Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

A má pan Soukup vůbec nějakou soudnost?

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Slyšela jsem o tomto filmovém počinu hodně tak jsem se rozhodla jej doplnit do své filmotéky. Bohužel musím říct že mě neohromil. Začalo mne to trochu bavit až tehdy, kdy Bradley víc chlastal a dělal ostudu a pak bum a bylo po něm.. Není mi už 13 ani 15, abych byla odvařená z prvoplánové lovestory, o které každá holka sní pod polštářem, představujíce si svého oblíbeného zpěváka, jak jí padá kolem krku. Plusem jsou u mne písničky hlavní postavy, kterou také nemám moc v oblibě, ale uznávám, že zpěvačka je to skvělá! Herecky u mne neobstála ani v AHS. Kdybych měla k její hudbě blíž, hodnocení by určitě bylo lepší, ale hodnotím celkový dojem na filmový počin Coopera. 60%

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jestli si někdo zaslouží Oscara, tak Rami Malek (z části to říkám proto, že je to můj oblíbený herec, z části proto, že je to jedna z mála mých platonických lásek). Byla jsem dvakrát a půjdu nejspíš brzy i potřetí, díky skvělé akustice kina a Atmosu. Také jsem se dozvěděla věci, které jsem netušila, s čímž jsem jako velký fanda skupiny Queen moc nepočítala. Aneb jak můž být někdo Její výsost, obklopen miliony lidí, a přesto být tak strašně sám..

plakát

American Horror Story - Apocalypse (2018) (série) 

Tohle téma šlo zpracovat hodně zajímavě, bohužel nesplnilo má očekávání. A to nemám nic proti Covenu jako hodně lidí. Často nudné prolínání s minulostí, až zbytečně zabírající místo, které mohl vyplnit pohled na nastalou apokalypsu. Dokoukala jsem jen z úcty k mému minulému já, které tento seriál milovalo.

plakát

Halloween (1978) odpad!

Horory mám moc ráda. I ty kultovní z roku raz dva viz Lesní duch.. ale co je tohle, to fakt nevím. Zvládla jsem první dva díly a nechápu,jak to může mít tak vysoké hodnocení. Je to strašný cringe.. Když do týpka někdo našije asi deset zásobníků a on se zvedne a odejde.. Jedna z největších ztrát času mého života u filmu. Další díly risknu snad jen z recese. Víc mě bavil i Mroží muž a Hořící pneumatika tvl..

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Tento seriál z diváka nakonec dělá zrůdu, protože i byť jen na okamžik pomyslí na to, že si to Hannah zasloužila.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Cože jsem to právě viděla? To bylo nejhůř strávených 106 minut mého života, alespoň těch "filmových". Klasická Zlatovláska je nesmrtelná (i když tu taky nemusím), kdežto doufám, že tohle bude zapomenuto, protože ty kostýmy, dialogy.. Děs, běs!

plakát

Souboj Titánů (1981) 

Jeden z příkladů špičkového kultovního filmu, který nikdy neomrzí. Má pro mne takové kouzlo, že se stalo tradicí, vidět jej každý rok, a takových filmů je asi "jen" 20. Staré efekty, grafika.. Ach, jak já to žeru. Desmond Davis si zaslouží hlubokou poklonu. Bohové, Perseus, Andromeda, Pegas, Medúza a věta "Vypusťte Krakena, kterou říkám vždycky s dějem.. už to zní jako fajn kultovní fantasy, pokud jste teda jeho příznivcem. 110%

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Jedním slovem nádherné. Jeden z filmů, ke kterým se ráda pravidelně rok co rok vracím. Je to typ pohádky/fantasy, kterou sleduji se zatajeným dechem a doufám, a představuji si co kdyby.. Ráda se občas zasním. Natočeno roku 2007 a je to tak kultovní film. Vtipný Robert De Niro, krásná hvězda, šeredné čarodějnice, což je docela klišé, ale přesto tak zatraceně koukatelné! Co když pro každého svítí na obloze hvězda? Dávám 100%.