Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (14)

plakát

Killing Ground (2016) 

Opravdu neobyčejně pojatý hororovy snímek, který první polovinu děje zasazuje do dvou časových linií. Při jejich splynutí mi v hlavě utkvěla scéna, kdy Sam běžela pro vodu a za ní se motalo dítě. Film samozřejmě obsahuje scény plné syrového násilí, nicméně co mě bavilo nejvíce byly detailne nastíněné psychologicke pohnutky jednotlivych postav. ,,V případě ohrožení, jsme schopni pro své blízké riskovat nebo budeme myslet pouze na sebe?,,. Vzhledem k originálnímu vyprávění a skvělému popisu postav budu tento hororovy snímek hodnotit jako nadprůměrný a nebojím se dát slabších pět hvězd.

plakát

Marťan (2015) 

Solidní zpracování geniální knižní předlohy. Na snímku je nejvíc vzrušující fakt, že se jedná o realistický pohled do vesmírných expedici, které nás čekají v blízké budoucnosti. Odhaduji 25 - 30 let!

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Průměrný seriál navazující na perfektní filmovou předlohu. Marně jsem čekal na vzrušující příběh o tom jak se za pomoci zázračných pilulek stane ze zbídačeného neperspektivního mládence nejzásadnější postava v dějinách lidstva. Místo toho jsem dostal další lacinou kriminálku s plochou vyšetřovatelkou.

plakát

Svatba Jiřího Káry (2000) (amatérský film) 

Radko ty zkurvenej kelte, jakej odpad vole? Tohle je kult ty vole!

plakát

Vedlejší účinky (2013) 

4* za věčnou, ženskou vychcanost; za epickou scénu, ve které se v jeden okamžik všechny zhmotněné sny a iluze vypaří jako pára nad hrncem; za geniálně ponurý Newmanův soundtrack a za nevyzpytatelnou MILFku Zetu-Jones.

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

Jednoznačně jeden z nejlepších hudebních dokumentů. Do mrazivé, depresivní a hektické atmosféry, která dokáže věrohodně nastínit genialitu a komplikovanost Kurtovi potemnělé duše, vás vtáhnou výtečné, animované sekvence nebo doposud nezveřejněné, velmi intimní záběry z manželství s Courtney. Detailní popis Kurtova dětství dokáže odkrýt až děsivě mnoho otázek na jeho pozdější vývoj a chování v dospělosti. Umělci jako Kurt Cobain se rodí jednou za desítky let. Umělci, kteří svým příběhem, spontánností a talentem dokáží ovlivnit celou generaci a stát se nesmrtelným. Tenhle dokument je toho věrohodným důkazem.

plakát

Apocalypto (2006) 

Zachycení lidského života v nejsyrovější podobě. A k tomu i notná dávka adrenalinu. Skvělost.

plakát

Basquiat (1996) 

Barevná a revoltující duše uprostřed betonových stereotypů velkoměsta.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Ultimátní námrd a srdcovka pro každého kaliče, pro kterýho jsou tyhle stavy důvěrně známé! Ženy a sráči co se nikdy pořádně nevyndali tohle nikdy nepochopí.

plakát

jOBS (2013) 

Nudná ajťácká romantika, která dokáže místy motivovat. /2./ Po druhém zhlédnutí zvyšuju na 4* a to sice za Jobsovu nezlomnou a visionářskou duši.