Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Thriller
  • Akční
  • Komedie

Recenze (53)

plakát

Kokuhaku (2010) 

Film pro náročného diváka. Asi tak náročná nejsem. Vydržela jsem to hodinu, pak jsem to musela vypnout. Nápad asi dobrej, ale to zpracování mě ubíjelo. No nic, tak se zas příště nechám nachytat místním hodnocením :-).

plakát

Potomek (2019) 

Já si nemůžu pomoct, ale tohle zlo v dítěti jako téma už jsem viděla snad stokrát. Film pro mě nebyl ničím výjimečný od těch ostatních. Za shlédnutí to stálo, ale jsem si jistá, že už se na to znovu nikdy nepodívám. Na můj vkus tam bylo nějak málo napětí a vlastně i kdyby byl konec jakýkoliv, nepřekvapil by mě. Tak snad příště někdo vymyslí něco víc originálního třeba jako Orphan.

plakát

Trauma (2017) 

Nápad celkem dobrej (né, že by to tu teda už milionkrát nebylo, ale šlo to), zpracování tragický, výsledek katastrofální. A to nemluvim o tom, že je to teda dost nechutný. Pro slabý žaludky to teda úplně není. Dávam jednu hvězdu sobě za odvahu, že se mi to povedlo dokoukat.

plakát

Climax (2018) odpad!

Úplně, ale úplně ze všeho nejvíc jsem si přála, aby umřeli všichni a rychle. Strašný!!!

plakát

Sestra (2018) 

Takový potenciál a takhle ho .... Očekávání podzimu tohoto roku se pro mě ve finále změnil v utrpení. První půlku filmu se neděje vlastně vůbec nic a až pak to začne mít trošičku grády. Dostat Valaka naservírovaného na stříbrném podnose a pak to takhle pohnojit, to chce kuráž. Dávam 2 hvězdy alespoň za trochu smysluplnou provázanost se Zajetím démonů. Nicméně jestli tohle James Wan viděl, věřím, že se popadá za břicho ještě teď. Katastrofa.

plakát

Lesní rituál (2017) 

Je to správně bubácký a to mě prostě baví :-)

plakát

Veronika (2017) 

Musím uznat, že se Španělům poslední dobou celkem daří. Děj celkem o ničem, ale zpracování bych řekla, že celkem obstojné. Nemůžu říct, že by to byla pecka, ale film rozhodně nenudil. Po druhé už si ho nejspíš nepustím, ale na sobotní dopoledne pěkný začátek :-)

plakát

matka! (2017) 

Já vůbec nevim co říct. To byl takovej hardcore a maglajz všeho druhu, že jsem z toho úplně zmatená. Jako asi si necham hlubší přemýšlení na noc a za mě teda šílený a nedoporučuju. Už nikdy víc!!!

plakát

To (2017) 

Musela jsem upravit hodnocení u předchozího filmového zpracování, protože je to opravdu znatelný rozdíl. První verze se mi moc nelíbila a tak jsem se šla se smíšenými pocity podívat do kina na novou. Za mě říkám: Naprostá pecka! Je to nadupaný akcema, člověk se nenudí ani vteřinu a herecké výkony mě nadchli úplně u všech. Naprostá bomba, prostě. Už teď se těším, až to uvidím znovu

plakát

Devil in the Dark (2017) 

Mně se to náhodou celkem líbilo. Nenáročný film na úterní podvečer. Vlastně jsem toho moc nečekala a tak jsem nebyla zklamaná. Bylo to prostě takový napínavý, i když vlastně pořádně nevíme co se ve finále stalo.. První horor z roku 2017 co jsem viděla a celkem to ušlo.