Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (18)

plakát

Boj o Hedvábnou stezku (2015) 

Tohle rozhodně není film, pro každého... A pokud jste historyfil, tak to si radši pusťte posledního samuraje :) Ale když zapomenete, na něco jako je římská formace, a nebo třeba na to že lukem, jde dokázat prostřelit sklo. Nebo třeba na to že kamínek (nemyslím ty velké balvany :D) dokáže prorazit římskou formaci (tedy pokud se tomu, tak dá říkat :D). Nebo třeba na to, že Parthii vládne žena!! Ale tak fajn. Na to zapomeneme :D Je to prostě dobrý film :) Hlavně díky Brodymu, a Cusackovi... Příběh, je vyloženě klišé, ale tak co už. Tohle přece dělali Číňani!! Bitky, i bitvy jsou vskutku oku lahodící! Určitě to stojí za shlédnutí. :)

plakát

Chappie (2015) 

Super film!! Ale neočekávejte od toho nějaký film na zamyšlení typu Ex Machina... Tohle je prostě dokonalý příklad toho, že k tomu aby jste se bavily u filmu nemusíte mít nějaký promyšlený příběh. Gangsta-robot to mu se prostě nedá odolat!!! A ta hudba!!! To je prostě nářez :) Akorát herecké obsazení je dost blbé :) Hlavně Die Antwoord... Ti mi tam prostě neseděli. Za gangstery jsem rád, ale měli tam dosadit někoho jiného (můj názor)... Hey! Vystup z toho auta ty alkoholiku :DD Hlášky tady Chappie háže jednu za druhou... Dokonce šlape na paty i Star-lordovi :D Největší + pro tenhle film je rozhodně postava Chappie, ho si prostě nejde nezamilovat :)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Po pilotu velká spokojenost. Tak temný, a zároveň zábavný seriál jsem ještě neviděl. Arrow, Flash, Agents of shield, se na tento seriál vůbec nechytají. A vím o čem mluvím, sleduji všechny zmiňované seriály. Co se týče filmu Daredevil, tak to nemá ani cenu zmiňovat. Tenhle seriál, je prostě úplně jiná liga :). Co se týče hlavní postavy, tak zatím nemám žádné výhrady. Ale je jasné že po prvním dílu je to těžké hodnotit. DOufám že si to ale udrží kvalitu...

plakát

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (2014) 

Pro uzavření série to není špatné, vtípky jsou celkem vydařené, a v půli filmu se to i celkem rozjede (po zábavní stránce ovšem). Hugh Jackman taky potěšil :)

plakát

Znovu 17 (2009) 

Sice to nebyla úplná paráda, ale dívalo se nato pěkně. Řekl bych že spoustě lidí se to moc líbit nebude, a i já jsem měl chvíly pochyby co je to zase za Americkou slátaninu. Jenže to bude možná i mou dobrou náladou že se mi to celkem líbilo. Pár trapností tam bylo, např: Pán Prstenů. Ale to je v dnešní době prostě běžné. Zac Efron sice není nějaký superherec, ale v tomhle filmu mi nějak moc nevadil. Snad jen ta zápletka byla taková, předvídavá. Ale co jiného čekat.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tak tohle je prostě legenda. Neznám nikoho kdo by tuto sérii neznal. Kdo by neznal Jacka Sparrowa, tak ten by se měl stydět, on je ten kdo táhne tento skvělý, bezkonkurenční film. Tím bezkonkurenčním myslím samozřejmě, v rámci žánru. Pro mě osobně to je jeden z nejoblíbenějších filmu, kdykoliv to vidím v TV tak si nemůžu pomoct, a jdu nato prostě koukat, i když sem to viděl už 50x. Ostatní díly už nejsou tak výborné jako ten první, ale určitě taky nejsou špatné. Jednička měla prostě takové to kouzlo, o které další díly přišli.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Tento film ve mě zanechal rozporuplný pocit, tak za prvé. Luke Evans je na tyhle typy filmů jako vyšitý, už v Hobbitovi sem to věděl. Filmy ze středověku, a z Fantasy mu prostě pasujou. Jenže tenhle film je prostě takový nemasný, neslaný. Co se týče historický nesrovnalostí, tak to bych tu byl do rána. Bitva Drákula vs 1000 turků, byla sice efektivní, ale mohlo to být lepší. Co mě ale zarazilo, to byl konec. Sice jsem už slyšel o tom že se bude tvořil další universum, ale myslím si osobně že to úspěch mít nebude, můj názor :)

plakát

Daredevil (2003) 

Jednu věc pořád nepochopím, co proti tomuhle filmu, všichni máte, podle mě to Ben Afflack zahrál víc než dobře, sountrack je jeden z nejlepších, tak co vám pořád vadí. Ale fajn beru to, každý má svůj názor, ale tenhle film si to prostě nezaslouží, kdyby měl aspoň těch 70% tak nic nenamítám, ale tohle prostě není fér, myslím že tenhle film patří mezí špičku tohoto žánru. A Jennifer Garner je prostě kus :) chtěl jsem dát 4* ale díky ní dám 5* a zbytek herců? nebyla to úplně katastrofa, Colin Farrel se do téhle roli prostě hodil, akorát ten C. Duncan mi tam moc neseděl :) takže znovu, 4* když to tak přepočítám tak je to fér :)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Naprosto boží seriál, někde jsem četl že kvalita z Arrow se přesunula do The 100 a já s tím můžu jedině souhlasit. nechybí zvraty, zajímavé postavy (časem), první série měla slabší rozjezd, musíte si zvyknout na některé postavy které se do půlky série dost vyvinou, ale ten konec 1.série, ten byl prostě (překvapivý?) ale v dobrém :) První série má u mě 90%, ale ta druhá tam už to prostě jede o sto šest, ihned co jsme se zbavily Archy, to je prostě úžasný seriál, a já dávám po 11 dílech, 2 sérii jednoznačně 100 %, jenom doufám že se to do konce série nezmění (5.dílu), vřele tento seriál doporučuji. HLAVNĚ těm kteří ho odepsali hned po prvním zhlédnutí (jako já). Musel jsem to dohánět, ale nelituji toho, aspoň sem si to pustil pěkně najednou :) Nakonec bych ještě zmínil, že se stále mluví o tom že seriály kvalitou dohání filmy, a v tomhle případě to je pravda :)

plakát

Mamma Mia! (2008) 

sice to nebylo úplně špatné, ale na mě až příliš písniček, některé dobré některé nic moc. Abbu jsem nikdy moc neposlouchal ale jde vidět, že některé písně jsou dost známe páč jsem je poznal (už sem je slyšel, ani nevím kde :D ) prostě tyhle písně jsou v dnešní době už legendy, jinak příběhově film o ničem :) ještě nakonec bych pochválil výkon Pierce Brosnana, to je fakt borec !! :D