Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (9)

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

Tak tahle pohádka je po dlouhé době prostě povedená, líbí se mi děj a herecké obsazení, čert pokušitel v podání Jirky Langmayera úplně výbornej, Ondra Sokol tomu neni vůbec co vytknout, Jiří Lábus to celé korunuje a přála bych si aby natočil ještě spousty pohádek, ženské obsazení tady maliiiličko slabší, ale ne o moc, muži tady své úlohy zvládli o fousíček lépe ale pohádka bavila mě od začátku do konce. Po loňském zklamání z pohádky Slíbená princezna, jsem se trochu bála, zda nebude směřovat k podobnému zklamání, ale po shlédnutí mám výborný pocit. Peklo je parádní a rozhodně působivé. A raději bych takto každý rok uvítala jednu pořádnou a propracovanou pohádku, než 3 nové ale z toho sotva jedna koukatelná. Takže za mě super a rozhodně se těším na další její shlédnutí. Dávám všech 5 hvězd, protože taková pohádka si to zaslouží a rozhodně řadím mezi klenoty nových českých pohádek.

plakát

Decibely lásky (2016) odpad!

Hrozně moc špatnej film! Celej film jsem čekala kdy teda dojde k nějakému ději, marně, nedočkala jsme se, poprvé dávám hodnocení odpad!

plakát

Sezn@mka (2016) 

Ale jo, já myslim, že to je vtipnej film. V dnešní době je potřeba natočit i něco takového, aby se u toho člověk lehce pobavil. Výborná homosexuální herecká role Petra Vondráčka, kterej se do toho dokonale hodil, a Langmajer je jasná volba do role pokušitelů. Film mě bavil od začátku do konce. Konec samozřejmě skončí dle osvědčených struktur, dobro vítězí nad zlem a zlo je potrestáno. Film je fajn, zaslouží si i další shlédnutí. Uděluji 4.

plakát

Strašidla (2016) 

Na začátku jsem si říkala, no to néé, pak jsem film rozkoukala a shlédla jsem ho do konce. Jako fajn, pokud to má být příběh pro starší děti, tak asi OK. Pro dospělé se mi to nezdá jako nějaký trhák, tady mě pan režisér "trošku" zklamal. Jedno shlédnutí tohoto filmu stačí. Škoda no. Doufám, že se příště dočkáme od pana režiséra něčeho zajímavějšího. Co mě na tom mega nejvíc ale vadí je Product placement v průběhu celého filmu. Který se objevuje často i v jiných troškovských filmech. Škoda no, tím u mě film o stupeň klesá. Také se mi nelíbilo, že některé věci mi připomínaly film jak utopit Dr. Mráčka, dokonce i jméno Patočka tam zaznělo. Příště bych volila zase raději nějakou klasickou pohádku, na ty je pan režisér machr a dobrých pohádek není nikdy dost. Hvězdičku uděluji pouze jednu.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Dle názvu a na základě předchozího dílu - Dědictví aneb kurvahočigutentag, si divák myslí, že se zaručeně pobaví. Opak je však pravdou. Film postrádá jakýkoliv humor, příběh spíše stále čerpá ze slávy prvního dílu. Ani ten "Bolkovský" humor není to co bývalo a o Dáše coby "Vlastičce" ani nemluvě. Film je fajn si shlédnout,ale jedno takové shlédnutí stačí. Jedno velké zklamání.

plakát

Učitelka (2016) 

Jak už jsem zvyklí u Hřebejkových filmů, rozhodně neočekáváme komedii, ale spíše filmové drama odehrávající se o 30 let zpět. Nejinak tomu je i u tohoto filmu. Hned začátek filmu vtáhne diváka do děje a podrží si jeho pozornost až do samého konce. Obsazení hlavní role je velmi zdařilé. Velmi překvapující byl pro mě závěr. Rozhodně jsem čekala jakousi "odplatu". Avšak samotný závěr filmu je překvapující a nechá diváka sedět s polootevřenou pusou a při závěrečných titulcích si člověk myslí, že tato to přece skončit nemůže. Řadím jako nejúspěšnější český film tohoto roku a dávám nejvyšší počet hvězd.

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Zprvu jsem byla k této pohádce velice skeptická, jelikož pohádky na třetí svátek vánoční, mě přijdou každý rok "B-čkové" Ale letos tomu bylo jinak a mile mě Česko-slovenská pohádka překvapila. Pohádka má určitě motiv a dokonce i zápletku, jež na začátku divák neodhalí a překvapí jej uprostřed děje, o to se stává celý příběh zajímavějším. Jediné co bych vždy vytkla je nedostatek českých herců, a také se mi nelíbí dabování slovenských herců. Rozhodně tato pohádka stojí za shlédnutí a řadím ji mezi lepší průměr.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Jelikož jsem k českým pohádkám velmi, ale velmi shovívavá a většinou uděluji vysoký počet hvězd, tentokrát tedy jsem sama zůstala překvapená, že mě tato pohádka tak zklamala, a uděluji tedy nejnižší počet hvězd, který sem kdy pohádce dala. Slátanina Pirátů z Karibiku a Zlatovlásky je velmi nepovedená. Musím se omluvit pohádce, která byla vysílána den předem, že jsem ji považovala za nepovedenou, ale Slíbená princezna ji nakonec porazila a u mě vede v nejhorších pohádkách za posledních 10 let.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Tato krásná česká pohádka, je pohlazením po duši a nemohla jsem si nechat ujít její premiéru. Krásná hudba nás provází celou pohádkou a dvojice herců Dvořák-Trojan jsou bezkonkurenčně nejlepší, jak už nám ukázali v pohádce Anděl Páně. Režisér Strach nic nenechal náhodě a vše bylo důsledně promyšlené. Pohádka má určitě hlubší myšlenku, čilý děj i laskavost. Biblický humor mi nevadí a po shlédnutí celé pohádky mám pocit že ji musím vidět zas a znova. Je to pohádka která se vyplatí vidět opakovaně a proto nemůžu jinak než udělit nejvyšší počet hvězdiček.