Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (97)

plakát

Fallout (2024) (seriál) odpad!

Hra dodnes nemá konkurenci a o to větší je zklamání z kvality seriálu (a to ani netočil NETSHIT). Tolik způsobů jak námět uchopit a oni to drapnou rovnou za koule, za kule hlavní hrdinky. Kokotina ve které chybí logika a která je určená pro pubertální blbečky. Píčovina, která se ani zdaleka nepřibližuje světu prvních herních dílů. Samozřejmě se dočkáte etnické různorodosti, trans vojáků a mezirasových párů.

plakát

Láska, stalking, vražda (2024) odpad!

Netshit documentary je žumpa, která nemá konkurenci. Docela se netshit odkopal, když na místo ucelených informací ohledně viny a trestu od soudce, dostaneme klišé a citečky. Jinak snad každýmu musí být od začátku jasný, kdo je v tomto případě zahradník.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Konečně je to za námi. Něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Naprosto zbytečný seriál. Kdyby dali 3/4 balastu pryč, měli by z toho průměrnej 90 min film.

plakát

Blue Beetle (2023) odpad!

Už dost těchhle sraček.

plakát

Bod obnovy (2023) odpad!

Příšerně toporné herecké výkony už jenom doplňují ty neskutečně tupé dialogy. Všichni mluví spisovnou češtinou a artikulují jak divadelní herci. Všechno je to strašně nepřirozené.  Výkony českých herců posledních let se dají definovat jako zoufalé a bez emocí.

plakát

Bratři (2023) odpad!

Film je o hovně, teda hovnech a vlastně nic nového nepřináší. Nabízelo se obrovské množství možností, jak jedno z největších historických dilemat novodobého Československa uchopit. A přišlo se s tou nejjednodušší cestou. Jedná se o pietní přístup, milosrdnou lež, nebo manipulaci historie – a na koho to má fungovat a proč? Jde tedy pouze o to, co nám nabízí nynější film. Jednak sadu různých laciných klišé. Naprosto nejpodivnější a nejnepochopitelnější je ale rozhodnutí neukázat dva nejvíce kontroverzní momenty mašínovského tažení za svobodou: podříznutí svázaného policisty a zastřelení účetního v bankovním voze. Vypravěčsky film hrdiny vyviňuje – věci se téměř nestaly, musíme si je domýšlet. Nepřímé zobrazování znamená v tomto případě nikoli estetizaci, ale anestetizaci. Vše je mnohem jemnější, hrdinové nejsou konfrontovaní s brutalitou svých činů, vše se stane jaksi „bokem“. Pakliže čirou náhodou někdo o Mašínech nic neví, nikdy z díla nepochopí, proč jejich činy i po desetiletích budí u velké části veřejnosti negativní reakce. To se týká mladší generace lidí v Česku a většiny lidí v zahraničí. Pro ně bude možná i obtížné pochopit, o jakém režimu film vlastně vypráví. (Z Mašínů je hollywoodská střílečka. Dilemata prostě neřeší - Kamil Fila)

plakát

Den po dni (2023) (seriál) odpad!

Naprosto trapná politická lobi proti jaderné energetice. Kýbl nudy od netflixu, který by se dal zkrátit na dva díly. Aspoň jsem se pobavil hloupostí japonských mistrů. Japonci musí být ten nejhloupější národ na světě, protože chvílemi to byla komedie (viz ve třetím díle teprve musí lidé na velíně dostat všechny ochrané pomůcky, jak jim dycky trvá vymyslet že by měli vzít kramle, nebo v šestém jak podruhé oživují nápad s autobateriemi). Na to by stačil jeden MacGyver. Výsměch "Arkagas1989", který si z týhle blbosti nejspíše ustříknul.

plakát

FUBAR (2023) (seriál) odpad!

Jedna serie je až moc. Ubohost, trapárna, nudné béčko. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči. Nenáročná blbost pro nenáročné .....   gogo76 seš za blba