Reklama

Reklama

Tento amatérský film je záznamem svatebního obřadu z roku 2000, během kterého si řekli své "ano" Jiří Kára a Blanka Divišová. Autentický náhled do světa "dolních deseti tisíc" si získal početné publikum především na serveru YouTube.com, a díky prezentaci naprosté nonkonformity zúčastněných před, během i po obřadu má dnes až kultovní status. Vzhledem k osudům svatebčanů lze tento záznam vnímat také jako tragikomickou výpověď o životě pražských alkoholiků a drogově závislých spoluobčanů. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (220)

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi cizí házet hovadině hvězdičky z recese či jiného důvodu a nechci se proto na nikoho dívat shora, ale když něco tak mizerně natočeného (= nic jiného než ušmudlanou kamerou zachyceného *lol*) má půl hodiny a musíte si ty šimpány pustit s titulky, abyste jim plně porozuměli, osobně je pro mě těžké si to více užít, i přes otrlou náturu internetu v nejranějším současném tisíciletí. Ale ta událost a slovník je něco, to zas jo… ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

U oltáře to bylo nejvtipnější, robotický oddávající se nejdřív nasral, aby poté pronesl: "Z celého srdce vám přeji...". Jinak normální dobytčinec, kde hustota vzduchu neklesne pod tři promile, kdo z nás to nezažil? Jít v takovém stavu na svatbu, to už je slušnej vodvaz, bylo by ale hezký, kdyby to dotyční plánovali a před obřadem se vožrali NASCHVÁL ve stylu FUCK THE SYSTEM, jenže dle vizuálu je jasné, že byli naloženi v lihovém oparu nemlich. Dal bych o hvězdu víc, kdyby bylo aspoň chvílema něco pořádně slyšet a z obrazu nebolely oči. ()

Reklama

WinstonS 

všechny recenze uživatele

Pokud si do Googlu hodíte jméno Jiří Kára a najdete si pár článků o tom, jak aktéři této vypečené taškařice dopadli, dostanete autentický obraz až antické tragédie s nádechem cigaret, piva a teplého rumu. Cituji: "Blanku Jiří našel po roce od svatby doma zmlácenou tak, že ji odvezli do nemocnice, kde za tři dny zemřela. Jiřího nestíhali, protože se našel svědek, který ji viděl zbitou ještě před Jiřího návratem domů. Floyd (SS Division Valonia) bydlel v bytě od kterého pravidelně ztrácel klíče a do kterého bylo možné vlézt přes světlík, i když bylo zamčeno. Když ztratil klíče naposledy, ujela mu při přelézání noha, spadl do světlíku a rozbil si lebku. Krátce poté v nemocnici zemřel. Kameník Hans zemřel také, ale Jiří nezná podrobnosti. Manželé Ouřadovi: paní (v paruce posazené na hlavu obráceně) si v opilosti rozbila hlavu a zemřela, pan Ouřada (močil před svatební síní) popíjel s kamarády, pak usnul a už se neprobudil. Více zde: http://ultrasg12chrudim.webnode.cz/news/jirka-kara-co-bylo-dal/ ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

"Mrdám to, mám to v píči, vole!" ... "Děléj! Už jste tady měli bejt čtyři minuty, ty magore!" ... "Hele, já jsem ztratil prstýnek, jó, píčo?" ... "Můžeme si zahajlovat?" ... "Ty jseš zkurvenej Kelt." ... "Protože jseš čurák, vole, vydlážděnej." Takové a jiné hlášky solí Jiří Kára a jeho hvězdná SS divize při svatbě zachycené na jednom z nejšílenějších videí na YouTube. A nepotřebuje k tomu ani Tarantina, stačí pár laciných lahváčů ze sámošky a léta destrukce mozkových buněk fetováním. Na jednu stranu proklatě vtipné, na druhou nepříjemný pocit vyvolávající, když si člověk uvědomí, že o těchhle lidech psal své romány Émile Zola (včetně příznačných konců jednotlivých ožralů). Bizarního Káru ale prostě nejde nemilovat. (796.) ()

pmftsc 

všechny recenze uživatele

říkal jsem si, že bych nemusel ty 4 hvězdičky dávat, ale poté co jsem si přečetl stížnost v kometáři jakéhosi místního uživatele "tvůrce" a další někdy spřízněné názory že tohle na čsfd nepatří, říkám si že proč vlastně ne, rád upřednostním před spoustou autorských zbytečností. Nakonec chvílemi ty hlášky stojí za to, no a celkově je to docela úlet, že... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • Budova, kde se legendární svatba odehrála, již nestojí. Na jejím místě lze dnes nalézt supermarket. (L_O_U_S)
  • Píseň, která zazní při nástupu Jiřího a Blanky před oddávajícího, je "Attack Me" od kapely Rico. (wafc)
  • Video mělo sloužit pouze k soukromým účelům. Na veřejnost se pravděpodobně dostalo ukradením jeho jediné kopie, proti tvrzení o selhání na straně autora se tento důrazně ohradil s tím, že záznam okamžitě po svatbě byl předán Jiřímu Károvi a žádná další kopie v ten okamžik neexistovala. Jiří Kára však nikdy k uveřejnění souhlas nedal. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama