Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Padesát Odstínů ničeho. Protože nepatřím k té bandě co si přečetla tuhle vlhkou knížku nemůžu hodnotit zpracování příběhu. Filmařsky se ale jedná o kvalitní snímek (Nádherná lokace luxusních apartmánů). Jen kdyby to nakonec nebyla taková nuda...

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Snímek co pobaví, rozveselí, rozesměje, chytí za srdíčko, některými chvílemi donutí skoro k pláči. Jiří Mádl se chopil jednoduchého nápadu a natočil famózní film.

plakát

Opera ve vinici (1981) 

Hvězdička navíc za Podluží. Jinak těmto filmům nerozumím,nevidím v tom umění jako jiní.

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Zajímavé "životopisné" dílo. Příběh obchodníka s kapkami černého humoru nám vykresluje představu o tom,jak se ve světě kupčí s vojenskou technikou.

plakát

12 úkolů pro Asterixe (1976) 

Za mě nejlepší animovaná verze.Vtipné situace,které pobaví diváka všech generací. ( Při scéně kdy Obelix má sníst veškerá jídla prostě nejde nedostat hlad :-) )

plakát

Pianista (2002) 

Drama s excelentním A.Brodym. Film s očekávaně dlouhým příběhem mě osobně nudný nepřišel.Tak jako většina filmů s židovskou tématikou i Pianista ve mě zanechal silný dojem a zamyšlení nad dnešním světem. Poučné,reálně kruté...

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Každý kdo si oblíbí knižní předlohu a až následně na to shlédne film,bude nejspíš stejně zklamaný jako já.Příběh Nicka Twispa ostrouhaný do 90 minut.Tvůrci si s knižní předlohou mohli mnohem více vyhrát, to co stvořili je občas vtipné, avšak velice nudné.Snad se někdy v budoucnu dočkáme lepšího zpracování.

plakát

Údolí stínů (2002) 

Uspokojivý válečný film.Jednuduchý příběh nám ukazuje začátek války ve Vietnamu a hlavně prvni velkou bitvu.Ta je vzkutku velkolepá.Vrtulníky,odstřelování,stíhačky,velké množství vojáků to vše ve filmu máme. Snimek jedné dlouhe bitvy.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Zajímavý snímek,který se dá svým nápadem přirovnat k počítačovým hrám,kde po zabití začínáte znovu... Akční scény jsou povedené,film má svižné tempo a rozhodně nenudí.A i kdyby měl nudit tak se na scéně objeví Emily Blunt :-)

plakát

Projekt X (2012) 

Čistokrevný teenagerský film. Originální nápad natočený suprovým pohledem jedné kamery baví od první do poslední minuty a překvapuje kam až může zajít jeden mejdan.