Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Název akorát pro mne...Konec mé fantazie....Final Fantasy jsem viděl poprvé, ale bojím se, že asi naposled...Sice na druhou stranu smekám klobouk před zvláštní animační technikou kamery, ale já jsem se totiž vůbec nemohl jaksi dostat do toho příběhu...Ač jsem se snažil jak jsem mohl...To bude asi tím, že jsem hru nikdy nehrál a neviděl před tím jiný díl...Tak jsem jenom koukal a kochal jsem se soudtrackem... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči, trýzeň pro duši. Vizuálně promakané dílo, které ovšem neznalého FF diváka unudí skoro až ke spánku. Kdyby byl celý film jeden dlouhý souboj (viz poslední půlhodinka), neváhal bych zvednout. Takhle jen lepší 3*. Z filmu jsem si totiž neodnesl vůbec nic, jen totální chaos. Stále to totiž nepřebíjí pocit, že se díváme na dlouhé in-game video, než na ucelený film. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Naprosté, dokonalé & drtivé vítězství formy nad obsahem. K čertu s konsistencí, do pekel s dějem, tohle je visuální obžerství přímo nezemského typu. A Sephiroth! Zde ode mne vskutku nelze očekávat sebemenší objektivitu (ne že by to jindy šlo). Jen mě mrzí, že v Advent Children zprznili One-Winged Angel kytarami, originál je mnohem lepší. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální nářez určený výhradně fanouškům hry, vlastně něco jako opožděné outro k Final Fantasy VII. Příběh je velice prostý (nikoliv však hloupý) a slouží jen jako spouštěč pro strhující a vynalézavé akční scény, které i při několikátém sledování dokáží stále vyrážet dech, a na kterých je pozoruhodné, že si i přes často zběsilý střih zachovávají přehlednost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +vizuální orgie, natřískaná hudba, sexy postavy -nepřehlednost v postavách (v jménech), zmatenost děje, titulky/// Absolutní obrazová extáze, doprovázená famózní hudební složkou. Je pravdou že už Esence života byla srozumitelnější, ale proč by opak měl zas tolik vadit. Zvláště když musím usoudit že se jedná o jedno z nejvěrnějších zpracování herní gamesky. To jestli je skutečně věrné musí posoudit pravověrní hráči a fanoušci, ovšem já jsem za každý „herní“ titul velice rád a upřímně ani Uwe z Německa mi nevadí. Přesto zde dostane divák vůbec to nejlepší co se dá zhlédnout. Trošku mi jen vadily některé postavy, těžko se je dalo rozlišit, myšleno jmény. V tomto jsem měl guláš. A rovněž mě moc nepotěšili, že některé souboje vyzněli protahovaně, nebo prostě jsme se nedočkali žádné rychlé smrti. Poslední věc co mi vadí, že některé postavy (hlavně ženské) neměli více prostoru v bojových sekvencích. Jinak už opravdu není nač si stěžovat a pokud skutečně nebudete řešit složitý děj, budete se náramně bavit. Je to prostě pastva pro oči a uši./// Celkem 78%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Film měl původně trvat 20 minut. Děj měl být o tom, že někdo chtěl poslat Cloudovi zprávu a jako posel bylo vysláno dítě. Zpráva kolovala od díťete k díťeti, až nakonec k samotnému Cloudovi. Poté se mělo ukázat kdo je poslem. (Ignus.cz)
  • Na začátku filmu, kdy jde Tifa (Ayumi Ito) zvednout telefon, je v něm na okamžik vidět odraz obalu hry Final Fantasy VII pro první playstation. V Complete verzi filmu z roku 2009 je již však nahrazen jiným odrazem. (Raztubyl)
  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)

Reklama

Reklama