Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Pořady (5)

Show Jana Krause

Show Jana Krause (2010)

Kraus je třída ve slovních kláních. Baví mě, když dostane svoje hosty na lopatky. Ještě víc mě baví, když dostane někdo na lopatky jeho.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Show Jana Krause na americký způsob. Leč Kraus by se od mistra mohl ještě leccos učit. Má to drive, má to styl a co víc i kvalitní humor. Sice britský, ale vůbec ne suchý. Dnes už také vyhledávám filmy spíše v původním znění. Ale díky této talkshow člověk tehdá zjistil, co při nadabovaném filmu pochopitelně nemohl slyšet. Např. kolik známých herců má menší či větší vadu řeči. Až jsem byla překvapená.

Partička

Partička (2011)

Improvizace je v tomhle byznyse kurva těžká věc. Někoho rozesmát a ztrhnout při tom davy lidí, to není jen tak. Ač má Partička na ČSFD průměrné hodnocení, ve skutečnosti tomu tak není. Je mnohem vyšší. Jasně, takový pořad se rychle okouká a časem zevšední. Nejde něco takového vymýšlet donekonečna. Scénky a vtipy že jsou hloupé? A copak by se někdo smál vtipům s nějakou "hloubkou"? Člověk se chce přece uvolnit a vypnout. A vůbec, palec nahoru za odvahu postavit se s takovou improvizační show před věčně kritizující český národ.

Top Gear

Top Gear (1978)

“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” Jeremy, ty vole, ty máš jedno z nejlepších zaměstnání na světě. Jak říkám já: “Moje auto je můj přítel.“