Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Sportloto (1982) 

Poprvé jsem tuto komedii viděla před spoustou let v televizi a bohužel mne vždycky mrzelo, že nebyla nikdy reprízována. Samozřejmě jsem si vůbec nepamatovala, o co tam šlo, ale měla jsem silný dojem, že se jednalo o hodně dobrý film ;-). Proto jsem tento týden shlédla originální verzi s anglickými titulky na youtube. A dalo se to - pokud jde o pochopení příběhu a celé zápletky. Film je i po letech svěží a zábavný, samozřejmě i lehce poplatný době vzniku, ale není to nijak zvlášť poznat. Jen je opravdu velká škoda, že tyto staré (a výborné) filmy naše televize přestala vysílat úplně...

plakát

Vánoční koledy (2000) (seriál) 

Moje děti tyto příběhy milují a při jejich sledování si i melodie koled prozpěvují...

plakát

Noc pastýřů (1993) (TV film) 

Krásný film o jednom tragickém osudu výborného muzikanta a člověka, který musel bojovat s chudobou, ale i zlobou ostatních lidí. Herecké výkony všech herců jsou skvělé, příběh strhující, až z něho mrazí. Po jeho shlédnutí jsem na tento film dlouho nemohla zapomenout, tak se mi dostal pod kůži.

plakát

Vše pro firmu (1998) (TV film) 

Pro mne definitivně nejlepší televizní film posledních let. Herecké výkony skvělé, prostě to nemá chybu. Zhlédla jsem tento film již dvakrát v odstupu zhruba deseti let - a byla jsem znovu nadšená, ačkoliv jsem si po tak dlouhé době nevzpomínala skoro na nic. Asi nejvíc se mi líbil ve své roli Petr Nárožný a taky miluju atmosféru první republiky. Tuto tématiku nikdy nevynechám - není zase tak častá.

plakát

Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 

Výborný film, u kterého jsem se hezky pobavila - ale ta hudba byla dost hrozná. Za tu strhávám jednu hvězdičku. Jinak herecké výkony skvělé!

plakát

Yes Man (2008) 

Hodnotím jako "slabý průměr", ale moc jsem se u tohoto filmu nepobavila. Trapné vtipy, které vymyslí snad jen v Americe. Tam se jim možná i někdo zasměje, ale já jsem se spíš lehce nudila. I ten konec je typicky předvídatelný, tj. jako celek nic moc.

plakát

O zatoulané princezně (1987) 

Tato pohádka mi již jako dítěti nepřipadala příliš pohádková. Nyní v dospělém věku - po opakovaném shlédnutí - se tento názor ani trochu nezměnil: děj se dost táhne, herecké výkony jsou slabší a vůbec celé je to takové neslané, nemastné. Ani ta strašidla s čerty nemají patřičnou šťávu. Myslím, že *** musí stačit a jsou víc než velkorysé.

plakát

Hotel Shanghai (1997) (TV film) 

Já tedy opravdu nevím, jak tento film ohodnotit ... První polovina je dost nudná a zdlouhavá, ale o to napínavější je ta druhá, kdy se poměrně dost věcí vyjasní a vysvětlí. A hlavně se tam konečně začne něco dít. Také konec byl pro mne tak trochu zklamáním, rozhodně jsem čekala víc.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Nedokážu pochopit, proč je tento film tolik zatracován a kritizován. Jenom proto, že ho natočil pan Troška? To je dost chabý argument. Já jsem byla nadšená, zasmála jsem se hned několikrát a od srdce. Což se mi v poslední době u českých komedií hned tak nestává. Dávám nejvyšší hodnocení - aby takových filmů bylo víc. A herecké výkony byly podle mého názoru také výborné.

plakát

Doktor z vejminku (1982) (seriál) 

Na socialistické poměry hodně dobrý seriál, dala bych i predikát výborný. Moc se mi líbil i po tolika letech.

Ovládací panel
113. nej uživatel Německo
1 bod

Fanklub

(1)