledků, tak něco určitě je na komentáři Fenrise 13 "Největší koncentrace nesympatických herců na jeden sitcom?".....i co se týče dalších výtek, tak nelze než je vzít v potaz. Ale jak už jsem se zmínil, po Millerovích jsem chtěl pouze to, aby se o mne postarali, než bude přistaven vlak do Hajálendu, což splnili a za to jim patří dík. ()

Galerie (382)

Zajímavosti (4)

  • Původně byli do rolí Debbie a Adama obsazeni Mary Elizabeth Ellis a Michael Rapaport, ale po objednání celé série se  rozhodli, že seriál opustí. Nahradili je Jayma Mays a Nelson Franklin. (..Lucas..)

Reklama

Reklama