Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

The F Word (2013) 

Neotřelý anglický humor plus Daniel Radcliffe a ty jeho velké modré oči, že by se v nich nejedna dívka ráda utopila. Film jede svižně, nejsou zde žádné nudné pasáže.. už od začátku vás to vtáhne do děje a držíte hlavnímu hrdinovi palce. Za mě 4*.

plakát

Viktor Frankenstein (2015) 

Tento film je úplně stejná slátanina jako samotné Frankensteinovo monstrum. Jedna hvězdička za Jamese McAvoye a ta druhá za Daniela Radcliffa. Byla jsem totálně zklamaná.. ze začátku to vypadá slibně, ale po necelé hodině člověk začne zívat, nudit se a totálně nechápe, jak mohla tak rapidně spadnout úroveň snímku.

plakát

Nebezpečná posedlost (2008) 

Jedna za hvězdička za Lee Pace, protože to je fakt skvělý herec a svede fakt všechno. Druhá hvězdička za první část příběhu, který vypadal ještě slibně.. ta druhá polovina je na odpad. Závěrečné rozuzlení bylo fakt trapný a to mě dost na*ralo!

plakát

Naomi and Ely's No Kiss List (2014) 

Takovej ten pocit, když vás podvádí váš nejlepší kamarád (gay) s vaším přítelem (nejdříve hetero), tak ten naštěstí neznám. Naomi a Ely jsou nejlepší kamarádi už od malička, bydlí vedle sebe a tráví spolu snad celé dny. Jsou spřízněné duše a mají sešit, do kterého si zapisují jména kluků, které nikdy ani jeden z nich nepolíbí. Osobně si myslím, že z toho příběhu se dalo vyždímat mnohem více. Když to shrnu tak to bylo docela fádní a nezáživný filmový zážitek. S přivřenýma očima.. za mě 2*.

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Tak tohle pro mě bylo zklamáním. Čekala jsem něco mnohem lepšího, zvlášť, když je to od tvůrců animáku V hlavě. Zpracování je krásné, ale ten příběh je takový nemastný neslaný. Možná jsem příliš kritická a dětem se tohle nejspíše vážně líbí, ale myslím, že jsem lepší animák o dinosaurech už viděla a tohle je jen lehký odvar. Takže za mě 3*.

plakát

The Almighty Johnsons (2011) (seriál) 

Zhlédla jsem všechny tři série. Bohužel jsem nedokázala sehnat české nebo aspoň anglické titulky, takže to bylo pouze na mých jazykových zkušenostech.. a docela se to dalo. Seriál má neotřelý příběh o bozích převtělených do členů jedné rodiny. Je zde hodně vtipných pasáží a gagů a herci, které jsem snad nikde jinde neviděla hrát (kromě Deana O´Gormana, který hrál Filiho v Hobitovi), což je plus. 1. série 4*, 2. série 4*, 3. série 3*.

plakát

Americké psycho (2000) 

Fakt psycho. Když si Christian v jedné zabijácké scéně oblékal pláštěnku, tak jsem vybouchla smíchy. To se prostě nedalo.. některé scény byly tak trapně morbidní až mega vtipné. Jeho šílený výsměch po tom, co hodil z několikátého patra motorovou pilu na jednu borku, k nezaplacení.. měla jsem další výbuch smíchu, i když už tentokrát né tolik. Christian působil vážně dojmem psychopata.. někdy jsem se ho vážně bála.. ten chlap dokáže zahrát vážně všechno! Za mě 4*.

plakát

Room (2015) 

Velice depresivní snímek.. jasně, šla jsem do toho s tím, že to nebude procházka růžovou zahradou, ale tohle byl fakt děs. Brie Larson si Oscara zasloužila, ale ten snímek mě celkově moc nezaujal.. když opomenu to, jakou špatnou náladu jsem potom celý den měla. Každopádně nechat chlapci takový ohon na hlavě mě docela rozesmálo.. člověk by si vážně pomyslel, že je to holka. Celkově.. ta problematika toho, jak někdo někoho unese a zavře ho někam do pokoje či někam pod zem do kobky.. to je vážně nepředstavitelné. To bych nepřála ani tomu největšímu nepříteli. Hodnotím 3*.

plakát

Poldark (2015) (seriál) 

Samozřejmě, že jsem na to začala koukat jenom kvůli hlavnímu protagonistovi. Aidan je prostě charismatický muž s uhrančivým pohledem, kvůli kterému se stojí podívat na cokoliv, kde hraje. Musím ale uznat, že mě seriál hodně baví. Vše zasazené do období 18. - 19. století.. to je něco na mě a ještě k tomu, když se to odehrává v Anglii. Seriál vůbec nepůsobí kýčovitým dojmem.. od prvního dílu vše jede svižně a bez nijakých kravin. I když je to romantické někdy místy až přeslazené, tak se to po pár minutách vyváží nějakým dramatickým zvratem. Jsem zvědavá na druhou sérii. Snad to nepodělají a udrží si kvalitu první série. 1. série - 5*.

plakát

Bez kalhot XXL (2015) odpad!

Tak tohle teda NE! Ani sexy Channing Tatum to nedokázal zachránit. Já tomu prostě ani tu jednu hvězdičku dát nemohla. Fakt ne.. tohle mě teda vůbec nebavilo.. nebylo tady nic nového a bylo to hodně přitažené za pačesy. Prostě odpad jako vyšitej.