Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Je jedno, od koho je to převzaté, mě se to moc líbí. V dnešní době se lidi nebaví a u tohodle jsem se opravdu smála. Je to fajn blbina, která pobaví. Lidem se dneska líbí Superstar a spol., nicméně tohle kravina rozhodně není a opravdu pěkné vidět, jak Českému národu není nic dobré. Takže 5 hvězdiček.

plakát

Americký sniper (2014) 

Víte, jak se pozná opravdu dobrý film? Tak, že po jeho skončení o něm přemýšlíte. A to by to nebyl Eastwood, aby neudělal parádní zakončení. Životní výkon Bradleyho Coopera. Víc k tomu snad ani není co dodat. Beze sporu pět hvězdiček.

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Opět nezklamali. Po propadáku Jak Harry potkal Lloyda jsem se trochu bála s čím tvůrci přijdou. Ale u tohodle jsme se smála od začátku až do konce. Jejich vtip a hloupost jsem jim věřila. Ani po 20 letech Jim Carrey a Jeff Daniels neztratili svůj náboj.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Až extrémně přehnaný sci-fi filmy o ničem. Dvě hodiny naprosté nudy, po půl hodině se člověk přestává orientovat v ději. Jedna hvězdička za občasný kvalitní humor. Jinak mě tento snímek absolutně neoslovil, a to miluju filmy od Marvel.

plakát

96 hodin (2008) 

Musím dát pět hvězdiček, protože tenhle snímek si to zaslouží po všech stránkách. Liamu Neesonovi jsem věřila naprosto všechno. Akční, napínavé, místy až ohromující.

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Hrozně ten film kazí neskutečné množství sřihů při akci. Prostě Megaton neumí točit akční filmy.

plakát

Disturbia (2007) 

Začátek zajímavý, postupně vtipný, ke konci napínavé, i když člověk už tak nějak tuší, co se kdy stane, jak co dopadne apod. Musím ale uznat, že nebýt Davida Morse, tak film má o hvězdičku méně.