Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (546)

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Trochu jsem se bála, počítačové hry a scifi nejsou můj šálek kafe. Ještě na začátku jsem si říkala, že to nedám, ale chtě nechtě mě to do děje vtáhlo. Názvy her jsem nepobírala, ale líbilo se mi celkově smysl celého filmu, ať se stane zázrak a PC hry zruší doopravdy nejen v úterý a čtvrtek...

plakát

Špatné básně (2018) odpad!

Komedie? Ani nahodou...Drama? To rozhodně, ale nudné a to dost, postrádala jsem zde smysl a myšlenku, né, že bych to nepochopila, ale prostě mě to vůbec nebavilo a bylo mě úplně jedno, jak to dopadne, hlavně jsem už chtěla konec.

plakát

Tiché místo (2018) odpad!

Pochopila jsem, že museli být ticho a že museli přizpůsobit k tomu celý svůj život, ale odkud potvory se vzaly a proč tam byly? Roky čekaly než jim jen ustřelí hlavy a pustí pisklavý tón? Ne, ani porod mě nepřesvědčil. Dítě neřvalo po celém dni hlady? Odpad.

plakát

Venom (2018) 

Další marvelovka? To snad už ne, kde ty nápady furt berou. A ejhle, mě se to líbilo. Manžel říkal, že Venom je záporná postava a já jsem nakonec ráda, že tady nebyla. Líbil se mi příběh, spojení člověka s symbiontem, jejich sblížení a kamarádičkování bylo zábavné. Postavy byly sympatické.

plakát

Všechno, co mám ráda (2018) (pořad) odpad!

Všechno co mám ráda si uvařím, upeču, vyrobím, vypěstuji, ušiji, atd.atd.atd. .Vše co k tomu potřebuji mám doma a vše se mi povede a všechno zvládnu raz dva. Pořad jsem viděla párkrát a nic mě nezaujalo a nenadchlo. Taky je to samá reklama např. Na Rohlík.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Začátek mě nenadchl, ale zvědavost mě udržela se dívat. Rasismus je stále aktuální téma. Postupně mi dvojice byla sympatická a přála jim přátelství až za hrob.

plakát

Anděl v utajení (2017) (TV film) 

Zfilmovaná naivní pohádka. Tady vás nic nepřekvapí.

plakát

Bright (2017) 

Fantasy propojená s realitou. Elfové a především silní "šrekové"žili s námi. A najednou honba za kouzelnou hůlkou. Kde se vzala, tu se vzala a co vše uměla? A kde se vzal tu se vzal Temný pán a dál? Nuda, nuda, nuda. Nepropracovaný děj ,málo akce a chybí detaily o jednotlivých postav.

plakát

Bylo, nebylo - Píseň ve tvém srdci (2017) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů této série. Odlehčení od stereotypu ostatních dílů věčně hledajíc způsob jak zvítězit poslední boj. Vidět a slyšet zpívat piráta nemá chybu😉