Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Duna (1984) 

Průměr za SE verzi ... těžko si představit, že se to dá sestříhat na méně, aby film stál alespoň za něco ... spíš by to potřebovalo delší stopáž ... taky si neumím představit, jak by vypadaly např. celé Star Wars ve 190ti min. ...

plakát

Joker (2019) 

3 *** a jenom kvůli Phoenix - ovi ... parádní výkon ...

plakát

Tiché místo (2018) 

.... první velkorozpočtový filmek i pro hluchoněmé s velkou kvalitou ... takže laťka nastavená celkem vysoko a jsem zvědav, kdo bude mít dost odvahy udělat třeba komedii pro "fšechny" v podobné kvalitě ....

plakát

Rocketman (2019) 

To nejteplejší co jsem kdy viděl...

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Měl jsem o tomhle kousku protichůdné názory od lidí,které znám .... na webové názory moc nedám. Každý chce být virtuální chytrolín a odborník skoro na všechno,že. Sám jsem trochu pochyboval,ale protože Willouše fakt úplně nezatracuju a Margotka je sladká snad na každý pohled,tak jsem necelých 200 ká obětoval. No a musím říct, že ze záčátku 130 min. produkce (dle programové nabídky CINEMACITY) mě celkem děsilo,ale nakonec to celkem slušně uteklo. Pravda nic světoborného to není,podobný maglajs jsou poslední Avendžři a klasicky pro jistotu otevřený konec - co kdyby to byl fakt ukrutný kůůůl trhák,tak at maj scenáristi o čem přemýšlet,že jo. Někomu se nemusí pozdávat Jared Leto v roli Jokera,ale zas tak úplně špatnej není, Affleck by za to snad ani neměl nic dostat,pod tu gumu na pár chvil mohli nasoukat i nějakého kulisáka ....Will ???? ... potřebovali hvězdu jinak pokud by se smýknul palec po displeji zrovna na něj a vybouchla mu hlava jako prvnímu asi by to moc nevadilo. Margot Robbie - nechám si vystříhat její scény a budu na to koukat dokolečka,dokolečka,dokolečka.... Asi ji nechám poslat kamion margotek,aby se podepsaly na jejím sexepííílu,protože jinak budu muset lékaře požádat o silnější svalové relaxanty.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Dávám 5* a seru na stopáž ..... s plechovou prdelí hurá na masáž.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Příběh nové epizody Star Wars: Síla se probouzí je zasazen do doby 30 let po zničení druhé Hvězdy smrti (v Epizodě VI). A krom pátrání po Luku Skywalkerovi jde v neposlední řadě hlavně o zničení superzbraně Prvního řádu - Hvězdovraha, schopnou zničit i celou hvězdnou soustavu. Tohle shrnutí plně postačuje. Film jako takový je bezesporu řemeslně zvládnutý na výbornou a přesně zapadá do fenoménu, kterou série Star Wars představují. Nejsem velkým fanouškem, ale měl jsem tu možnost shlédnout doposud všechny díly a musím říct, že jediné co mě příjemně tentokrát překvapilo, bylo obsazení Daisy Ridley do role Rey. Sice žádné velké herectví, ale na rozdíl od Adama Drivera v roli Kylo Rena, kterou by možná lépe zvládl Jan Antoním Duchoslav pokud by si nechal udělat trvalou, se na ni alespoň příjemně koukalo. Určitě bych však tento počin neřadil k špatným a od průměru jej v mém hodnocení zachránilo jen to, že můj 10ti letý syn asi od poloviny filmu nešel na malou jen proto, aby nepřišel ani o minutu příběhu. Což mi sdělil, až po krátkém sprintu a vykonání potřeby po skončení filmu.

plakát

Velké oči (2014) 

Už jsem Christopha Waltze viděl v lepších rolích než je tato a né nadarmo jej v má v oblibě Tarantino. Umí z něj dostat to co potřebuje. U filmů dle skutečné události se toho moc přikreslit nedá a proto Burtonovi nezbývalo, než se točit v koloběhu "tajný atelier", kde Margaret Keane Ulbrich pracuje, a svět komerce kde vyníká její manžel - rádoby umělec. Ano,je to celé utahané,ovšem není zas tolik životů, které berou dech. A "creepy oči" opravdu nejsou Burtonův přínos, to už zavání trochu podstatou filmového příběhu - stačí si vyhledat tvorbu Margaret Keane Ulbrich.

plakát

Oldboy (2013) 

To jako opravdu...???? Za dvacet let zavřený na samotce s televizí se proměním z ochlasty v průměrného drsoně,který sotva ho nechaj utýct, bravůrně sejme pár středoškolských hráčů amerického fotbalu ...??? Člověk je v afektu schopnej mnoha věcí,ale v téměř dokonalé choreografii ??? Ze začátku to je trochu těžká změť k pochopení,ale pak jedem přímou cestou k jádru pudla. Sharlto Copley se v roli pošahaného miliardaře prostě našel a předčí i Andreho z reklamy na kdovíjaký jackpot. Dokonce ani lehce sadistický metrosexual S.L.Jackson nezklame. Jako remake pro bílý,dobrý.

plakát

Železná srdce (2014) 

Tenhle film má skvěle natočené bojové scény - především to záměrné střelivo tomu dost přidává a nelze pominout ani efektní odrazy velkorážných střel od pancíře. Přece jen....v kolika válečných filmech to kolem uší sice hvízdá,ale na plátně ani člověk neví,kam to jde. Na to, že se přitvrzuje vizuálně (reálnost různých zranění) si divák předpokládám zvykl a spíš to dnes již vyžaduje, ale že se odváže i český dabing (amíci s tím problém moc nemaj) to mně v dobrém překvapilo. Konečně naši přišli na to, že ve válce spíš zaznělo .. "tak konečně sejmi toho zmrda !!" než "střílej,střílej". Herecky to táhne Pitt o tom žádná a Witwicky měl zůstat u transformerů .... i s knírkem. V závěru jsem doopravdy do poslední chvíle věřil, že seržanta Colliera z té polízanice tvůrci nějakým trapným zázrakem vytáhnou,když už ho ani německý odstřelovač napotřetí pořádně netrefil asi tak ze 100 m .... a ono ne. Ale jinak - jo,dobrej film.