Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (31)

plakát

Den patriotů (2016) 

Hele, jako událost mě to zasáhlo, jako film zas tolik ne. Ropa Wahlbergovi sluší víc.

plakát

Black Panther (2018) 

Rozpaky. Velké rozpaky. Jako když na sebe na prvním rande vyklopíte celou zmrzlinu. Black Panther se mi v Občanské válce vážně moc líbil. Takové morálně založené a neokoukané koťátko. Na rozdíl od Občanské války je ale tahle sólovka rozbitá na tisíc náhodných kusů, které někdo (Ryane Cooglere, na tebe se dívám) nalepil namátkou k sobě. U závěrečné bitky jsem si málem podřímla a nakonec mi největší radost udělala potitulková sekvence. (Žádný spoilery, ale je tam Kapitánova love.)

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Rozhodně jedna z nejlepších rolí Brada Pitta. A určitě ta, co utkví v hlavě navždyky. Prvních deset minut jsem zírala, co to jako má bejt. A že já a Ritchie nejsme na stejný vlně. Jenomže potom... vlastně ani nevím, kdy přišel ten moment, kterej mě vhodil do příběhu. Skvělý jízda, ale hlavně ty postavy! Ritchie má prostě lidskou velikost i malost pod palcem a po tomhle filmu už vím - naprosto vím - že je ten chlap moje filmařská láska na celej život. Díky!

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Bromance level 110 (regulérní láska Steve/Bucky). Ne že by ten příběh dával smysl. Efekt umírajících a znovu-oživlých postav mě trochu unavuje. Ale Kápoš byl kupodivu hrozně fajn, hlavně bez toho kostýmku. Bojový scény v mikině +10 bodů! Závěrečná scéna mě dojala.

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Další film od Guye pro mě! Jsem nadšená a chci to vidět znovu - hlavně kvůli A. Hammerovi, protože postava, kterou hraje, je naprosto geniální. Bez přehánění. Smekám klobouk.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Ááá, dojmy domy... Rozhodně nejlepší díl z celé trilogie. Svým tempem připomíná Šíleného Maxe, anebo Johna Wicka. Samá akce. Všechno, co se děje, má kupodivu smysl. Z Thomase se stal hrdina s velkým H, který se jen tak něčeho nezalekne (a je přitom zatraceně sexy, nebudeme si tady lhát do kapsy, že jo). Kamarádství vyždímaný na doraz. Berte kapesníky. Tohle musíte vidět!