Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tak tohle je opravdu moje animácká nejoblíbenější srdcovka na kterou se pravidelně můžeme těšit v 18:30 na televizním programu Prima Cool a stejně nikdy neomrzí. Nejlepší jsou náhodou ty pozdější série, přijdou mi o hodně vtipnější. Starý dobrý Homer a jeho šílená rodinka s Marge, Bartem, Lisou a Maggie, ta mě vždy nejvíce rozseká. A poklona před úžasným dabingem Vlastimila Zavřela či Lábuse, nejlepší dabing, co jsem kdy slyšel. Matt Groening se díky Sipsnům hodně proslavil. Nevím, co dál říct, je to úžasný seriál, který nikdy nekončí, slyšel jsem, že už se chystá 26. a 27. série, tak jsem hodně zvědav a tohle by měl být správný seriál pro mládí, mohu to velice potvrdit, lepší než Bakugani, nebo co všechno za skvosty se ještě vysílá, tak užívejte !

SpongeBob v kalhotách

SpongeBob v kalhotách (1999)

Přijdete v sedm hodin večer z práce, jste utahaní a nemáte na nic jiného chuť, než si pustit televizi a na něco se podívat, kde jenž je pouze ten problém, že tam bohužel nic v tuto dobu nedávají. Možná si řeknete, že za deset minut dávají Spongeboba a možná si ho také pustíte. Zjistíte, že je to opravdu vtipné a nenáročné na animovanou tvorbu. Pusíte si ho druhý den, třetí den v neděli také a už v tom jedete. Spongebob je animovaná závislovka, kterou si všichni zamilujete ať už vtipem a nebo rovnou Spongebobovo smíchem, Patrikovo hlupáctvím, Sépiákovo nabručeností či Krabsovo penězochtěním. Hned po rodince Simpsonových je to moje druhá nejoblíbenější animovaná tvorba a dál už bych asi měl končit a snad jenom užívejte si vtipného Spongeboba !

Hospoda

Hospoda (1996)

Tak musím říct prvých pět dílů - úplně propadák, strašný. Pak to bylo už super, řek bych, že dokonce díl od dílu lepší a nemyslím si, že jich málo, alespoň jsou zase originální a vtipné, aby se na to dalo dívat. Když úplně vymažu těch prvních pět dílů a přivřu obě očka, tak dávám čtyři hvězdy.

Šmoulové

Šmoulové (1981)

Bezesporu animák, na kterém jsem vyrostl. Miloval jsem taťku šmoulu, koumáka i Gargamela. Mám všech 22 DVD a nikdy by mi nevadilo si je pustit.

Vyprávěj

Vyprávěj (2009)

Začíná to hudbou, která je docela slušná a přitom nám představujou herce, kteří tam budou hrát. Herecké obsazení i výkony herců jsou alarmující. Herci mi tam vůbec nesedí. Neházím všechny do jednoho pytle, to ne. Biser docela vystihl dobu, kterou má seriál označit. Ovšem má to nějaké mouchy, např. toto jsem našel v zajímavostech: Andrea Kerestešová hraje v seriálu matku postavy Matěje Hádka, který je však ve skutečnosti o 9 let starší. Takže to není úplně to pravé ořechové. V dřívějších dílech jsem ještě nežil, ale jistě, že jsem se chtěl podívat, jak se tenkrát žilo. Ale na můj vkus seriál obsahuje až moc kladů, což není dobře, měl by obsahovat i nějaké zápory, aby to bylo vyvážené. Jako kdyby sedmdesátá léty byla ty nejzlatější časy a 21. století zase naopak časová pohroma, kde něco není v pořádku. Je to prostě průměrný seroš bez chyby a nehledal bych žádnou vědu. Vydržel jsem se dodívat až dokonce a rád se podívám kdykoli znovu. Dávám průměrné, ale krásné tři hvězdy. Koukal jsem se na některé novější epizody a jsou lepší, takže zvyšuji na čtyři

Ordinace v růžové zahradě

Ordinace v růžové zahradě (2005)

Mojich pět hvězdiček se tu bude opravdu krásně vyjímat. Je to docela dost povedená repríza Nemocnice na kraji města, možná i lepší, je to vyvážené, jak klady, tak zápory, herecké obsazení i výkon herců, super, nejlepší jsou stejně ty nové díly. Toto se mi opravdu líbilo, jinak moc nejsem fanoušek těch různých Pojišťoven, Ulic, Dálnic, Čepic, Krabic a já nevím, co ještě všechno. Pokud už se přejídáte skvělých českých komedií toto je ideální typ. Někdy se od srdce i zasměju. Jedině, co bych mohl vytknout, tak asi ty skryté reklamy např. na Avon, Paulu a tak a samozřejmě i na ty normální ! Celkově na mě bílý plášť zavál dobrým dojmem a vždy se znovu rád podívám, ani se nedivím, že je to 144. nejoblíbenější film.