Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (326)

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Hodinu a půl se dvanáct chlápků v saku baví nepřetržitě v jedné místnosti? Ano. A je to zábava? ANO! Skvělý scénář a herecké výkony.

plakát

Iron Sky (2012) 

Tohle je ten film, u kterého musíte odložit mozek stranou a jen se prostě bavit... Já to tak udělal a prostě jsem se bavil :-)

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Slátanina s pár vydařenýma chvilkama (ruční mixér, motorová pila). Čtvrtý díl už prosím ne!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Neočekával jsem žádný zázrak, jelikož jsem viděl poměrně rozporuplné názory. Do kina jsem se však vydal a byl jsem velice příjemně překvapen. Několik momentů je opsáno z již viděného prvního dílu od Raimiho, ale to vůbec nevadilo, naopak jsem se na věc podíval z jiného úhlu a opravdu Petera Parkera poznal mnohem blíž a osobněji. Ten kluk to vůbec nemá jednoduché, jeho blízcí umírají, zkrátka film je naladěn na temnou notu. Příběh příjemně odsýpá a i přes fakt, že se Spider-Man jako takový objeví až v druhé polovině filmu, jsem se bavil celou dobu. Možná mi chvílemi přišlo, že děj ubíhá až moc rychle kupředu a chce toho říct až příliš. Ale to nic nemění na faktu, že tento film je ukázka zručné filmařiny se všemi aspekty (kamera, zvuk, hudba), má sympatické postavy (Andrew Garfield si svou roli užíval) a hlavně baví malé i velké. Super! A chci pokračování :-)

plakát

Sedm (1995) 

Výborné dílko...

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Tento animák mě potěšil, bylo v něm hodně vtipných momentů a nebylo zde žádné hluché místo. Nenáročná a přitom zábavná záležitost...

plakát

Zrůda (2003) 

Neuvěřitelný výkon Charlize Theron!!!

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Skvělý Johnny Depp i Benicio Del Toro, práce s kamerou, povedený soundtrack... Další skvělý film o drogách, tedy spíš o feťácích :-)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Jedna z nejvtipnějších komedií, které jsem viděl v roce 2012...

plakát

Voda pro slony (2011) 

Velice příjemný film. Pattison mě přesvědčil, že i bez toho bílého make-upu a vyfénovaných vlasů dokáže zahrát i nějakou tu vážnější roli. Vizuální stránka filmu je okouzlující, líbivá a kamera taktéž skvělá. Mezi Pattisonem a Witherspoonovou to opravdu jiskří. Co mě však dostalo nejvíc, byl ohromující výkon Christopha Waltze.