Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

JCVD (2008) 

Více než rok se mi doma tenhle film válí, bál jsem se, že přeměna akčního hrdiny v obyčejného člověka se nepovede, leč zcela zbytečně. Velmi příjemné překvapení.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Fuj, fuj, fuj a ještě jednou fuj ..... ideální seriál pro staré dámy nebo nešťastné slečny či paní bez lásky

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Tento seriál je pro mě srdcovou záležitostí, protože kompletně celý, naprosto celý herecký obsazení, nejen hlavních rolí, mě chytlo. Největší neřest seriálu je v tom, že skončil pouze 4.řadou :(

plakát

Total Recall (1990) 

Klasická řežba s Arniem v první řadě, skvělá podívaná nejen pro fanoušky Dicka a Sci-Fi!

plakát

Fantomas (1964) 

Ani téměř půlstoletí neubírá Fantomasovi na kráse a vtipu. Z dílny francouzské geniální tvorby vzešel Fantomas coby absurdní komedie, která vykresluje francouzské "četníky" asi jako u nás vtipy o policistech. Komisař Juve žije stále mezi náma. Zlaté časy francouzské :)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Ač muzikály nerad, tenhle seriál mě pohltil, alespoň ze začátku. S postupem času jsem se ale těšil méně a méně, až jsem nakonec nerozkoukal ani druhou sezónu, ale ta první za to stojí, minimálně do poloviny. Nicméně na výbornou se vyvedlo herecký obsazení, tomu bych nic nevytknul. Pro mě {85%}

plakát

Škola rocku (2003) 

Jack Black ve svém živlu coby rockový fanda a nadšenec, který se dostane na základní jako učitel (ač neprostý nevzdělanec).....Film o vztahu dětí s "učitelem", který ač je chce využít ku vlastnímu prospěchu, nakonec se stanou soudržnou partou milovníků rocku. Jack skvěle uplatňuje zkušenosti ze své skupiny, o které natočil později i film.....zdařilý film.

plakát

Police Story (1985) 

Akční, lehce komediální až komický občas, nářez s Jackiem jak v hlavní roli tak za kamerou.....Prostě v Hong Kongu byl Jackie mistr mistrů a jeho filmografie byla v té době na vrcholu jeho možností. Skvěle využívá všech svých zkušeností v bojových scénách, které nabyl při kaskadérských scénách....hold dablér mu asi nic neřiká, ale v jeho případě je to jenom dobře. Ve své době mistr ve svém oboru.

plakát

Božská relikvie (1986) 

Jackie Chan ještě v nekomereční americké slátanině.....tady mi přišlo, že kaskadéři a bojovníci odvedli více než vynikající práci, slast pro oči. Jackie vypadal ve filmu výborně, to co předvádí v těhle filmech je až neuvěřitelné. Jediný mínus je dabing, ale co se dá dělat.

plakát

Parchanti (2010) 

Béčkový film jak má být, zajímavý herecký obsazení, sympatičtí herci a Zoe.....milé překvapení.