Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Kde vládne zbraň (2014) 

Když hodnotím film ještě 10 minut před koncem, protože ho stejně už nic nezachrání...

plakát

High Rise (2015) 

Kez by to melo nejakou pointu. Skvele, vime, ze lide maji sklony k apokalypse, kdyz dojde bile vino, ale zas tak silena 70. leta nebyla...

plakát

Viktor Frankenstein (2015) 

Všechny hvězdy jen za McAvoye, ten se tam pořádně vyřádil, přesně takhle šílený je i na jevišti a to miluju. Jinak strašná ptákovina.

plakát

Sněhurka (2012) 

zajímavé pojetí ohrané pohádky, ale ten konec mi celý film naprosto znechutil. co ta písnička a tance měly znamenat?

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Jedna hvězdička za Lokiho. Aspoň teda Hiddleston si asi spletl film, protože ho tak hrál. Nebo nic jiného neumí. Zbytek se nedá moc komentovat, takovou slátaninu jsem dlouho neviděla a snad už ani neuvidím.

plakát

The Guest (2014) odpad!

Nechápu, že kvůli podobným brakům Dan Stevens odešel do Hollywoodu. Good job in fucking up your career mate.

plakát

Chvění (2014) 

Na všechny projekty Bena Whishawa, ať už divadelní či filmové, vždy čekám s velkými nadějemi, že to bude něco skvělého a ani tentokrát nezklamal. On je asi trochu masochista, co se týče podobných dramat, jako je Lilting, ale o to víc ho mám možná radši, protože já jsem na tom podobně. Celý film je naprosto úžasně natočený a Hong Khaou odvedl naprosto skvělou práci a klobouk dolů, protože tohle byl jeho debut. Těším se na jeho další počiny.

plakát

Coriolanus (2014) (divadelní záznam) 

Byla jsem jak na představení, tak na záznamu v kině. Čekala jsem od toho hodně, lístky jsem si kupovala pomalu před rokem, hrozně jsem se těšila. A navíc to má výborné recenze, takže moje zklamání bylo o to větší. Záznam ani nebudu komentovat, nemělo to atmosféru a šla jsem jen, abych se přesvědčila, jestli teda náhodou ty herecké výkony nejsou lepší zblízka. Hiddleston mi přišel, že hraje v podstatě sám sebe, jen tam asi trochu víc hekal a ječel. Nejhorší byla nejspíš hudba, absolutně se nehodila a projekce v rámci designu stage mi přišly dost amatérské a byla to škoda. Je mi dost líto, že mi to přišlo tak odfláknuté. Mark Gatiss byl perfektní, i když to pro něj nebyla žádná výzva, co se týče jeho role. Nejlepší byl Hadley Fraser, na to že je to hlavně muzikálový herec, klobouk dolů, byl skvělý. Deborah Findlay byla taky skvělá, hysterická matka. Hiddlestonův top okamžik byl až v druhém aktu, když ho vyhnali. V první půlce moc nezářil, bylo tam dost zbytečných scén, jako ta sprcha. Sečteno, podtrženo, bylo to super, jsem ráda, že jsem to mohla vidět živě, ale mohlo to být i lepší.