Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (943)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Bezmozci s odpady se zase projevují 🤣 Asi by vám někdo měl vysvětlit, že ta reality show je na motivy stejnojmeného seriálu. A někteří hlupáci se ještě ptají proč 🤣 To je jako se ptát proč se dělají filmy podle her nebo komiksu.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Je to film ve kterém má hlavní prim Statham. Sly je na plátně sotva 20 minut, takže je to spíše one mane show což filmu ale na akci vůbec neubere. Odreagovačka bez velkého přemýšlení, která ale jede od první minuty do té poslední.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit!

plakát

Nebe a dudy (1941) 

Kdykoliv tenhle film vidím v programu, tak se na něj strašně rád podívám. Plachta je pro mne pan herec!

plakát

Zázračný běžec (1997) 

Tohle je můj styl filmu, tohle opravdu můžu, klobouk dolů...

plakát

Nadia Comaneciová - diktátor a gymnastka (2016) (TV film) 

Paní gymnastka! Její známka 10 neměla do té doby obdoby, nepočítal s ní ani oficiální dodavatel bodovacího zařízení spol. Omega. Poprvé vyhlášeno bodování 10, absolutně perfektní. Je a byla naprosto dokonalá!

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Nechci snižovat kvalitu původní verze, navíc mnohem hvězdněji obsazené, nicméně tenhle remake přišel v ten správný okamžik a zacílil naprosto přesně na svoji cílovku. Podtrženo, sečteno, oskar byl doma a myslím, že o tom vůbec nikdo nepochyboval. Pro mne měl film jedinou stinnou stránku v tom, že původně líbivý ústřední song, se vlivem fanatické rotace i v tom nejprovinčnějším rádiu, stal naprosto neposlouchatelnou odrhovačkou. Škoda. Lady Gaga, se ale od masových kostýmů, posunula na úplně jinou kolej, své kariéry. Snad na té koleji nezůstane stát.

plakát

Údolí králů (1964) 

Tak to stálo opravdu za to, vidět tenhle dobrodružný snímek zase po tolika letech. Dobrodružství dvou sourozenců, kteří navštívili své rodiče archeology, při vykopávkách v Egypském údolí králů, jsem viděl jako kluk, ještě v tehdejším školním představení :-) Proradný kamarád Jeff jim tehdá pěkně zatápěl a já to všechno považoval za vrchol napětí a dobrodružství.

plakát

Boj o slávu (1989) 

Pro mne jeden z nejlepších filmů z motoristického sportu. Motorky a cesta dvou kamarádů po závodech Grand Prix, po celém světě, byla velmi zajímavou podívanou a rozhodně každý fanoušek motorsportu by ho neměl vynechat!