Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (312)

plakát

Hodinový manžel (2014) 

...na nove filmy, at uz jsou ceske, americke ci jine produkce se podivam jen vyjimecne. S oblibou rikam, ze film je jak vino, cim starsi, tim lepsi. Obzvlast pro ceske filmy potrebuji min. cca 10-15 let, nez si dany snimek odvazim skouknout. Tento film, byl malou vyjimkou, nebot nic jineho v kine jaksi nebezi:) Prese vsechno, nebylo to tak spatne. Ja se bavil obstojne...a zejmena jsem ocenil civilni projev vsech hlavnich hrdinu, jehoz nedostatek je pro mne jeden z negativnich aspektu soucasneho ceskeho filmu a televize. Za mne 3-4 hvezdy.

plakát

Stážisti (2013) 

"Diversity is our DNA" ...me hodnoceni je, si myslim v pozitivnim slova smyslu, ovlivneno tim, ze jsem tento snimek sledoval na palube letadla, kde moc velky vyber filmu meho gusta nebyl... prese vsechno, obsazeni filmu slibovalo slusnou podivanou, takze bych se na to mozna vydal i do kina, nicmene musim rici, ze ac jsem na zacatku tusil, jak film skonci - dej snimku se odviji pomerne predvidatelne, bavil jsem se docela dobre. navic bych chtel zduraznit me doporuceni vuci tem, kteri umi anglicky, aby sledovali filmy americke provenience v puvodnim zneni. Je to skutecne diametralne lepsi zazitek.

plakát

Těsně vedle (2007) 

...no, uz dlouho zjistuji, ze kdyz ma dany film zde na csfd nizke hodnoceni, bude se mi libit...ani v tomo pripade se nejedna o vyjimku. Tuto komedii totiz povazuji za jednu z nejlepsich, jakou jsem mel moznost videt a to se povazuji za cloveka se smyslem pro humor :) Pribeh komedie je prirozeny a jeji scenar, ktery se muze stat komukoli z nas, pokud v osobnim zivote jedname prilis zbrkle a neuvazene, velmi uveritelny. Nekteri mistni komentatori zda se opovrhuji filmy, ktere nejsou prospikovany filmovymi triky anebo sci-fi motivy...

plakát

Pururambo - prales, kde se zastavil čas (2005) 

...do Papui Nove Guinei (a na blizke Salomounovy ostrovy) se chystam letos v zari, takze zde pozdeji pridam muj pohled na tuto zemi. Na dokument se mezitim podivam a porovnam... (mimochodem toto je muj prvni komentar na csfd po dlouhych osmi letech!!!:)

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) 

Viděl jsem to asi dvakrát náhodou, nemám čas čučet na takový kraviny, ale díky srovnání s jinými americkými a latinskoamerickými telenovelami, dám 2*. Výkon protagonistů se mi zdál normální a civilní a vůbec proč se to odehrává jen v papundeklových interiérech? Jinak hodnotím i odvahu vyjít s tímto druhem seriálové tvorby k nám na český trh, jak sleduji hodnocení zde...:)

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Tvůrci sic proklamovali, že snímek je na hony vzdálen současným německým a americkým oplzlým teenagerským komediím, myslím si, že to není tak úplně pravda. V některých scénách si s nimi nic nezadali. Skutečně, za celý film jsem se zasmál dvakrát. Zato soused v kině (v sedadle za mnou) se smál přímo hurónsky a já jsem postupem času spíše bavil kadencí jeho smíchu. Od odpadu tuto kvazikomedii zachránila jen titulní hudba a přítomnost Jirky Langmajera.

plakát

Únos Sluneční panny (2004) (TV film) odpad!

myslím si, že tvůrci tohodle blufu od mne snad ani nic jiného nečekali...

plakát

Zvěrokruh (2004) (seriál) odpad!

Kam to spěje francouzská (televizní) tvorba? "Ipse vtip se"

plakát

Cesta byla suchá, místy mokrá (2003) (TV film) 

Viva poetika jižních Čech! Můj oblíbený režisér Kachyňa, uvodní píseň skupiny Buty - Bestarostná jízda číslo 2.

plakát

Joe milionář (2003) (pořad) 

Podle mne je to juž předem nalinkovaný...