Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Než si pro nás přijde

Než si pro nás přijde (2007)

Po shlédnutí tohoto krásného filmu je více než možné, že můj top se bude měnit.. emotivní zážitek, kdo neuvidí, udělá hroznou chybu..

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Můj nejoblíbenější film vůbec. Celkově mě tvorba Jamesa Wana zatím vždy oslovila. Zbožňuju soundtrack, který Charlie Clouser pro film udělal. Scénář je špičkový, plný zvratů a napětí. Režije taktéž a když vezmeme v potaz, že jde vlastně o jednoduše a rychle natočený film, od kterého se neočekával žádný velký boom a neměl tak velký rozpočet, vzniklo tu velkolepé dílo, ze kterého se pak stala nelítostná série, která nás těšila (aspoň tedy mě, i když kvalit jedničky to samozřejmě nedosahovalo) halloween co halloween. Pro mě i po xx shlédnutí jasných pět hvězdiček, které dosahují sta procent.

Crash

Crash (2004)

Emotivnější film si dokážu jen s těží představit. Stále jste napjatí jak se kdo v dané situaci zachová, z některých scén je vám smutno a máte vztek, z jiných naopak dostanete lepší náladu a zapomínáte na vše špatné. Krása! *****

Final Fantasy VII: Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children (2005)

Jakožto fanda a čistokrevný oblíbenec herní série FF jsem tento film doslova žral. Perfektní grafické zpracování, příběh i ten humor tam je.. co dadat, rozhodně nejlepší přechod ze hry na film. Jedná se o přímočaré navázání na nejúspěšnější díl série Final Fantasy VII.