Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (16)

plakát

Wonder Woman (2017) 

Myslím si, že by film mohl být kratší, kdyby nebylo prodlev v ději, díky kterým film působil chvílemi těžkopádně. Také mě docela zarazil výběr herce, který hrál Árese.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Už podle názvu mi to připadalo přitažené za vlasy, ale po shlédnutí musím říct, že název o tomto filmu vypovídá hodně. Nejsem ten typ člověka, co by dal nějak na hodnocení, protože to je dost subjektivní a kolikrát se mi líbil film, který tu neměl moc vysoké recenze, ale tentokrát se musím s hodnotiteli shodnout. To, že jsem nedala odpad bylo jen kvůli tomu, že se mi nechtělo hned z estetického hlediska zvracet a dokázala jsem to dokoukat, i když s obtížemi. Dvě hvězdičky jsem dala za snahu zrealizovat dost prapodivný nápad a za docela dobré efekty, ale jako příběh je to neskutečná fantasmagorie. Lincoln se teď asi obrací v hrobě. Nechápu, proč si tvůrci myslí, že když někam nacpou upíry, bude to hned zajímavější a úspěšné. Upíří tématika jako taková mi nevadí, je o nich pár dobrých filmů, ale tohle? Dneska jsou upíři snad všude a udělat z Lincolna jejich lovce? To je nad mé chápání. Opravdu už asi neví coby, jakoby jim už dobré nápady snad došly.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Napínavé od začátku do konce, skvělé dílo.

plakát

Deadpool (2016) 

Vtipné od začátku do konce :-D

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Film o zmařených snech, svobodě myšlení, zkostnatělých lidech, ideálech a ostatních věcech, které vás nutí k zamyšlení. Moc zajímavá záležitost, mohu jen doporučit.

plakát

Mama (2013) 

Do poloviny filmu mi to přišlo zajímavé, ale pak už mi to bylo docela o ničem a konec byl až zbytečně natahovaný. Navíc mi připadalo, že se snaží o horor typu Ženy v černém, ale moc se jim to nepovedlo, je to škoda.

plakát

Sherlock: Přízračná nevěsta (2016) (TV film) 

Zpracování bylo pro mě velmi zajímavé a líbilo se mi, že to tvůrci vzali za jiný konec. Pro někoho by se prolínání dějů a návraty v čase a zpět mohly zdát nepřehledné, ale mně to přišlo pochopitelné. Těším se a doufám, že bude pokračování, protože opravdu málo filmů a seriálů mě vtáhnou do děje tak spolehlivě jako tento seriál.

plakát

12 úkolů pro Asterixe (1976) 

Bylo tam opravdu hodně vtipných momentů a hlášek. Nejvíce se mi líbila ta nadčasovost v boji s úředním šimlem, to opravdu vystihli :-D

plakát

Warrior (2011) 

Po dlouhé době jsem byla opravdu většinu filmu napjatá a bylo to pokoukání. Dva bratři, poznamenaní svým otcem, který se sice napravil, ale už bylo docela pozdě. Interakce mezi postavami se mi líbila a přiznám se, že jako ženu se mi kochání na svalnatá těla opravdu zamlouvalo :-D tento bojový sport mi přijde zajímavější než třeba box. Zkrátím to. Za mě 5 hvězd, protoże je to úžasný film, který ráda doporučím dál.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Přiznávám, že jsem hru nehrála, ale pochybuji, že by zápletka byla tak zesloněná. Akční scény byly zajímavé, ale to je asi tak všechno. Hlavní hrdinka, co pořádně nevyužívá své schopnosti(kdyby je využila, bylo by po půlce konec filmu, uznávám), kovový podkožník, co by opravdu neměl přežít zásah proudu, ale přežije a stane se z něj albín a nakonec hlavní hrdina, který spí sice vsedě a s pistolemi u ruky, ale stejně mu je "sestřička" vyfoukne. Pro mě moc velkých zádrhelů. Tři hvězdy za scény, jinak hrůza.