Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (821)

plakát

Jack staví dům (2018) odpad!

Člověk je natěšený na nějakou temnou kriminálku, nervydrasající hon na sériového vraha a místo toho dostane obkecávanou hovadinu s rádoby šťouráním se v mysli psychopata. No a ten konec, jako první mě napadlo Twin Peaks a místnost za rudým závěsem, ale .... Škoda slov a času stráveným u televizní obrazovky u téhle békoviny!

plakát

Mlha (2007) 

Na Kinga jsem po Temné věži zanevřel, ale po tomhle možná zase po nějaké knize sáhnu. King hojně do svých děl zakomponovává víru, tady to bylo neméně a neméně otravné, jak jen víra umí být. Potvory byly ucházející, budování atmosféry také a TEN KONEC TEN TEDA ZABRNKAL NA NERVY! To zoufalství jsem úplně cítil!!! 😱😢

plakát

Tenet (2020) 

Taková přeplácaná a překombinovaná podívaná. Poslední boj, když jedni šly dopředu, druzí dozadu, výbuchy pozpátku.... No asi jen pro fajnšmekry. Jediný, co tenhle film u mě spolehlivě způsobil, byla bolehlav a motání hlavy 😵‍💫🙃

plakát

Osm hrozných (2015) 

Film začal jako neskutečně rozvláčná a obkecávaná sračka. Film se táhl jako neskutečně rozvláčná a obkecávaná sračka. Film jsem chtěl poslat do bahna odpadu jako neskutečně rozvláčnou a obkecávanou sračku.... ...No alespoň ten konec zabavil.

plakát

Nákaza (2011) 

Podobnost s covidem čistě náhodná? A to i v detailech s netopýrem? Ještě mohlo být naznačeno, že záběry na konci filmu byly z tržnice v provincii  Wu-chan!

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) odpad!

Ti od Marvelu by měl příště vyplodit nějaký porno, možná by potom na tom byla společnost líp.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

I když rušivým elementem je tam syn hlavního hrdiny, který i přes to, že vidí, co se stalo z jeho matky, i přes to, když vidí, jak jeho proměněná matka zabíjí, tak i přes to má svůj rozum a způsobí to, co způsobí, tak i přes to je toto hodně povedený seriál. Logické kroky a závěry hrdinnů, žádné patosy, rozhodně ne černobílé postavy. Spokojenost.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Hodnoceno jako komplexní dílo: když to začalo, byl to takový svěží vítr, pak některý série byly naprosto nezáživný. Že nepůjde o hledání léku na mizérii, muselo být jasné po pošeptání do Rickova ouška. Ale že nám seriál ke konci nenabídne zhola nic, to už bylo takový vážně o ničem!

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Pamatuji si, jak se na prvního Avatara plivalo něco o tom, že to nemá příběh a je to natočeno jen pro vizuál! No, tak vězte, že vše co jste viděli v prvním Avatarovi vám bude zrecyklovaně naservírováno i zde. Absolutně, A TÍM MYSLÍM ÚPLNĚ ABSOLUTNĚ, Avatar: The Way of Water nepřišel vůbec s ničím novým. Dokonce i toho záporáka zrecyklovali a to pomocí pár technoblábolů, až mě bylo trapně! Avatar: Šplouch a Šplouchy nenabízí ani takovou velkolepost, jaká dokázala uchvátit v prvním díle. To, že se změní akorát prostředí, je na pendrek, že se tam nacpali děcka coby bojovníky, je na pendrek, a že záporák zřejmě bude i v následujícím filmu je úplně na hovno! HolywÚd jde do prdele a Cameron s ním! A to tam chtějí za cosi stávkovat!? Prostě a jednoduše shrnuto, u tohoto Avatara si můžete nastrouhat dvě obří cukety na oběd, udělat těsto na placičky, u toho poslouchat náboženské kecy nového klanu (ty vole, voni tam mají taky strom! Zase strom!? To jako vážně?! To nemohli vymyslet spirituální sasanku, či nějakou škebli...?), zvednete oči, nic.... zklamání a nuda. Šplouchy splouch!