Reklama

Reklama

Láska, stalking, vražda

  • USA Lover Stalker Killer
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument plný zvratů o mechanikovi, co poprvé v životě zkusí online seznamku. Žena, kterou tam potká, bere svoji zamilovanost smrtelně vážně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Netflix by se měl zaměřit výhradně na podobné šílenosti, protože tam nemá konkurenci. Tentokrát je v hlavní roli chlápek s podezřele českým jménem, který si chce užívat na seznamkách. Bohužel na to celkem dojede, protože kromě klasického jackpotu (skvělý sex) si vytáhne i Černého Petra (stalkující psychopatka) a pro fanoušky true crime začne další děsivá, ale velmi zábavná jízda. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Letošní první povedený true crime. Týpek si založí profil na seznamce a díky ni schrastí dvě ženský. Jednoho dne se však všichni tři potkají a pro chlápka tak začíná hotové peklo. Jedna z nich to nese těžce a rozjíždí to ve velkém. Vyhrožování, nadávky, dlouhodobé obtěžování, jedna zpráva za druhou, prostě stalking jak se patří. Avšak asi v půlce přichází drtivý zvrat a začne to tak chytat úplně jiný spád a rozměr. Možná je jen trochu na škodu, že samotný název prozrazuje, co všechno se tu dá očekávat, ale z jinak nenápadného dokumentu a klasického případu stalkingu, se z toho všeho vyklube slušnej psychothriller se znepokojivou atmosférou, kde bych si dokázal představit i filmové zpracování. Další pecka od Netflixu. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

V poslední době začíná být na Netflixu dost těžké v té záplavě všemožných true crime dokumentů najít takový, jenž by byl zajímavý, poutavý, kvalitně zpracovaný a nebyl by uměle natahovaný a nudný. Dokument Láska, stalking, vražda tyhle parametry do puntíku splňuje, neboť se v daném žánru jedná o nadstandardní počin, a to nejen díky svému námětu, ale i díky povedenému zpracování. Od začátku má snímek svižné tempo a příjemnou atmosféru, příběh je plný nečekaných zvratů a zajímavých událostí, stopáž je tak akorát dlouhá, ani na chvíli jsem se nenudil. K obsahu bych měl jen jednu výtku, a sice že místo občasného (a trochu zbytečného) ždímání emocí zde mohlo být o něco více detailů na důkazy či na samotné vyšetřování, jinak ale naprostá spokojenost. Režisér Sam Hobkinson mě už poněkolikáté přesvědčil, že co se týká true crime dokumentů, tak jednoznačně patří k těm lepším tvůrcům, jaké Netflix v současné době má, takže se na jeho další počiny moc těším. 8/10. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Realita je mnohokrát šialenejšia než fikcia z románu. Perverzná zvrátenosť a dôsledná reaktívnosť páchateľa(ky) pripomína kult brilantne premýšľajúcej zápornej postavy. Lenže, jej slabinou je prílišná citová angažovanosť, hoci vo väčšine úkonoch bola chladnokrvná a konala premyslene. Dokument používa netflixovský šokantný twist spojený s viacerými aspektami digitálnych šifier a dekódovaní. Čiže, na jednej strane môže pôsobiť, že pýta veľkú pozornosť, aby sa následne s divákom perfídne hral, na strane druhej, by to bez všetkého toho obalu a dopĺňaniu fikčných vizuálov z rekonštrukcií nebolo skrátka ono. Myslím, že ten balans je primeraný a pútavo prezentovaný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší True Crime letoška, který je zvraty tak narvaný, za což by se nestyděl ani ten nejspletitější Thriller. Kdyby se jednalo o film, tak by málokdo uvěřil, že něco takového se vůbec může stát, ale ono je to based on true events a je to Divočina !! Mechanik zkusí online seznamku, ale nabere to děsivéj spád, jelikož žena, s kterou se seznámí je dobréj psychopat! Ženské dokážou být pěkný mrchy a policie tu odvádí mimořádně špatnou práci.  Díky 90 minutám to má skvělý spád a fanoušci true crimů i Thrillerů by váhat neměli. 80% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama