Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (459)

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Tak tohle se hovnotí tuze na hovno. Jako jo, dokázala sem pochopit, že se Džejms Bouchačka rozhodnul zavděčit všem a tak do třetích strážců nasral co nejvíce duhy v podobě zachraňování dětiček a zvířátek a Rocketův vypíčenej život před tím, než se stal tím super cynikem. Určitě nejednomu člověku slza ukápla, když mu zastřelili Mrožíka, Kjájíčka a ... co byla vlastně ta jeho Vyholená? Vypadalo to jako potomek lasičky, kterou prcal tuleň. Každopádně na mě tohle žádnej dojem neudělalo. Ne, nebrečela sem, emoce to ze mě neždímalo a max mě ta parta nedodělků, co kromě lasičky měly IQ max na to, aby si nenasraly do plen, kolosAnálně srala. Koukajíc jak mrož na vozejku hraje na babu s pavoučím králíkem, Rocketem a tou lasičkou, to byl porod. A ty jejich jména..."Budu Nazemi, protože ležím na zemi." "Já budu Zupy, pjotože mám zuby." no ty kokot to si snad dělaj prdel, že nějakého diváka, po této smršti sraček, fakt dojme, že je postříleli...Humor místy funguje, místy je strašlivě trapnej až to téměř fyzicky bolí...Takže toto bych hovnotila jako sračku. Na druhou stranu nám Bouchačka naservíroval snad nejvymrdanějšího záporáka v celé hysterii komixáren. Týpka, kterého budete z duše nenávidět, ultimátního zmrda, totálního pračůráka, kde naopak emoce tuze fungujou (jelikož sem se snažila přes televizi vlézt do filmu a rozmrdat mu hlavu o beton). A víte, co je na tom nejkrásnější ?? JE ČERNEJ !! Konečně někdo kdo se nebál, z ubrečeného bývalého sběrače bavlny, udělat padoucha. Nigga záporákem vraždícím zvířátka a děti. Hip hop hurá, 3x díky, protože tohle naše bavlňáky muselo tak ukrutně nasrat, že je úplně živě vidím jak hulákaj, s banánem v ruce, něco o extrémním rasismu. Za to, a akční scény, plnou palbu. Tááák a co teď ? Na jednu stranu sračka, hrající na citlivé emoce, co nefunguje a na druhou stranu megazápornej nigga, kterého opravdu nenávidíte a tam vše naplno funguje. No bylo by to za tři, ALE jelikož už sem dlouho nebyla obviněna z rasismu, tak dám plnou palbu čistě pro tu radost, že největší záporák ve vesmíru je černej zmrd.

plakát

Telefon (2020) 

V životě už nezvednu pevnou linku !! Při mém štěstí by se mi dovolala na první pohled milá, hodná, láskyplná osoba ze který by se vyklubala sadistická, zvrácená, vražedná svině a díky faktu, že ona by žila v minulosti, by mi mohla krásně kurvit život. Asi jako tady ho Jun kurví Park. Nejvíc se mi na filmu líbila ta jednostranná bezmoc, ono když vaše současný já do minulosti nemůže a v minulosti žije vaše, cca, šestiletý já, tak nemáte zrovna moc šancí na vyrovnanej boj. Park sice díky znalostem z netu občas nějakou tu fintu zkusí, ale co si budem...Jun má všechny esa v rukávu a i když není zrovna 2x chytrá, tak je vychcaná jak mraky, nebo díra do sněhu. Každopádně hereckej výron Jun je fenomenální a po svém prvním mordu si opravdu krásně začne užívat života. Akorát to zbavování se těl neměla úplně vychytaný. Policie je tupá jak léta nebroušenej nůž, Park chudák přehřeje google a hovno z toho a jako bonus si za valnou většinu věcí může sama. No nenasralo by vás to? Závěr filmu perfektní a úplnej konec si vysvětlete jak chcete, ono se to dá tak i tak. Každopádně Jun se narodila pro hraní duševně chorých vražedkyň a tak doufám, že se zase brzo předvede v plné parádě. Po tomhle svinstvu bych jí v romantickým filmu jako křehkou slečnu vidět nechtěla. Jen ať dál kuchá koho může.

plakát

Kletba (2020) 

Vúúúú-do prdele-Dúúúú je černočerná magie, dokonce tak černá, že by mohla z fleku jít sklízet bavlnu. A to si piště, že vím, o čem mluvím, páč sama vyrábím nonstop Boogity Zemana, Babiše a Okamury, buddhožel zatím do nich asi blbě píchám, jelikož výsledek žádnej. To Matumba ze zapadákova je jinej level. Její Boogity fungujou na pána už přes 160 let a tak spolu se svým manželem a retardovaným obrem vúdujou koho můžou, aby si sami prodloužili život a jako bonus i všem negrům v okolí. Do tohoto blázince jim spadne z nebes (doslova) Omari se svou rodinkou a jelikož se blíží krvavej úplněk, tak je to pro místní jackpot a pro Omariho průser. Ten se, chudák, vzbudí domlácenej jak cikánský hračky, u Matamby na půdě a ta ho zcela nadšeně jde kurýrovat a zároveň zcela ignoruje jeho vcelku logické dotazy. Mě by na jeho místě taky zajímalo kde mám rodinu, proč mě nepřevezou do špitálu a proč mě tak kurevsky bolí pata, když nejsem Achilles. Matumba je tajemná jak hrad v Karpatech, do okna mu nasere Boogity, kterej ho má vyléčit ze všech problému, včetně zvětšený prostaty a problémů s erekcí, a v mezičase ho krmí vývarem z Omariho synátora. No nevím jak vy, ale já bych se jí na takovou léčbu taky hodně rychle vysrala, vzala věci do svých rukou a šla hledat zbytek své famílie, nebo toho, co z ní zbylo. Pravda, půlmetrovej hřeb v patě by mě taky solidně limitoval v chůzi, ale Omari je kurevsky odolnej borec a tak pak hřeb vytahuje a nandavá do paty, jak rytíř meč do pochvy (nehledejte v tom dvojsysl). A teď bez prdele - Kurevsky mě to bavilo a lepší voodoo film sem ještě neviděla. Sice se, dle hovnocení, asi jediná kdo si z toho sednul na prdel, ale to je mi fuk. Plná palba a komu se to nelíbí, tomu vyrobím Boogity.

plakát

See (2019) (seriál) 

S Alíkem na seriály téměř nekoukáme, jelikož seriálů, co by nás zajímalo, je tuna, každej má 100+ dílů a jako těžce pracující dvojice prostě nemáme šanci je stíhat, když jako bonus rádi děláme i spoustu jiných věcí (a teď nemyslím jen mrdání) a v neposlední řadě oba víme, že jsou seriály návykové, člověk to pustí s tím, že se mrkne na jeden díl a BUM deset hodin denně v píči. Takže do měsíce by z nás byly dvě tlustý, nemytý, upocený prasata na podpoře trávící život u TV. Jenže zaútočil kunda virus, hromada filmů se vzdálila na hony daleko a tak, po dohnání restů (časem je ohovnotím, nebojte) jsme už neměli na co čumět a tak tedy jsme se rozhodli, že zkusíme seriál s tím, že jeden a jako bonus s málo díly, ať nám to nezkurví život. Oba máme rádi Jasona, postapo a tak 8 epizod seriálu See byla jasná volba s tím, že mrkneme na jeden díl denně a máme cca na tejden na co koukat. Hahaha...Po jednom dni,sedmi hodinách u TV a posledním dílu, se nám potvrdilo, že jsme zkurvení závisláci ALE na naší chatrnou obranu - TO NEŠLO VYPNOUT !!! Hned první scéna prvního dílu námrd, postavy a děj vymazlený jak kurva pro horních deset tisíc, krásně brutální scény a zvysoka mrdám na tunu nelogičností, protože to protě nemělo chybu. Jason jako Baba je strašlivej řezník a zároveň super charakter, kterýmu nejde nefandit. Královna je psychicky labilní zhrzená píča, kterou budete nenávidět, ale herečka hraje tu čubku skvěle. Velitel Tamacti Jun je loajální jak samuraj, sadistickej jak svině, bezcitnej zmrd, ale stejně má charakter, kterej sem respektovala. Dvojčata se skvěle doplňují, on je super, ona je kráva a jsou tam další a další a další, kterým nejde nefandit (Stín, Maghra, Paris) a který budete k smrti nenávidět (černej zmrd 4 ever a nejen jeden). Kterou scénu vyzdvihnout? Nemáte šanci vybrat jen jednu každopádně Baba vs otrokáři, Baba vs medvěd, první bitva, úprk na lodi....Dost žvanění, to se musí prostě vidět. Důležitý ponaučení - 1) Slepej Jason Momoa není o nic menší šrotovací mašina než byl v jeho podání Khal Drogo. 2) Díky královně sem zjistila, že sem vlastně velmi pobožná 3) Nikdy, ale fakt nikdy nenaser Babu (nemyslím babu, ale Babu). Dokonalej sqost, těžkej námrd a rozhodně seriál kterej dokoukáme (pokud se dotočí, víme jací jsou lidé občas kokoti).

plakát

Smrtící ticho (2020) 

Já vím, že budu v menšině, ale jebu to, mně tohle sedlo jako prdel na hrnec a tak si to zcela nadšeně opětkuju a budu na to pět ódy radosti a nadšení, které drtivá většina lidí absolutně nepobere a budou si říkat, že sem asi změnila dealera a nebo si toho prostě vzala moc. Každopádně The Silencing je pro mou žlutou maličkost překvapení roku. Parádní herci, parádní příběh, parádní příroda, parádní atmosféra, parádní....No chápeme. Hlavně konečně film, kde drtivá většina postav jedná logicky a ne jako po lobotomii a i když se zrovna nechovaj učebnicově, tak sem je plně chápala. Je fuckt, že Nikolaj byl lehce nesmrtelnej a gruntovat podlahu s prostřeleným bachorem bylo kapku přes čáru, ale jebat to. Prostě se potřeboval nějak v tu chvíli zabavit. Kdo je vrah sem odhulila docela brzo, jelikož sem kurevsky dobrej detektiv-amatér a tak mě finální odhulení nepřekvapilo. Každopádně naháněčky v lese to byla paráda a ten zmrd se uměl opravdu dobře schovávat. Byla sem napnutá jak trenky při erekci, ze který strany přiletí šíp a atmoška se v těch chvílích dala krájet. Nemůžu to tady všem vřele doporučovat, jelikož dle hovnocení sem si z toho na prdel sedla asi jenom já, ale když se budete jooo nudit, rejpat v nose nebo dloubat v prdeli, zkuste si to pustit jako kulisu.Třeba Vás to příjemně překvapí a nebo si řeknete, co na tom ta žlutá kráva zas viděla.

plakát

Relikvie (2020) 

Tak tohle mě dojebalo jak banda negrů kurvu ze čtvrtý cenový! Začátek filmu, kdy dvě škeble (máma a dcera) jely najít třetí škebli (babču) to byla taková klasika. První čtvrt hodinu sem si říkala, že tam bude v tom baráku strašit výhružně se tvářící topinkovač, či nahlas "funící" vysavač, poté mi došlo, že hlavní padouch bude určitě to pootočený křeslo. A ono ne. Babča se vrátí do baráku, tváří se občas dost pošukaně, teda pošahaně, a když jí zrovna nejebe, tak vypadá, že jí každou chvíli jebat začne. Regulérně mě děsila, jelikož já se xmrti bojím starých, šílených babizen, zvlášť když maj psycho výraz. Bylo mi teda jasný, že babka se vrátila lehce pozměněná (nechtěla sem věřit, že takhle mrdlá byla vždy) no a ke konci filmu se rozjelo extrémní psycho, kdy sem opět viděla, místo hlavní hrdinky, samu sebe na tripu, jenže ona se z toho, na rozdíl ode mě, nemohla vykecat skříni. Každopádně na konci sem byla regulérně zesraná a když se babce svlíkla kukla, tak mi bylo jasný, že sem si šlehla moc a mám zas vidiny. Chyba lávky, Alík sjetej nebyl, páč není nikdy, a viděl to samý co já. Co to znamená? Husto-kruto-přísný horor, brácho !!

plakát

Cesta zpátky (2020) 

Já zas dostanu od křesťanů v poště strašný kázání ale, jak říkáme my ateisti, "S boží pomocí do toho" (myslím do komentáře). Takže v tomto filmu je krásně ukázáno, jak drtivá většina pánbíčkářů v sutaně jsou pěkný svině. Když měl velebníček basketbalovej tým kolosálně na píču, tak to si náhle vzpomněl, že před čtvrt stoletím za ně hrál nějakej Jack Cunningham, kterej je dotáhl do play-off a tak proč by je tam nemohl dostat znovu, že? Akorát tentokrát místo z pozice hráče to bude z pozice trenéra a čert vem, že Jack má tunu osobních problémů a plné právo do sebe klopit jedno pivo za druhým a zakončovat to tvrdým. To je velebníčkovi u prdele, jen ať Jack projeví lásku k bližnímu a pomůže, však o tom je křesťanství, no ne? Pomáhej blízkým a těm v nouzi, pyčo! A tak Jack zahodí s velkým sebezapřením flašku, ponoří se do trénování, z bandy lůzrů udělá drým tým a pak, když se po čtvrt století tým dostane do plej a of k tomu, tak se stane co? Jack dostane další bombu od osudu, vyleje se, zcela po právu, jak váza a dovolí si tak přijít na jeden posranej trénink s kocovinou o něco později. A tramtadadáááá náš milej velebníček ho za prokázané služby okamžitě vyhodí a odmítá se s ním o tom vůbec bavit. Kde je to odpuštění? Kde je ta boží láska? Co na tom, že z bandy kluků, co byli k hovnu, udělal úplně nové osoby, co si věřili a kterým se rapidně zlepšil život i mimo basketbalové hřiště. Co na tom, že kluci ho zbožňují a co na tom, že sám bůh kdyby mohl, tak sestoupí z nebe, kopne velebníčka do koulí, sebere mu kolárek a pošle ho do pekla. Kdepak, Jack je tuze zlej, bumbal a tak minimálně na sto let do očistce. Nemám nic proti normálním křesťanům, ale svině jako byl tenhle, bych střílela. A ještě má tu odvahu mluvit JEHO jménem. Kokot starej! Jinak film se mi velmi líbil, Jacka sem plně chápala, na jeho místě bych také lila první ligu a Beník to zahrál skvěle. Jasně, že mu pomohlo, že má s chlastem tunu zkušeností, ale to je mi u prdele a na jeho výronu to nic nemění, prostě byl skvělej. A, jak konec naznačil, možná nakonec nebylo vše tak posraný jak se zdálo. Takže (k)ámen a Buddha s váma!

plakát

Neviditelný (2020) 

V první řadě musím, podobně jako Verbík, podotknout, že nejvíc sci-fi a neuvěřitelný na tom filmu mi nepřišlo třeba to, že tam týpek sestrojil neviditelný hadry ALE !! že byl totálně v prdeli z rozchodu s Elisabeth Moss. Já proti ní nic nemám, její hereckej výron byl v cajku, ale do prdele....Pohledný génius, a jako bonus multimilionář, se fakt zamiluje do baby, která je krásná asi jako týden nemytá prdel a je regulérně v píči z toho, že ho nechala? Od Whannella je hezký, že chtěl dát ošklivým holkám naději, že na ně čeká krásný milionář, ale realitou je, že budou rády, když si jich všimne Franta z Horní Dolní, co vyplodí max "intelektuální" debatu o tom, jak Baník hrál se Slávií...Ale Ok, třeba je Moss fakt hezká a jen to neumím ocenit a sem povrchní kráva (což sem, páč sem před chvílí psala ve zprávě kolegovi, že krása je pro každého jinde), ale prostě Moss bude, čistě dle mého, krásná pro diametrálně menší % populace než třeba Nina Dobrev. Mno a teď k filmu - Neviditelný se mi líbil přímo kurevsky a to díky nádherně vzestupné šikaně hlavní hrdinky, kterou si ten geniální zmrd totálně maže na chleba, až z ní udělá slintající trosku, který by nevěřil ani vlastní pes, kdyby nějakýho měla. Ono se fakt blbě vysvětluje, že Vás mocně šukanuje mrtvola, navíc neviditelná a víc o tom nemůžete říct, páč je určitě v koutě a poslouchá každý Vaše slovo. Moss sice není nejkrásnější, ale také není, na rozdíl od botoxových silikonek, úplná píča a v palici má fungující mozek, díky čemuž se z šikanovaný ťápoty promění na dokonale pomstychtivou svini, která se rozhodne, že si toho neviditelnýho najde. Jelikož oba dva se tedy fuck "milujou" je bezva sledovat, kdo s kým nakonec vyjebe. Neřeknu kdo, ale podotknu, že vítěz soupeře pojebal fakt na pána!

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Jak sem tu kdysi dávno (pár měsíců zpátky) sýčkovala, že letošní Oscary se Phoenixovi nikdo nepřiblíží ani ke kotníkům, tak jsem šeredně zapomněla, že Christian Bale má přece hrát v tom LeMán. A sic čekám, že Joker shrábne oscary za všechno, i když osobně bych ho šoupla leda za hlavní hereckej výron, tak Le mans u mě vyhrává na plný čáře a co se týče herce roku....pííííčo tohle bude doslova o kozy vietnamský holky, čili o moje krásné sexy mínus dvojky. Bale, jako už po nevím kolikátý, jasně ukázal, že patří mezi nejlepší herce současnosti a to, že má na svém kontě "jen" jednoho Oscara, a to ještě za vedlejší roli, je fakt k smíchu a jasně to dokazuje, že akademiky prostě k smrti sere svým chováním stejně jako v tomhle filmu Ken Miles sral lidi od Forda. Takže opět dokonalej husto-kruto-přísnej hereckej výron od nejslavnějšího Batmana ,a v Hul-Mi-Údu za zády označované "Zlé dvojče Hittlera", ever. Co se filmu týče, tak jelikož sama jezdím jako drak, porušuji i to, co ještě nezakázali, protože je nenapadlo, že to jde na silnici vůbec provést a, nemít kontakty, mám víc bodů než TOP 5 uživatelů CSFD, sešrotovaný auto a navždy odebranej řidičák, tak samo sebou tento film umím dokonale ocenit. Sice na to vůbec nevypadám, ale řídím opravdu kurevsky dobře, mrdám na 130 na dálnici a dvojitá plná čára na mě řve "přejeď mě, píčo" , což jí velmi ráda plním, tudíž v tomto filmu sem až chorobně záviděla všem těm borcům, co si mohli sednout za volant a jet na plný koule, aniž je za to někdo mrdal. Uznávám, že závod není klasická silniční doprava, ale může se mi někdo divit, po zhlédnutí tohoho sqostu, že opět sednu do svýho načipovanýho auta, zapnu dusík a poletím 300 po dálnici? Nemůže. A proč to udělám, i když vím, že je to špatný? Protože kurva můžu a kdo mě bude srát po něm jebnu klíčem! PS: Konec sem, jako vždy, teatrálně prořvala.

plakát

Gieokeui bam (2017) 

Jelikož mám ke skoro soukmenovcům blízko a po pradědovi mi v žilách koluje i trocha jejich krve, tak bych neměla být z ničeho v tomto filmu nějak zvlášť překvapená. Leda hovno, překvapená sem byla několikrát a takovejhle mindfuck většinou zažívám po obzvlášť silném modelu THC. Nedovedu si představit co by se dělo, kdybych na tohle koukala zhulená, protože už takhle jsem se během filmu musela Alíka ptát, jestli sem si špeka fakt nedala, než sem se konečně chytla, vše si spojila a došlo mi o co tady půjde. Každopádně ta cesta za poznáním pravdy neměla chybu - Začátek hororovej, kde sem se u jedný scény málem posrala a vypískla nahlas, abych příteli opět dokázala, jak moc zbabělá sračka sem a jako bonus vzbudila našeho psa. Poté se děj odebere do jiných kolejí, následně se vše obrátí o 180 stupňů jinam, pak se to převrátí naruby a nakonec se to celý vydá úplně jinou cestou, takže sem prostě jen chrochtala blahem, jak to jihokorejci opět dokonale zvládli a znovu natočili film, kterej posere zblitek světa. Závěr byl opět dokonale jihokorejskej, já si opět pořvala a scéna, co se dostaví během titulků mě rozeřvala ještě víc. Pokud během filmu budete mít pocit, že jste za kokota, jelikož ještě čtvrt hodiny před koncem vůbec nevíte, která bije, tak klid. Vše do sebe na konci krásně zapadne a budete ušetřeni milionu konspiračních teorií, jak to teda bylo, kdo byl kdo a kdo co udělal či neudělal.