Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Zatracený (2015) 

Neuvěřitelně nudná sračka hluboce pod úrovní i hodně přiblblých TV westernových seriálů.

plakát

Pasažéři (2016) 

Nádherný sci-fi neakční film střihnutý romantikou. Kdyby nechali hlavní můžskou roli umřít ve chvíli, kdy zachránil loď, ale utrhl se z lana a minutku to vypadalo, že je s nim fakt konec, ale obětováním života zachránil spících 5 tisíc členů posádky, a v ten moment mi tekly slzy jak hrachy a to se mi stává u filmů zcela vyjímečně,  bylo by to na rovných 100%. Jenže oni ho nechali zachránit jeho láskou a prožít zbytek života na letící lodi. Sice ten happy end hezky naroubovali, ale za mě to konci filmu uškodilo. I tak to vidím na pěkných 80% a kousek, takže dávám 5 hvězdiček a určitě stálo shlédnutí za to. Škoda, že jsem si to nechal ujít v kině.

plakát

Napoleon (2023) 

Z historie tam jsou vynechány obrovské butvy u Wagramu, Lipska a námořní u Trafalgaru a to co tam je, je jen okrajově na pár minut z celkové stopáže.  Z dobové politiky tam není prakticky nic. A celý film se motá kolem vztahu Josefiny a Napoleona, kde Napoleon je vykreslen jako submisivní idiot. Natočený je to každopádně v Ridleyho stylu, takže řemeslně krásně. Historici si u toho popláčou. Na víc než 3* to ale příběhově ani fakticky není.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Fílm má šíleně dlouhou stopáž, bohužel jsem ho prošvihnul v kině a u TV mi dlouho trvalo, než jsem vůbec udržel pozornost. Ale nakonec se podařilo ho Scottovi vygradovat tak, že dávám plný počet hvězd. Jo,  konec je hustej. 82% sedí.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Z prvního Avatara jsem si sednul na zadek. Z druhého jsem odcházel z kina rozpačitý. Příběh v podstatě hloupý, stopáž naprosto neúměrná a nepříjemná, bojů poměrně málo. Je to tak na dvě hvězdy, třetí jen z nostalgie k prvnímu dílu.

plakát

Kolonie (2013) odpad!

Neuvěřitelná sračka. Céčkový, úplně stupidní a laciný horor.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Celkem slušná fantasy postavená na základech staré pohádky. Že se té pohádky prakticky nedrží, mi bylo celkem fuk.

plakát

Unforgettable (2017) odpad!

Film se celou dobu tvářil jako průměrná TV zápletka, ale konec z toho udělal totální odpad. Scénárista i režisér musí mít downa a k tomu brutálně fetovat. Jinak tu debilnost nelze vysvětlit.

plakát

Očista (2013) odpad!

Debilismus ve všech směrech.