Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (84)

plakát

Příští módní trend (2020) (pořad) 

Studovala jsem návrhářství, takže mě tahle soutěž hned chytila. Sice je to klasická americká soutěž, ale ráda jsem se podívala na výsledné modely. Je neuvěřitelné, co dokážou lidi vytvořit za pár hodin. Moderátoři mi však nebyli moc sympatičtí.

plakát

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (2019) (seriál) 

Seriál se mi moc líbil. Skutečné rozhovory, skutečné záběry, žádné přikrášlování. Velmi zajímavé sledovat celý proces jeho útoků, jak se vyšetřovalo a co to vlastně zbudilo v ostatních lidech. V některých chvílích člověka mrazilo, když si uvědomil, že je to realita a ne jenom film. Dozvěděla jsem se mnoho věcí, ktere jsem předtím ani nevěděla.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Námět je už takový klasický. Ale vždy se u takového filmu najde spoustu chvil na zasmání, což zachraňuje celý film.

plakát

Všechno nebo nic (2017) odpad!

České filmy opravdu nestojí už vůbec za nic. Taková směs blbostí v jednom filmu. Bylo to absolutně o ničem, člověk se ani nezasmál. Jen jsem kroutila hlavou, jak se vůbec něco takového mohlo natočit.

plakát

American Horror Story - 1984 (2019) (série) 

Tahle série mě absolutně nebavila. Spoustu věcí se dalo předpokládat předem. Byla to směs blbostí. Čím víc sérií, tím horší, jak už to bývá z počátku oblíbených filmů a seriálů.

plakát

Děda (2016) 

Myšlenka je dobrá. Krásné záběry na staré Valašsko, které ukazují, jak vše dřív fungovalo a dokonce někde i stále funguje. Pár věcí by bylo lepší vynechat a herecké obsazení mohlo být zajímavější. Ale jinak se mi film líbil. Věřím, že spoustu lidí (zejména "měšťáků") film nejspíše nezaujme.

plakát

V síti (2020) 

Velmi silný film. Není asi úplně pro každého, protože je zde ukázaná přímá realita, ale měli by všichni vědět, co se děje. Naskakovala mi husí kůže a byla jsem dost znechucená. Jsem ráda, že občas to bylo odlehčené vtipnými pasážemi, protože jinak by bylo velmi těžké dokoukat celý film dokonce. Klobouk dolů všem, co se na filmu jakkoliv podíleli.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

České filmy nemám zrovna moc ráda, ale tenhle byl nejlepší za poslední dobu. Tolik jsem se nasmála.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Velký film o velkém člověku a jeho kapele. Nenahraditelný Freddie. Celý film mi naskakovala husí kůže!