Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (460)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

za atmošku... nejsem velká příznivkyně předchozích dílů režírovaných Yatesem, nejlepší zůstává Cuarónův Vězen z Azkabanu, ale tenhle díl se mi páčil, až na některé momenty, hodně. takže spokojenost.

plakát

Hlídač č. 47 (1951) 

No tak to bylo výborné. Kopta předělán na hollywood a pěkně úderně. Štěně a Hugo. Žena a Hugo. Ta ženská byla výstavní "bitch". Parádní "rush" závěr v posledních 5 minutách byl nejlepší :-)

plakát

Holy Motors (2012) 

1-5. Záleží... Já jsem se bavila, Carax dobře tepe. Těžký je úděl člověka, těžký je úděl herce.

plakát

Hon (2012) 

4-5. Naprostá síla.

plakát

Hör mit Schmerzen (2000) 

Hoer mit Schmerzen považuju za lepší dokument než Liebeslieder. Je se kratší, ale (možná i proto) výživnější a lépe natočený. Má to spád, nenudí. Nabité informacemi.

plakát

Hra bez pravidel (1967) 

3-4 // Neherec Frantisek Stastny hraje podobne jako herec Svatopluk Matyas (kdo nevidel: Matyas je podobne spatny jako treba ve Zde jsou lvi, prazdny vyraz, odrikavani replik, akorat s ti rozdilem, ze ve Zde jsou lvi prehraval, tady podehrava - je fakt spatny a nevyrazny, kdo to nevidi, tak tomu zavidim). // Hudba zbytecne tlaci na pilu // Zajimavi padousi, vynikajici Mensik: "Brýtro fotr! Šéf už je tady? ... Už tady paříte, co?!" // Kdyby se vystrihla postava kapitana/majora VB, kterou hraje Josef Blaha, a to zejmena v zaveru, bylo by na ciste 4 hvezdy

plakát

Hra o život (1956) 

VYNIKAJÍCÍ Höger. Naprosto skvěle zahrál zbabělce, i když jsem čekala, že tato postava nebude až tak jednoznačná, jednostranná... ale to je věc scénáře. Byl tam fakt fuj a to ho mám jinak hodně ráda.