Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (969)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Začátek je trochu vlažnější, ale pak jde opět o super popcornovku, na který se opět vyřádili hejtři, kteří to museli okamžitě vidět (nebo ani to ne). Takovejm blbům přeju, aby už do smrti neviděli dobrej film, ostatní se nebojte hodnotit upřímně, není přeci ostuda vybočit z davu (idiotů).

plakát

Madam Web (2024) 

Jasně, nejde o žádnej úžasnej komiksovej blockbuster, ale rozhodně to není žádná tragedie, na který by si musel každej vybíjet svůj hate...

plakát

Duna (2000) (seriál) 

Ať je tohle televizní zpracování  Duny sebevíc odfláklý po vizuální stránce, přivedlo mě do světa Arrakisu a za to jsem rád; ač to bylo v trochu opačným pořadí: Duna (2000), Děti Duny (2003), Duna (1984) a konečně Duna (2021/2024). Až na závěr konečně kniha(y). Ten příběh je prostě úžasnej a herci (i ti naši) jsou na tv produkci taky naprosto v pohodě. A Bára Kodetová je tady tak neskutečně hot, že jsem se do ní tehdy před 20 lety až tak trochu zamiloval ;)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Za humny je drak 2024 je náhodou parádní pohádka s až lehce hororovým feelingem. Navíc Millie B. Brown, kdysi nejkrásnější dětská herečka, teď snad ta nejhezčí 20ka na plátnech/monitorech, klasicky kvalitní efekty made by netflix a příběh co neurazí. Velká spokojenost.

plakát

Vládcové nebes - Část osmá (2024) (epizoda) 

Kdo by měl třeba pocit z některých mých anti-woke komentářů, že jsem třeba rasista, tak tady mě celkem potěšilo zapojení Red Tails; bohužel se v tomto díle moc neděje. 3,5*

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

Celý to stojí na Cenovi a jeho vysokým komediálním potenciálu, ale jo, bavil jsem se... 3,5*

plakát

Babylon (2022) 

Tříhodinová šílenost, u který jsem se nečekaně první 2 hodiny solidně bavil (ta poslední hodina už vesměs stála za hovno). To, co tady předvedla Margot Robbie bylo něco neskutečnýho a šíleně u mě stoupla.  Ale jestli ještě někdy uslyším trubku nebo saxík, asi se zabiju... 3,5*

plakát

Under the Mountain (2009) 

Poté, co jsem před pár dny zkouknul původní, 'kultovní' minisérii, tak se mi povedlo splašit i tento remake. Děcka jsou o něco starší, příběh lehounce poupraven a nahuštěn do hodiny a půl. Herecky taky vesměs v pohodě, jak dvojčata, tak zejména Sam Neill (divím se, že jsem na film - mmj. i díky jeho účasti - nenarazil už dřív; asi to hodnocení a omezená distribuce). Weta asi nebude TA Weta, protože i triky nejsou nic extra, ale aspoň nějaký progres oproti původnímu zpracování tam je. Nebýt to vyloženě srdeční záležitost, asi bych tak vysoko nehodnotil, ale i tak se mi to vcelku líbilo.

plakát

Pod horou (1982) (seriál) 

Svým způsobem srdcovka. Jediná televizní záležitost z dětství, u který jsem roky netušil o co jde, neznal název a za 30 let už nikdy neviděl a nedokázal sehnat. Jen malej fragment v hlavě, kterej jsem chtěl znovu vidět. Navíc jsem celý ty roky myslel, že šlo o film. Pak jsem čirou náhodou narazil na toto, kde mě zaujalo 'děti - dvojčata', stáhnul první díl a nic. Proklikal jsem se ještě pro jistotu posledním dílem a bylo to ono.  V den svých 39tých narozenin jsem ten poklad objevil. Ten malej úsek s kameny a výbuchem jsem si nakonec pamatoval úplně jinak a seriál jako takovej asi ani celej neviděl. Je to starý, svým způsobem blbý, ale jako jo... má to něco do sebe. Už jen to, na co jsme se jako děti tehdy dívali - další podobnou záležitostí pro mě byl Dům plný strachu/The Peanut Butter Solution - ne jako ty dnešní infantility z kterejch jsou děcka akorát tak retardovaný.